Ljubav je
|
|
|
post # 81 | 08.12.2011 , 11:25 PM
|
slatkica mala
Fajlovi:
3677297.jpg
(48.9 Kb)
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
|
post # 83 | 09.12.2011 , 7:20 AM
|
Quote (Davor) Iluzija koju su izmislili cvecari i proizvodjaci cokolade da zarade na narodu E jbg Davore ala ti znas unistiti mastu
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 84 | 10.12.2011 , 3:13 PM
|
Ljubav je nesto osnovno u zivotima svih nas, nekada srecna, nekada nesrecna, ali cini sustinu zivota.
|
|
| |
|
|
post # 86 | 17.12.2011 , 5:45 PM
|
Fajlovi:
6804805.jpg
(49.3 Kb)
|
|
| |
363 poruka na forumu
| |
29
| |
337
|
|
post # 87 | 17.12.2011 , 6:04 PM
|
Ljubav je hemija, a hemija je ljubav...
Ја сам године провео са тобом, теби дао све за тебе живео...
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 88 | 17.12.2011 , 6:13 PM
|
protocni bojler
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
post # 89 | 26.12.2011 , 11:09 AM
|
Nekada moraš otići,da vidiš ko će doći za tobom.Nekada moraš pričati tiše,da vidiš ko te sluša. Nekada se moraš potući,da vidiš ko je na tvojoj strani.Nekada moraš donosti pogrešne odluke,da vidiš ko će ih ispraviti.NEKADA MORAŠ VOLJENOJ OSOBI DOPUSTITI DA ODE,DA VIDIŠ DA LI TE VOLI DOVOLJNO DA SE VRATi...
|
|
| |
|
|
post # 91 | 18.04.2012 , 12:36 PM
|
Ljubav je čudna stvar, dolazi u toliko oblika da je gotovo nemoguće predpostaviti šta nas čeka kada uplovimo u vezu sa nekim. Ali koliko god ona bila zbunjujuća, srećna pa čak i bolna, ljubav je nešto čemu se svi radujemo i čemu težimo u životu.........
Dođu, tako vremena, kada pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati.
|
|
| |
|
|
|
post # 94 | 19.04.2012 , 6:56 AM
|
Ponosan si na nju, i zelis svima da je predstavis? - To nije Ljubav, to jeSreca.
Zelis je, jer znas da je ona tamo? - To nije Ljubav, to jeUsamljenost. Sa njom si, jer tako svi drugi hoce? - To nije Ljubav, to je Lojalnost.
Ostajes sa njom, jer znas da te voli, i ne zelis da je povredis? - To nije Ljubav, to je Sazaljenje. Sa njom si, jer te ljubi, i drzi te za ruku? - To nije Ljubav, to je Nesigurnost.
Da li si sa njom, jer jedan pogled na nju, i srce tvoje preskace?
- To nije Ljubav, to je Strast. Da li joj oprastas greske, jer se brines za nju? - To nije Ljubav, to je Prijateljstvo. Da li joj govoris svakog dana da je jedina na koju mislis? - To nije Ljubav, to je Laz.
Da li bi se odrekao svojih najdrazih stvari samo za nju? - To nije Ljubav, to je Velikodusnost.
Da li te srce boli, i sve se u tebi lomi, kad je ona tuzan? - Da, to je Ljubav.
Da li te privlace drugi, ali ipak ostajes sa njom, bez trunke pokajanja? - Da, to je Ljubav.
Da li prihvatas njene greske samo zato jer su one deo nje? - Da, to je Ljubav. Da li zaplaces zbog njenog bola, mada ga ona dobro podnosi, jer je jaka? - Da, to je Ljubav.
Da li ona oseca tvoje srce, i dira te duboko u dusu, tako da te boli jako? - Da, to je Ljubav.
Da li si sa njom zbog te slepe, neshvatljive mesavine bola, srece i uzivanja, koja te privlaci ka njoj, i cvrsto te drzi? - Da, to je Ljubav.
Da li bi joj dao svoje srce, svoj zivot, svoju smrt? - Da, to je Ljubav.
Poruku je menjao/la Srcemoje - Cetvrtak, 19.04.2012, 6:59 AM
|
|
| |
Mallena
|
post # 95 | 19.04.2012 , 9:51 AM
|
Ljubav je fikcija!!!!!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 96 | 19.04.2012 , 10:45 AM
|
ljubav je raj za oci,pakao za dusu i cistiliste za dzep ljubav je smisao zivota da nije nje ne bi bilo ni nas ljubav je kad bi joj sve dao ljubav je kad bi ubio svakog ko je pogleda ljubav je kad bi skocio sa najvise zgrade za nju i ljubav je kad je volis vise od sebe ili bilo cega,kad je sa tobom moze dobiti sve sto pozeli a ona jednostavno to sve pogazi i odbije
Be my love?
|
|
| |
|
post # 97 | 19.04.2012 , 11:04 AM
|
Samo rec !
Stane
|
|
| |
|
post # 98 | 19.04.2012 , 11:55 AM
|
...kad volim nekog vise no sebe
Noli turbare circulos meos! - Archimedes
|
|
| |
|
post # 99 | 20.04.2012 , 8:24 AM
|
Ljubav je kad se gledamo u oci bez i jedne rijeci a znamo sve ono ne receno osecamo ljubav
|
|
| |
|