Da li zaljubljeni muskarci pomalo lice na zene ?
|
|
|
post # 1 | 29.12.2011 , 2:22 AM
|
Ljubav umanjuje musku cvrstinu i agresivnost. Muskarce koji su se nedavno zaljubili, prijatelji cesto zafrkavaju zbog cinjenice da su izgubili svoju maco prirodu, koju su do juce isticali kao dragocjeni dio licnosti.
Kada su zene u pitanju, situacija je obrnuta. Na pocetku ljubavnog odnosa kod njih testosteron raste. S obzirom da je testosteron vezan za agresivnost, samopouzdanje i odlucnost, eksperti tvrde da zaljubljenost muskarce omeksa, dok zene cini temperamentnijim. Upravo to objasnjava zasto se mnogi muskarci u pocetnim fazama veze cesto ponasaju onako kako zene prizeljkuju, izbjegavaju da izlaze sa prijateljima i umjesto toga radije idu na intimne vecere.
Dali mislite da naucinici grese ili se muskarci i zene definitivno prepoznaju kad su zaljubljeni bas po ovom gore navedenom?
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 2 | 29.12.2011 , 8:41 AM
|
mene srce moje zanima ko te je povredio toliko da zbog njega ispasta ceo muski rod
covek je coveku vuk
|
|
| |
|
post # 3 | 02.01.2012 , 5:51 PM
|
Ima ovde istine. Ja kad' sam zaljubljen.Nisam bas toliko ostar i cvrst.I da...cesce izaberem da odem sa curom na sastanak nego sa drugarima u kafanu tada recimo.
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
|
post # 5 | 03.01.2012 , 3:52 PM
|
Mislim da to opet zavisi od odobe do osobe,ne lice svi zaljubljeni jedni na druge,neko to manje ili vise pokazuje....
|
|
| |
Mallena
|
post # 6 | 18.02.2013 , 10:33 AM
|
Možda zato što "omekšaju", a mi žene smo uvijek mekane i krhke..
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 7 | 09.04.2013 , 4:55 PM
|
Muskarci su jaca strana koji na sebi nedaju primetiti tugu slabost ali kad tad i njih svladaju emocije pa nam je tad mozda malo cudan mada sve je to normalno i lepo upoznati onog s kim smo i sa jedne i druge strane.
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 8 | 09.04.2013 , 5:09 PM
|
Da... lice nazalost... jos pa kad pocnu na fb da se glupiraju sa onim zenskim gif-ovima ... wtf.. kakav je to muskarac...
|
|
| |
|
post # 9 | 09.04.2013 , 5:10 PM
|
Quote (Nikolakuzzz) kakav je to muskarac... Zaljubljen
|
|
| |
|
post # 10 | 10.04.2013 , 2:47 PM
|
Svakoga ljubav i lijepa osjećanja omekšaju. Ne samo muškarce.
Naravno,to nije loše. Ali dok je umjereno. Ne volim muškarce koji se ponašaju tako "jadno" kada su zaljubljeni. Ne volim kada mnogo patetiše,kada je previše romantičan,kada društvo stavlja po stranu..
Ja volim muškarce na koje ljubav utiče u jednoj normalnoj dozi.
Quote (Nikolakuzzz) jos pa kad pocnu na fb da se glupiraju sa onim zenskim gif-ovima Eh,to je baš previše.
Poruku je menjao/la By_The_Way_ - Sreda, 10.04.2013, 2:49 PM
|
|
| |
|
post # 11 | 18.04.2013 , 11:19 PM
|
Quote (Srcemoje) Muskarci su jaca strana koji na sebi nedaju primetiti tugu slabost Pa nije bas sve generalno tako. Evo recimo, nisam od takvih. Nisam od onih muskaraca koji kriju sputavaju emocije, ili slabosti. U mojim reakcijama, emocijama se najcesce sve vidi i cita. Kad sam zaljubljen, tad posebno. hm..pitam se...da li to znaci da nisam muskarac? Imam li 'manjak testosterona'? I kad smo kod te podele jaci, slabiji pol i ostalo, a zasto nama muskarcima ne bi bilo dopusteno da budemo i slabi na nesto. Da i mi nekad trazimo podsku i oslonac, a ne samo da to budemo. Uvek sam se pitao zasto je to kao 'sramota' to da muskarac pokaze i emocije, i neznost i slabost, i tugu i nezadovoljstvo i srecu. Dakle, prosto da se ponasa kao prosecno ljudsko bice. Mislim, realno niko nije 'supermen'. A nekako, imam utisak kao da se ceo musko zenski odnos tako postavlja. Kao da je samo za zene rezervisana slabost i emotivnost. Ili to da u muskarcu ocekuju oslonac(a zasto ne recimo i obrnuto, uzajamno). Svi smo mi pre svega ljudska bica, a to znaci dakle i sa slabostima. I mislim da ni emocije, ni slabosti ne treba bas toliko sputavati. Niti ih se stideti. Niko nije savrsen.
Poruku je menjao/la MrBeen - Cetvrtak, 18.04.2013, 11:32 PM
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 12 | 19.04.2013 , 1:10 AM
|
Quote (Srcemoje) Zaljubljen uze mi rijec iz usta..
Volim kad je muskarac romantican , kad "omeksa" mislim u duhovnom smislu
i da ako pravo zavole lice na nas zene pa cak su i gori od nas ako je prava ljubav u pitanju.
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |