Oči ... Ogledalo duše
|
|
|
post # 21 | 16.12.2011 , 11:42 PM
|
Badule bre ne pravi mi konkurenciju u zanatu
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
|
post # 23 | 17.12.2011 , 5:41 PM
|
Fajlovi:
7971557.jpg
(32.5 Kb)
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
790 poruka na forumu
| |
58
| |
477
|
|
post # 24 | 17.12.2011 , 5:47 PM
|
Ovo ako su tvoje oci srce moje, ja cu reci da su divne, ali sumnjam
Slušam neke pesme ljubavne koje me podsećaju na dane naše neproživljene stvarnosti, susretanja u snovima, vetrova što milovali su nam lica, Meseca što se nije ni pokušavao skrivati pred naših licima, podsećaju me na sve ono u čemu se kriješ ti. A ja te pronalazim svakog trena. Da bih bio s tobom, da bi disali ovaj isti vazduh i noćnim svetlima obavili tajne naše ljubavi I hteo bih ti izgovoriti sve te reči koje znam da pripadaju tebi. Ljubavi moja, da, tako te zovem. Noću kad sklopim oči, preda mnom se pojaviš ti, onako lepa. Najprije mi se oči zacakle i dah stane, a onda se srce prepusti prekrasnim talasima koji jednostavno zarobe moju dušu.
|
|
| |
|
|
post # 26 | 17.12.2011 , 5:57 PM
|
Quote (OgnjenR23) Ovo ako su tvoje oci srce moje, ja cu reci da su divne, ali sumnjam Pa boja je forma je smao moje trepavice duze eto tu je razlika znaci osim da su divne nevidis nista u bemu misa nisi ti ove struke ko ja i Badule
Quote (Impi) Srcemoje, ja u tvojim ocima vidim sebe i to kristalno jasno ama ko u ogledalu Vidim duso kako vidis u Braune oci sebe a ja imam plave hmmm
|
|
| |
790 poruka na forumu
| |
58
| |
477
|
|
post # 27 | 17.12.2011 , 6:36 PM
|
Prvo, svako ima jedinstvene oci Maja, npr, ja sam uocio kod ove devojke neke stvari koje ima 1% populacije
Slušam neke pesme ljubavne koje me podsećaju na dane naše neproživljene stvarnosti, susretanja u snovima, vetrova što milovali su nam lica, Meseca što se nije ni pokušavao skrivati pred naših licima, podsećaju me na sve ono u čemu se kriješ ti. A ja te pronalazim svakog trena. Da bih bio s tobom, da bi disali ovaj isti vazduh i noćnim svetlima obavili tajne naše ljubavi I hteo bih ti izgovoriti sve te reči koje znam da pripadaju tebi. Ljubavi moja, da, tako te zovem. Noću kad sklopim oči, preda mnom se pojaviš ti, onako lepa. Najprije mi se oči zacakle i dah stane, a onda se srce prepusti prekrasnim talasima koji jednostavno zarobe moju dušu.
|
|
| |
|
post # 28 | 17.12.2011 , 10:12 PM
|
OgnjenR23, Pa ti ko macka menjas boju ociju
http://www.youtube.com/watch?v=VhBrNKdtnXU <3
|
|
| |
|
post # 29 | 17.12.2011 , 10:21 PM
|
|
|
| |
|
post # 30 | 17.12.2011 , 10:24 PM
|
Impi, ja u tvojim vidim mini sebe ahahhaha
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
|
post # 32 | 18.12.2011 , 11:58 AM
|
Leksi,da bi se u mojim videlo kristalno jasno potrebno je pozrtvovanje iskrenost i borba da ovakav izazov osvojis, vazno da neko nesto vidi i da nemora da nacrtan
|
|
| |
790 poruka na forumu
| |
58
| |
477
|
|
post # 33 | 18.12.2011 , 12:56 PM
|
Quote (nemanja187) OgnjenR23, Pa ti ko macka menjas boju ociju Moze se reci,zavisi od svetlosti koje ce mi boje biti ;).
|
|
| |
|
post # 34 | 18.12.2011 , 4:35 PM
|
Oci jesu "ogledalo duse" i mnogo "govore" o psihickom stanju coveka.....
Super tema rep+ Srcemoje...
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 35 | 18.12.2011 , 9:04 PM
|
Oko i jeste najsavrseniji deo ljudskog tela... Impi stavi sliku da vidimo te tvoje okajle,da li si pravi momak ili neki bonvivan...
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 36 | 18.12.2011 , 9:10 PM
|
badule, onaj ko je trebao da ih vidi vido ih , a ti advokatu strpi se ima vremena
|
|
| |
|
post # 37 | 18.12.2011 , 9:15 PM
|
Quote (badule) Impi stavi sliku da vidimo te tvoje okajle,da li si pravi momak ili neki bonvivan.. Badule jel ti to meni opet konkurenciju pravis Quote (Impi) badule, onaj ko je trebao da ih vidi vido ih , a ti advokatu strpi se ima vremena Cuj odgovora pa covek radi svoj posao ko i ja samo prestane kad ja dodjem nesme ovo moja ordinacija
|
|
| |
|
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 39 | 18.12.2011 , 11:29 PM
|
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 40 | 19.12.2011 , 7:33 PM
|
U oci me gledas opasno a to mi prija gledas me a nedas to je provokacija Boban Rajovic misli neda da joj iz ociju cita
|
|
| |