Jel zna neko sta to znaci? Sanjam neku devojku skoro svaku drugu-trecu noc i onda po ceo dan mislim na nju... To se vec nekih 3 meseca desava ali ne znam zasto? Mozda je to devojka mojih snova ili sta je vec? Evo kako izgleda: Crna duga kosa,lepo lice,normalno telo.. Ali u svakom snu ona place,i ja dodjem kod nje i tu se nesto desava ne znam ni ja i onda se kao poljubimo i ona odlazi i vise je ne vidjam...Svaki san se tako desi,evo prvo npr. ja je nadjem kako place i tako traje san nesto radimo itd. i kasnije nisam sa njom i ona ode. Drugi san je kako je trazim pa je nekako nadjem i tako sve u krug,kao dani u realnom zivotu.... Jel moze neka pomoc oko ovih snova,ne mogu vise da spavam ovako !!!
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
MostWantedMan, Eh kad bi bilo tako da provedem sa njom zivot,to je kao devojka snova Znaci svaki put je izgubim pa ponovo nadjem i uvek place ne znam sto bas place kad je to obican san??? I ima nesto cudno sto sam nekih 15 puta to sanjao...