Sex na jednu noc!
|
|
|
post # 61 | 01.10.2011 , 11:40 PM
|
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 62 | 01.10.2011 , 11:54 PM
|
|
|
| |
|
post # 63 | 01.10.2011 , 11:57 PM
|
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 64 | 02.10.2011 , 5:39 PM
|
Ne vidim u tome ništa loše,dakle zašto da ne
Sex je kao skok s motkom,skačeš dok imaš motku
|
|
| |
|
post # 65 | 02.10.2011 , 6:02 PM
|
Vecito pitanje! Kao i pitanje koje devojke postavljaju sebi: Jesam li debela?
Ako se vratimo u neku ajmo reci istoriju, saznacemo da su zene te koje su privatizovale jednog coveka da se brine o njima, sto dovodi do zakljucka da su same sebi stvorile problem da budu ljubomorne, na druge zene. Muskarci su vekovima pokusavali da se odupru tome, ali bezuspesno. One su te koje su pokrenule pitanje braka i porodice, te time htele da na neki nacin se osiguraju da njihovo musko ne zagleda u neko zensko.
Sex za jednu noc je sirok pojam. Obavesteni smo dovoljno o bolestima, a sve ostalo je licni faktor: Biti ili ne biti. Ne znam zasto svi misle da to rade samo muskarci kad to rade i devojke, samo naravno sve su tihe, mirne i povucene. A ovamo autoput. Sve je ok, dok se ne sazna. Nije muskarac koji se hvali nego onaj sto sakrije. Isto tako i devojke
Da rezimiram, sto ne znas ni ubiti te nece.
P.S. Zato je brak idealan, uvek imas sex za jedno vece, a pri tome ne moras misliti koga ces haha
I tako ugusih. Mnogi nece ni msliti posle ovoga o seksu haha
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
582 poruka na forumu
| |
40
| |
181
|
|
post # 66 | 02.10.2011 , 6:49 PM
|
Quote (Leksi) Vecito pitanje! Kao i pitanje koje devojke postavljaju sebi: Jesam li debela?
Ako se vratimo u neku ajmo reci istoriju, saznacemo da su zene te koje su privatizovale jednog coveka da se brine o njima, sto dovodi do zakljucka da su same sebi stvorile problem da budu ljubomorne, na druge zene. Muskarci su vekovima pokusavali da se odupru tome, ali bezuspesno. One su te koje su pokrenule pitanje braka i porodice, te time htele da na neki nacin se osiguraju da njihovo musko ne zagleda u neko zensko.
Sex za jednu noc je sirok pojam. Obavesteni smo dovoljno o bolestima, a sve ostalo je licni faktor: Biti ili ne biti. Ne znam zasto svi misle da to rade samo muskarci kad to rade i devojke, samo naravno sve su tihe, mirne i povucene. A ovamo autoput. Sve je ok, dok se ne sazna. Nije muskarac koji se hvali nego onaj sto sakrije. Isto tako i devojke
Da rezimiram, sto ne znas ni ubiti te nece.
P.S. Zato je brak idealan, uvek imas sex za jedno vece, a pri tome ne moras misliti koga ces haha
I tako ugusih. Mnogi nece ni msliti posle ovoga o seksu haha
Slazem se sa ovim skroz... pametno receno... ni devojka nije riba ako se hvali bas kao ni muskarac... mada vec sam reko da nisam pristalica toga sex za jedno vece
[img]http://img218.imageshack.us/img218/4758/24034.gif[/img] [img]http://img43.imageshack.us/img43/2638/23439.gif[/img]
|
|
| |
|
post # 67 | 02.10.2011 , 6:52 PM
|
Quote (BLACK_ANGEL) Slazem se sa ovim skroz... pametno receno... ni devojka nije riba ako se hvali bas kao ni muskarac... mada vec sam reko da nisam pristalica toga sex za jedno vece
A kad malo bolje izracunas dodjes do zakljucka da to nije na jednu noc, nego na sat - dva - tri Nekad ni toliko
|
|
| |
|
|
post # 69 | 02.10.2011 , 7:23 PM
|
Bože ima li šta slađe, samo je problem što više nemožeš bez toga i sve je teže sakriti od drugih nepouzdanih ljudi. Tražim slobodnu sobu gde me niko nezna.
dragce
|
|
| |
|
post # 70 | 02.10.2011 , 8:58 PM
|
Quote (BLACK_ANGEL) Ahahaha o tome pricam... zato nesto stalno je extra... ili ti brak kao sto si rekla mada omladina tesko ce to razumeti..
Mozda i razume, ali tesko je to. Jer zabu u vodu nije tesko naterati
|
|
| |
|
post # 71 | 03.10.2011 , 1:06 AM
|
jednom prevara i kad tad ponovo i gde tad sve to ide?
Vujnovic b
|
|
| |
|
post # 72 | 04.10.2011 , 0:11 AM
|
sexivana, kako se salje ovde zahtjev za prijatelje ?
|
|
| |
|
|
|
post # 75 | 03.03.2012 , 4:08 PM
|
ah tko ne voli sex?ali nisam tip koji vara,ali je ocito vecina na drugoj strani ..i da devojka za koju mislis da je uzor cednosti zna da iznenadi izmedju 4 zida..
|
|
| |
|
|
|
post # 78 | 03.04.2012 , 10:58 PM
|
Zena/devojka koja to uradi s nekim, ne moz biti postena, mora da je neka ..... Jer dobra cura to nikad nece uraditi.
A mi muskarci, samo napred. xDD Ali ne sa curama koje imaju decka.
Im... Chuck Bass!! <3
|
|
| |
|
post # 79 | 04.04.2012 , 5:12 PM
|
Sex na jednu noc? Ja ne bih oprostila
|
|
| |
228 poruka na forumu