Koliko patite poslije raskida?
|
|
|
post # 21 | 06.11.2011 , 1:07 PM
|
ako je neka sprdnja od 5-6 dana...tu realno ne postoji razlog za patnju,al ako traje dosta duze onda je kod svakog razlicito..ja sam raskinuo sa bivsom posle 10 meseci i bio sam smoren posle pa siguno 3-3ipo meseca..
Imala je oci boje..jebiga...:) Ne secam se boje..ma skroz je nebitna :)
|
|
| |
|
|
|
post # 24 | 11.11.2011 , 3:08 PM
|
Sve ovisi koliko sam ga volela ako sam bila luda za njim onda bratee patim mesecima a ako sam ga volela umereno ono da sam mislila da ga volim a ustvari bila sam samo zaljubljena onda par dana i prodje
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 25 | 12.11.2011 , 8:26 PM
|
pa neka 2-3 sata
|
|
| |
|
post # 26 | 12.11.2011 , 8:41 PM
|
Quote (areef) pa neka 2-3 sata Onda ti nisi ni voleo
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
114 poruka na forumu
| |
11
| |
85
|
|
post # 27 | 12.11.2011 , 9:46 PM
|
Dugo patim al vremenom sve prolazi ali uvek se potsecam nje i uvek pomislim makar malo na nju i dan danas u sebi
Placene ubice nikad ne umiru, samo idu u pakao da se regrupisu
|
|
| |
|
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 29 | 12.11.2011 , 10:49 PM
|
otp 0.00 1 sek !
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
post # 30 | 21.11.2011 , 11:08 PM
|
Verujte patila bi jako
|
|
| |
|
post # 31 | 22.11.2011 , 0:49 AM
|
Ne patim,verovatno zato sto do raskida dodje kada shvatim ili shvatimo da ne ide...
P.S. Bar do sada nisam,nadam se da necu doci u tu situaciju...
|
|
| |
|
post # 32 | 23.11.2011 , 9:54 PM
|
Ni malo da je valjao nebi raskinuli
volim te tako te ludo volim al reci dve nemogu reci sve kolko bi rekle usne kad 56bi te ljubile...
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 33 | 24.11.2011 , 4:52 AM
|
relativno kratko,jednom sam dv aputa sedam godian patio na tibetu,tu sam i upoznao i onog glumca,posle sam opet patio dugo zatvoren u sobu dva dana jeduci prstiam eurokrem,pokriven dekom i vristeci iz sveg glasa:kiflaaaaa!!!opet sam ejdnom obalcio njenu haljinu ispred ogledala i zamislajjuci da sma ona lizao skoro sat ogledalo dok me emama niej prekiual i zvala an rucak uz reci utjehe:sine sinisa,da je biomed 4 pila,u autobusu bi bila...e,tada sam prestao d apatim i jedem kao svinja
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
post # 34 | 29.11.2011 , 4:27 AM
|
Ubi boze , niko nesme mesec dana da mi pridje , uzas
|
|
| |
|
post # 35 | 06.04.2012 , 10:55 PM
|
Sad da cujemo kako provodite svoje dane nakon raskida.Mozda mozemo vam pomoci il neki savjet dati
Sve smo mogli mi samo da je duzi bio dan.
|
|
| |
352 poruka na forumu
| |
57
| |
512
|
|
post # 36 | 06.04.2012 , 11:39 PM
|
Nisam ga dozivela skoro,hvala Bogu,i nadam se da necu Ali evo...imala sam jedan prekid u trenutnoj vezi,i tada sam mislila da je kraj-kraj. Prvo bih plakala nekih sat vremena,pozvala drugaricu kod mene,ona bi me smirila.Bukvalno bih joj iznudila neku rec utehe Onda narednih dana nisam ulazila u stan.Pojavljivala sam se na mestima na kojim je on,obucena i nasminkana kao da sam krenula na dodelu Oskara (kao da me do tada nije video i u mom najboljem i u mom najgorem izdanju),bila sam previse nasmejana,njemu se javljala kada bih ga srela kao da je sve uredu...I tako danima...skitanje od 10h,malo teretana da bih sto bolje izgledala,spavanje kod drugarica,ili one kod mene. Onda,se nesto prelomilo meni.Niko ziv nije mogao da me izvuce iz stana.Izasla bih samo ukoliko mi nestane hrane,odnosno sladoleda i pistaca.Shvatila sam da nemam za koga da budem zgodna i lepa,i da je svejedno da li cu imati 53 ili 63kg (?!).Pa sam danima jela i spavala.Gledala Dear John...itd.Raskid je trajao nekih mesec dana,i oko 25.dana sam se dovela u normalu.Sve u svemu,mislim da treba da prodje taj period oporavka,ne treba siliti sebe na dobro raspolozenje.Puknete kad-tad...Svi smo mi od krvi i mesa.Neko je jaca licnost,neko slabija.Ali je sustina ista.
If I could start again,a million miles away...I will keep myself,I would find a way.
|
|
| |
|
post # 37 | 06.04.2012 , 11:43 PM
|
Svaki put kada raskinem, bacim se pod voz, pa ti vidi
Quote (Roky91) .Mozda mozemo vam pomoci il neki savjet dati Reci mi sta da radim da se vise ne bacam pod voz ?
ImFamous, Mrzi me da ti citam tekst, verovatno je nesto o izgledu
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
|
post # 39 | 07.04.2012 , 0:04 AM
|
sva sreca pa mi se ne desavaju takve stvari
Sta se setas po mom profilu jedan!
|
|
| |
|
post # 40 | 07.04.2012 , 0:19 AM
|
To su dani kroz koje trenutno prolazim! Vec 50 i kusur dana nismo zajedno. Poceli smo 25.11 ,raskinuli smo 15.02 .Do pocetka februara nismo nikad imali neku svadju.onda je odjednom umslila da su mi utakmice,sport ,kladionica i tako te stvari vazniji od nje.Imao sam prije nje dosta cura al ona je bila nekako posebna. Najgore je to sto idemo u istu skolu ,izlazimo u iste kafice tako da nema dana da je ne vidim .Posle nje ja uopste nisam mogo da se zaljubim .Pa i nisam se zaljubio od tad .Nikad. Sad mi se zivot svodi na to ustanem ,umijem se ,udjem na fb ,spremam se za skolu ,budem u skoli samo mislim na nju ,vratim se iz skole sjedem za komp i ne ustajem .Ako neka djevojka moze da mi pomogne da neki savjet bio bih joj zahvalan :)))
...Never Back Down and Never Give Up!!
|
|
| |