Ajde da se smuvamo...
|
|
|
post # 221 | 20.11.2011 , 2:07 AM
|
Quote (dalmatinka) Srcemoje, samo oni to neznaju tjese se da moras jahat konja da bi procijenio kakav je Da a neznaju da se konj odmeri od glave do pete pa mu se zaviri u srce i onda se odluci jel valja
Impi bre opet si zapetljo stvar
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
275 poruka na forumu
| |
86
| |
399
|
|
post # 222 | 20.11.2011 , 2:12 AM
|
Quote (Srcemoje) Da a neznaju da se konj odmeri od glave do pete pa mu se zaviri u srce i onda se odluci jel valja neznaju zato jer misle da su konji samo za jahanje Quote (Srcemoje) Impi bre opet si zapetljo stvar navikli mi da on zapetlja
I biće još...pogrešnih izbora, odluka... ali, jedno je najvažnije...sebi san dovoljna... i na sebe ponosna... Jedinstvena... Tvrdoglava... Svoja... Drugačija....
|
|
| |
|
post # 223 | 20.11.2011 , 2:12 AM
|
|
|
| |
|
|
post # 225 | 20.11.2011 , 2:17 AM
|
Quote (Impi) veoma promocurno od tebe bi uzo secer xaxaxaxaxa a da neznam da je zamka xxaxaxaxaxaxa Pa sta reci
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 226 | 20.11.2011 , 2:23 AM
|
Quote (dalmatinka) zakaze i to onda kad nebi triba mala skola znanja :
Zanimljivosti - Mustanzi su dobri jahaći konji, osobito u izdržljivosti - Oni su odani obiteljski pratioci koji se mogu doživotno vezati za obitelj ili jednu osobu
Mustang je sinonim divljeg zapada i prestavlja gracioznost, lepotu, brzinu i nezavisnost zato je sinonim cesto upotrebljava za proizvodnju visoko razrednih motora i automobila , pa cak i uporedjivanje dobrih frajera kao sto je Impi !!! :p
Poruku je menjao/la Impi - Nedelja, 20.11.2011, 2:28 AM
|
|
| |
|
275 poruka na forumu
| |
86
| |
399
|
|
post # 228 | 20.11.2011 , 2:30 AM
|
Quote (Impi) mala skola znanja : Zanimljivosti - Mustanzi su dobri jahaći konji, osobito u izdržljivosti - Oni su odani obiteljski pratioci koji se mogu doživotno vezati za obitelj ili jednu osobu Mustang je sinonim divljeg zapada i prestavlja gracioznost, lepotu, brzinu i nezavisnost zato je sinonim cesto upotrebljava za proizvodnju visoko razrednih motora i automobila , pa cak i uporedjivanje dobrih frajera kao sto je Impi !!! samo sto je svaki sinonim toga izumra bas kao i divlji zapad sa kaubojima i dobrim konjima
I biće još...pogrešnih izbora, odluka... ali, jedno je najvažnije...sebi san dovoljna... i na sebe ponosna... Jedinstvena... Tvrdoglava... Svoja... Drugačija....
|
|
| |
|
post # 229 | 20.11.2011 , 2:33 AM
|
Impi, ne ona je rekla da je ruzna a nepostoji devojka koja je ruzna postoji koja je lepa i manje lepa
http://www.youtube.com/watch?v=VhBrNKdtnXU <3
|
|
| |
|
post # 230 | 20.11.2011 , 2:35 AM
|
Quote (dalmatinka) samo sto je svaki sinonim toga izumra bas kao i divlji zapad sa kaubojima i dobrim konjima kako je izumrlo kada spominjes , kaze se dok god spominjes to zivi :p :p
Mortal, sinonim bre Bukvo jedna xaxaxa mislim bukvalisto , mali poni si ti xaxaxaxaxax Carapanke razocaravs me nikad ne treba izdati druga kako bi se svideo curi jer cure vole divlje ne pripitomljeno , Free savet sledeci naplacujem :p :p
Poruku je menjao/la Impi - Nedelja, 20.11.2011, 2:36 AM
|
|
| |
275 poruka na forumu
| |
86
| |
399
|
|
post # 231 | 20.11.2011 , 2:39 AM
|
Mortal, konji su inace najplemenitije i najlipse zivotinje Added (20 Nov 2011, 1:39 Am) ---------------------------------------------
Quote (Impi) kako je izumrlo kada spominjes , kaze se dok god spominjes to zivi ja nevidim da sam negdi pisala o divljem zapadu :DQuote (Impi) cure vole divlje ne pripitomljeno i opet ovisi o curi,nije svaka ista neki vole princeve an bijelom konju a neke konje na bijelom princu
|
|
| |
|
post # 232 | 20.11.2011 , 2:43 AM
|
Quote (dalmatinka) i opet ovisi o curi,nije svaka ista neki vole princeve an bijelom konju a neke konje na bijelom princu u sustini to je to divlje znamo se Dalmatika :p
Kako gde pa vidi gde si napisala za divlji zapad tamo gde si mislila da ces da me ostavis bez cometara vrati malo stranu na gore :p :p
Poruku je menjao/la Impi - Nedelja, 20.11.2011, 2:44 AM
|
|
| |
|
|
post # 234 | 20.11.2011 , 12:59 PM
|
!!!
|
|
| |
|
70 poruka na forumu
| |
31
| |
371
|
|
post # 236 | 20.11.2011 , 3:18 PM
|
uuu pa posto sam nov ovde i trenutno ne poznajem ni jednu ..... ja cu to ovako da kazem..... neka se neko smuva sa nekom a ja cu da joj budem sta????? $V@LeR
$V@LER
|
|
| |
|
post # 237 | 21.11.2011 , 3:00 PM
|
Hallo narode i jel ima novosti jel se ko smuvao ili nije da znam
|
|
| |
|
post # 238 | 21.11.2011 , 3:02 PM
|
Niko se nije smuvao, ali je ipak neko sklopio brak Propade mi tema
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 239 | 21.11.2011 , 3:10 PM
|
E moj Mortal nije ni tebi lako Propade mi tema ! koja bre tema ko otvorio ovu temu a Mada ti se ozenio sta te briga sto Austrija more nema bitno da je tebi dobro
|
|
| |
|
post # 240 | 21.11.2011 , 3:12 PM
|
Quote (Srcemoje) Propade mi tema ! koja bre tema ko otvorio ovu temu a Ma ti si je otvorila... hahaahhaha.. Nemas ti mastu za ovako nesto Quote (Srcemoje) bitno da je tebi dobro Meni je do jaja...
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |