Sta je sex?
|
|
|
post # 21 | 10.11.2011 , 8:57 PM
|
Quote (Srcemoje) Sex je opasna stvar to je samo za velike koi znaju sta rade Seks je zanimljiva stvar za one koji ne umeju to da rade
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
403 poruka na forumu
| |
72
| |
625
|
|
post # 22 | 10.11.2011 , 9:26 PM
|
Sex is sensation caused by temptation to feel penetration. A guy stick his location in a girl's destination, to increase population for the next generation....
|
|
| |
507 poruka na forumu
| |
25
| |
327
|
|
post # 23 | 10.11.2011 , 9:43 PM
|
Sex je internacionalni naziv za .........
|
|
| |
|
post # 24 | 10.11.2011 , 10:15 PM
|
Quote (larisa) Sex je internacionalni naziv za ........ Larisa ZA???
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 25 | 10.11.2011 , 10:31 PM
|
Sex je kao mrak, ili ga ili ili ga nema.
|
|
| |
|
post # 26 | 10.11.2011 , 11:47 PM
|
|
|
| |
|
post # 27 | 11.11.2011 , 0:08 AM
|
:D uhuuuu sex sex to ti je sine ovakoooo salama i onda poslije ono odozgo hahahhahahhahaahahah
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 28 | 11.11.2011 , 0:35 AM
|
susheTZ, Added (10 Nov 2011, 11:35 PM) --------------------------------------------- sex je nesto najbolje sto se moze dogodite između dvije osobe....
gabrijela hufnagel
|
|
| |
|
|
post # 30 | 11.11.2011 , 2:16 AM
|
Quote (nacelnik) Ako kazemo na SEX to je jasna stvar da je to samo sex sa osobom skojom nemas osecanja i da je samo na jednu noc Nije tacno... Imas prijateljski sex, recimo sa najboljom drugaricom, da li zaista nemas osecanja prema njoj ? Naravno da imas, ako imas najbolju drugaricu
Quote (nacelnik) A vodjenje Ljubavi je voditi sex sa zeljenom osobom i uzivas dok si snjom... Vodjenje ljubavi je sa osobom koju volis i stalo ti je do nje....
Quote (nacelnik) I bzvze je tema Zasto je tema bezveze ? Objasni, ili jos bolje, napravi bolju i zanimljiviju
|
|
| |
|
post # 31 | 11.11.2011 , 2:40 AM
|
baš sam maloprije provjeravala šta bi to moglo biti, ali sam bila previše dekoncentrisana da bih mogla složiti neku suvislu rečenicu, bolje da odmah nastavim provjeravati pa se javim kad nešta smislim
If I didn't run, I'd feel like you do.
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 32 | 11.11.2011 , 4:20 AM
|
sex je bio '45
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
114 poruka na forumu
| |
11
| |
85
|
|
post # 33 | 11.11.2011 , 8:54 AM
|
Quote (Mortal) Quote (nacelnik) Ako kazemo na SEX to je jasna stvar da je to samo sex sa osobom skojom nemas osecanja i da je samo na jednu noc
Nije tacno... Imas prijateljski sex, recimo sa najboljom drugaricom, da li zaista nemas osecanja prema njoj ? Naravno da imas, ako imas najbolju drugaricu
Quote (nacelnik) A vodjenje Ljubavi je voditi sex sa zeljenom osobom i uzivas dok si snjom...
Vodjenje ljubavi je sa osobom koju volis i stalo ti je do nje....
Quote (nacelnik) I bzvze je tema
Zasto je tema bezveze ? Objasni, ili jos bolje, napravi bolju i zanimljiviju
Ovo za vodjenje Ljubavi odgovorio sam ti isto sto ti sad meni samo si u drugom kontektu.... Ne vidim sta je pametno kad sam isto reko...
A ovo za drugaricu, ako imas sex sa naj drugaricom ili samo drugaricom tu spada SEX sa kojom nemas osecanja, jer ako imas sex sa drugaricom ona te ne privalci osecajno, nisi zaljubljen, samo sto ste drugari i zelite svoje nedostatke u sex-u da ispunite a ako drugaricu osecas nesto vise od drugarstva onda nije ti drugarica....
Pa tema Sta je SEX... Moze se kaze SEKS je kad se muskarac i devojka uzmu pa se spoje itd... To je seks samo seks... Znacenje reci SEKS...
Placene ubice nikad ne umiru, samo idu u pakao da se regrupisu
|
|
| |
|
post # 34 | 25.11.2011 , 12:37 PM
|
Sex je trpanje,drpanje,ebanje...
Sex je kao skok s motkom,skačeš dok imaš motku
|
|
| |
|
|
post # 36 | 25.11.2011 , 2:03 PM
|
Sex....ima relativnu definiciju. za nekoga je to praznjenje,za nekoga punjenje.Za nekoga predavanje,a za nekoga uzimanje. Za nekoga posao,za nekoga zadovoljstvo...
sve u svemu,sve se vrti oko toga.
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
|
post # 38 | 27.11.2011 , 8:36 PM
|
Ljudi pa to je hemija
|
|
| |
|
post # 39 | 27.11.2011 , 8:36 PM
|
Quote (Asmodeja) A sta je to ne znam To je samo rec od nekoliko slova...
|
|
| |
|