Znaci u krevetu
|
|
|
post # 21 | 28.11.2012 , 2:42 PM
|
Quote (Srcemoje) Vodolija je kao prehlada. U Vaš život dolazi iznenada, kada se najmanje nadate.
Samo ovaj deo je tacan, a ostatak nista...
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 22 | 13.12.2012 , 0:39 AM
|
Quote (Srcemoje) Rak u krevetu
Rak je najtajanstveniji znak pod uticajem Meseca. Dok je slobodan ima stalnu potrebu za promenama i avanturama. U stalnoj vezi je veran, ljubomoran, ne ispoljava otvoreno emocije. Traži jakog partnera, koji bi mogao da zadovolji njegove velike intimne potrebe. Pada na muziku, piće, prigušeno svetlo tako nekako
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
|
post # 23 | 13.12.2012 , 3:25 AM
|
Quote (Srcemoje) Vaga u krevetu
Vaga veštinu življenja postiže rano. Voli sjaj, raskoš, pa se trudi da nađe bogatijeg partnera. Verna je kao partner, tako da nepravdu i neverstvo teško prašta. Budući da je duboko emotivna u intimne odnose stupa iz osećanja. Više je emotivna nego strasna, orgazam doživljava i putem dodira.
imala je samo jednu manu, branila mi da idem u kafanu. kada umrem ne zovite popa neka mene konobar zakopa!
|
|
| |
|
post # 24 | 13.12.2012 , 5:34 AM
|
Quote (Srcemoje) Više drži do časti nego do erotike Bome, drzim i do jedne a i do druge stvari... hehe
:P
|
|
| |
84 poruka na forumu
| |
13
| |
227
|
|
post # 25 | 14.12.2012 , 4:18 AM
|
Quote (Srcemoje) Strelac u krevetu Strelac najviše voli da mašta, planira, putuje, radi, priča, priča, priča… Rano proba "zabranjeno voće". Ume da uživa u seksu, kao uostalom u svim područjima života, jer je to najerotskiji znak Zodijaka. Prvu ljubav poredi sa drugom, petu sa desetom. Traganje traje celog života.
izgubljeno je samo ono, cega smo se odrekli..
|
|
| |
|
post # 26 | 14.12.2012 , 6:00 AM
|
Bosankaaa, vrlo si mi avanturisticna, ahahahaha
:P
|
|
| |
Ako imas cilj,nacices i put...
|
post # 27 | 14.12.2012 , 7:59 AM
|
Quote (Srcemoje) Vaga u krevetu
Vaga veštinu življenja postiže rano. Voli sjaj, raskoš, pa se trudi da nađe bogatijeg partnera. Verna je kao partner, tako da nepravdu i neverstvo teško prašta. Budući da je duboko emotivna u intimne odnose stupa iz osećanja. Više je emotivna nego strasna, orgazam doživljava i putem dodira.
tacno,tacno..samo ovo nije tacno za bogatog partnera..
Život je ono što ti se dešava, dok ti praviš planove za život...
|
|
| |