BDSM
|
|
|
post # 21 | 14.08.2012 , 2:16 AM
|
By_The_Way_, Ne truje ni moje telo ako u njega ne dobijam udarce.A sto se tice dominacije,spreman sam da ''ponekad'' ''popustim'' partnerki. Nije problem u tome ko koga 'ebe. Nego mislim da zene teze mogu da postignu brzinu i snagu koju muskarac moze. eeeeeto.
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
post # 22 | 14.08.2012 , 10:42 AM
|
By_The_Way_, dzaba nekom Milka cokolada kad je navikao na Pionir! (Tako kaze moj caca)
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
|
post # 24 | 14.08.2012 , 4:19 PM
|
Vagabond83, onda vjerovatno nisi probao jednu pravu ženu.
Vi niste ni svjesni koliku snagu žena može da ima,ako nađe bar dvije tačke koje će joj pomoći. Ali dobro. Nisu sve žene iste.
Leksi, dobro i kaže.
|
|
| |
|
post # 25 | 21.08.2012 , 11:10 PM
|
Morah ovde da napisem, da sam bas sad raspolozena za jedno pola sata divljanja, vezivanja, tuce. Adrenalin cuda radi. Guteraco moja sto ga izlucujes smiri se malo.
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
Mallena
|
post # 26 | 13.02.2013 , 10:29 AM
|
Quote (Leksi) Otvorite umove, otvorite granice, nije sve u svemu!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 27 | 13.02.2013 , 1:26 PM
|
!!!
|
|
| |
Mallena
|
post # 28 | 22.03.2013 , 11:11 AM
|
Nista protiv dok je u dvoje!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 29 | 04.05.2013 , 2:53 PM
|
U zadnje vrijeme sam baš zagazila u ove vode BDSM-a.
Da sada dodam nekakvo svoje "iskusnije" mišljenje.
Nedavano sam se upoznala sa pravim D/s odnosom. Moram reći da je takav odnos nešto prelijepo. Bolje je čak i od "vođenja ljubavi". Za takav odnos potrebno je vremena i emocionalna povezanost ( u nekim slučajevima i ljubav,iako ja nisam za ljubav ). D/s odnos bez toga nije moguć. Potrebna je potpuno vjerovati svom partneru i potpuno ga poznavati.
BDSM nisu samo igrice !
Poruku je menjao/la By_The_Way_ - Subota, 04.05.2013, 3:00 PM
|
|
| |
|
Soldier of Jah Army
|
post # 31 | 10.06.2013 , 7:12 PM
|
Be my love?
|
|
| |
|
post # 32 | 10.06.2013 , 7:54 PM
|
Quote (JahRastafarI93) pa druze aj skontajte vi,ja sam protiv nasilja nad zenama i to zesce Oooj živote..
Moram ovo reći nešto. Mrzim kada čitam tako jadne postove u ovako velikoj temi. To govorim uopšteno. Samo se prljaju lijepe riječi ružnima. Toliko postova na ovom forumu ima da mi se želudac okreće zbog njih. Ali dobro,ni moji nisu bajni. Mnogi ljudi ne mogu da komentarišu ovo,jer nisu svjesni šta je ovo. Vide nasilje,a ne strast. Vide bol,a ne užitak. Ja razumijem da svako od nas ima svoj ukus,ali ako ne razumijem nešto,ne pišem i ne komentarišem.
Za tu bol dajem jedan običan primjer. Koliko vas voli ugriz ? Uživate li u tome ? Uživate.. I to je bol. To je mala količina strasti i bola. Povećajte je i dalje ostaje užitak.
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 33 | 10.06.2013 , 8:32 PM
|
Quote (By_The_Way_) tako jadne postove u ovako velikoj temi kolko god da je jadan moj je i stojim iza njega i jebeno ima da se najebem svakom svega ko krene protiv imam argumente koji bas i nisu za ovaj forum uopste! postujem vase misljenje ne kazem da je jadno vec da je FUJ GADNO! ne svidja mi se al ga iznesite imate pravo kao sto i ja imam da iznesem svoje "jadno" misljenje ne izvrci sad jedno je ugriz a drugo bicevi,lisice itd...
Be my love?
|
|
| |
|
post # 34 | 10.06.2013 , 10:01 PM
|
Ja se vodim onim da komentarišem nešto samo ako sam upućena u to. I onim da ne osuđujem. I onim da svako ima svoj ukus.
Hvala !
|
|
| |
37 poruka na forumu
| |
64
| |
144
|
|
post # 35 | 11.06.2013 , 2:07 AM
|
Naravno, jos pitas. Bicuj bicuj me bicuj stojane hnjo hnjo... ajde sad kazi kad i gde Tijana vidim jedna si od razumnijih ovde
|
|
| |
|
post # 36 | 11.06.2013 , 10:13 PM
|
Gospodin_Ristic, ništa nije lako.
|
|
| |
|
|
post # 38 | 12.06.2013 , 2:25 PM
|
Gospodin_Ristic, sve što kažem,kažem sa razlogom. Pokušaj ga ovdje pronaći.
|
|
| |
|
|
post # 40 | 12.06.2013 , 3:33 PM
|
Gospodin_Ristic, Dunja Ilić,ili kako već,nije moj veliki prijatelj. A vala ni njeni krajnje jadni i sumnjivi tekstovi. Tako da čisto sumnjam da će se jedan od njenih "poznatih citata" pronaći u mojim riječima.
Btw,spamamo. I prljaš mi temu.
|
|
| |