Onaj "treći" u vezi
|
|
|
post # 141 | 05.08.2012 , 1:13 PM
|
Quote (dorcolac89) Ali iskreno,sad mislim da treba da mislim na loptu samo i da igram ovu igru koju igram I ja sam igrao fudbal, i kada sam video koliko su ljudi pohlepni, batalio sam.. e sad, ako ti je cale baja i ima kintu, moze da se desi da igras u nekoj drugoj ligi i da uzmes solidne pare
Quote (MarijanaBK1) hahahah, budalo... kako me slatko nasmejaoo Srce mi je ispunjeno radoscu (iako sam budala ) sto sam uspeo da te nasmejem
Poruku je menjao/la Mortal - Nedelja, 30.10.2011, 2:43 AM
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 142 | 05.08.2012 , 1:13 PM
|
Sto rece Luka ovo nema ni u mom omiljenom filmu 9 i po nedelja.
Nego, da ti kazem, to sto si proziveo, veruj i verovatno ima gore. Sigurno ce naici neka nova devojka, koja nece te povrediti, ili mozda vec postoji a ti je nisi primetio. Nije pametno reci: LJUBAV ZA MENE VISE NE POSTOJI. Zasto? Zato sto postoji!
Nego prince na belom konju, prestani da trazis princeze, jer ih vise nema, nego sidji s konja i potrazi devojku koju ces sam da tako kazem oblikovati prema sebi.
Ja svom muzu cesto kazem da sam ga oblikovala po merama svog ludila E tako i ti
I da voli sebe najvise na svetu, niko drugi te iskrenije voleti nece. Kad sebi budes na prvom mestu, zeznuo si i predsednika drzave. Jer ti sam drzava za sebe.
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 143 | 05.08.2012 , 1:13 PM
|
Quote (Mortal) Srce mi je ispunjeno radoscu (iako sam budala ) sto sam uspeo da te nasmejem
e znas kako kazu budala se budali raduje... (nisi samo ti i ja sam)
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 144 | 05.08.2012 , 1:13 PM
|
Quote (MarijanaBK1) budala se budali raduje... (nisi samo ti i ja sam) Ti budala, ja budala, ajde da se budalimo
|
|
| |
|
post # 145 | 05.08.2012 , 1:13 PM
|
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 146 | 05.08.2012 , 1:14 PM
|
|
|
| |
|
post # 147 | 05.08.2012 , 1:14 PM
|
Quote (Mortal) Ja sam mislio da budemo vise diskretni Recimo ovako nesto..
ahhahah, ja mislim da je vreme da se ponasamo, unistili smo temu...
|
|
| |
109 poruka na forumu
| |
73
| |
594
|
|
post # 148 | 05.08.2012 , 1:14 PM
|
Quote (JocaSchwarzeFee) Ne, iz prostog razloga što mi ne bi bila najbolja drugarica da je iz tog sloja ljudi. D rugarice aždaje nemam, i ako upoznam neku slobodniju devojku, odmah je sklonim od sebe. A momku je bolje da drži ponos gde mu je, da ne bi ostao bez njega.
Bravo, cole, znala sam. . .Added (12 Sep 2012, 11:20 AM) --------------------------------------------- Nikad nisam imala najbolju drugaricu pa ne znam da li bi me varao a njom, imam najboljeg druga tako da ni jedan od mojih bivsih ne bi tu umesao svoje prstice .. . . Ali zato me je jedan prevario sa dve "nazovi" drugarice , s kojima sam samo par puta popila kafu zbog dugog poznanstva ,tako ih je i upoznao i sutradan odmah odveo u krevet. Zbog moje trostruke osvete, niti one smeju da mi se vise ikad jave niti bi on nikad u zivotu pomislio da prevari neku devojku iako to vise nisam u pitanju ja. . .Jer sad misli da iz nekog ugla vrebam ja i da cu zastititi i njegovu devojku od prevare jer zna da mi od prevara pukne svaki zivac i da na napravim katastrofu . . .
|
|
| |
Mallena
|
post # 149 | 20.02.2013 , 10:03 AM
|
Nikad ne bih pristala biti "treća" u vezi namjenjenoj za dvoje!
Teška je to rabota.. a i nemam samopouzdanja, morala,... na bacanje-to su vrijedne stvari!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |