Da li verujete u ljubav na prvi pogled?
|
|
|
|
|
post # 41 | 14.05.2013 , 12:05 PM
|
Kokiko92, osjetim da voliš mnogo pametovati.
Ja mislim da sam sve objasnila u svom prethodnom postu i da sam bila dovoljno jasna.
|
|
| |
|
post # 42 | 14.05.2013 , 1:32 PM
|
By_The_Way_ ne pametujem, samo sve stvari volim da rastavim na sitne delove, jer se tako lakse zakljucuje odnos izmedju stvari.
Quote (By_The_Way_) Ja mislim da sam sve objasnila u svom prethodnom postu i da sam bila dovoljno jasna. nisam ja mislio da gazim tvoje misljenje ili da te ubedjujem. samo da rekao sta mislim o tome.
|
|
| |
|
post # 43 | 14.05.2013 , 11:18 PM
|
Kokiko92, voliš,voliš.
Poruku je menjao/la By_The_Way_ - Utorak, 14.05.2013, 11:21 PM
|
|
| |
|
post # 44 | 14.05.2013 , 11:49 PM
|
By_The_Way_ pametovanje mi dodje kao uvredljiva rec.. isto kao kad kazu za filozofiranje, a ljudi ni ne znaju nista o filozofiji.
|
|
| |
|
post # 45 | 15.05.2013 , 3:14 PM
|
Kokiko92, to je stvar ličnosti i karaktera. Eh,ako sam te uvrijedila,žao mi je,ali i dalje tako mislim.
Btw,idemo van teme.
|
|
| |
|
post # 46 | 15.05.2013 , 4:30 PM
|
By_The_Way_ ma ne, nisam uvredjen. Quote (By_The_Way_) Btw,idemo van teme. nema veze. forum je i ovako mrtav, 15 ljudi je aktivno. tako da je ovo cak i pozeljno
|
|
| |
|
post # 47 | 15.05.2013 , 7:19 PM
|
Kokiko92, forum bio mrtav ili ne,pravila su pravila.
|
|
| |
|
post # 48 | 19.05.2013 , 4:42 PM
|
Pa, ne verujem. Ono sto je Kokiko napisao-la mislim da je na neki nacin sustina. Ljubav na prvi pogled je nemoguce doziveti. Zato sto pojam ljubav podrazumeva(barem po mom misljenju i shvatanju) da spoznamo, upoznamo necije mane i vrline, pa da tu osobu Prihvatimo, Zavolimo, kao takvu, kao celinu. Voleti, to znaci biti svestan necijih mana i necijih vrlina, i prosto voleti, zavoleti osobu kao takvu. Bez ocekivanja da se 'menja', da se 'prepravlja', da se... 'korenito menja'. Prizeljkivati necije korenite promene, i ocekivati od nekog da se menja, ili uslovljavati nekom da se menja, to po mom misljenju Nije ljubav. Cim imamo potrebu da kod nekog mnogo i svaki cas nesto menjamo, ili da kod sebe menjamo zbog druge osobe, mislim...pitanje je sta onda uopste 'volimo' kod te osobe. I sta ta neka osoba uopste 'voli' kod nas. Ljubav je kada osetimo u srcu, u dusi da volimo tu neku osobu bas takvu kakva jeste. Cak i bez potrebe da se objasnjava zasto volimo. Vec prosto da Osecamo celim bicem, da volimo. Makar bila u ocima drugih najgora osoba na svetu, ali ako mi osecamo da volimo i jos vaznije da zelimo sa tom nekom osobom provoditi vreme, podeliti emocije i zivot, to je osecanje ljubavi. Zato sam i stavio prvo mane, pa vrline. Jer, vrline je lako zavoleti, svi zele prvo vrline. Kao da je zivot samo cvetna basta. Al, zivot nije samo ono lepo i krasno. Pa tako, ni osoba nije samo ono sto je vrlina. Mane necije, teskoce necije, probleme necije, muke necije, tuge necije...itd, sve to treba osetiti i zavoleti. To je tek onda pun krug, celina ljubavi, prema nekom.
Kada nam necije mane ne smetaju, kada ih ni ne prepoznajemo vise kao mane(makar ih svi ostali prepoznavali tako). Kad znamo da to mozda jesu mane, ali prosto necije mane zavolimo. Zavolimo osobu kao celinu. To je pun celovit krug u ljubavnom osecanju. Po mom misljenju i shvatanju. A tako nesto ipak ne moze da se spozna na prvi pogled. Potrebno je upoznati osobu. Pa kroz to upoznavanje onda se ljubav ili rodi ili ne. Ili shvatimo da mozemo sa nekim ili prosto ne mozemo. Takva spoznaja ne moze da se dogodi na prvi pogled. Na prvi pogled je moguca samo privlacnost, fluid(pod uslovom da postoji fizicka spoljasnja ili harizmaticna privlacnost licnosti). Dakle, ako nemamo fizicki izgled, onda nam ostaje harizma. A ako nemmo ni harizmu, harizmu koja izuzetno pleni na prvi pogled(jer objektivno, to nemaju i ne mogu da imaju svi), onda moramo da se uzdamo u nesto sasvim trece. Ljudi koji recimo nisu fizicki fluidni, i koji nisu ni harizmaticni, posebno moraju biti strpljivi, i pronaci druge strpljvije nacine da budu primeceni, kod suprotnog pola. Da bi uospte dosli do faze da se dogodi ljubav, vremenom. Mozda.
Poruku je menjao/la MrBeen - Nedelja, 19.05.2013, 5:27 PM
|
|
| |
|
|
post # 50 | 10.06.2013 , 11:52 PM
|
Verujem jer je moguća
Sex je kao skok s motkom,skačeš dok imaš motku
|
|
| |
83 poruka na forumu
| |
13
| |
83
|
|
post # 51 | 16.06.2013 , 8:55 PM
|
pa ako se nezaljubi na prvi pogleda ja cu opet da prosetam da me vidi
:)))
|
|
| |
|
|
post # 53 | 16.08.2013 , 9:03 AM
|
da verujem, to je bas prava stvar. samo sto mi se dugo niko nije svideo na prvi pogled.
|
|
| |
|
post # 54 | 16.08.2013 , 4:11 PM
|
Verujem, jer svakom od nas se dogodi barem jednom u zivotu.
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 55 | 16.08.2013 , 4:31 PM
|
Recimo da vise ne vjerujem u ljubav, kamol u ovu na prvi pogled...
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 56 | 16.08.2013 , 11:38 PM
|
Vise ne nego da.
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
post # 57 | 17.08.2013 , 11:38 AM
|
Ne
|
|
| |
|
post # 58 | 06.09.2013 , 9:53 AM
|
da da da da da da da
|
|
| |
|
post # 59 | 06.09.2013 , 1:32 PM
|
Naravno da verujem
|
|
| |
|
post # 60 | 11.09.2013 , 1:54 PM
|
Ne verujem. Kad sam bila klinka verovala sam u to, a sad kako sam starija i zrelija ne.
|
|
| |