Sta najvise volite na sebi?
|
|
|
post # 21 | 29.12.2011 , 7:22 PM
|
Sve na sebi
|
|
| |
|
post # 22 | 07.01.2012 , 11:37 PM
|
svoju energičnost i samostalnost
Sex je kao skok s motkom,skačeš dok imaš motku
|
|
| |
790 poruka na forumu
| |
58
| |
477
|
|
post # 23 | 07.01.2012 , 11:43 PM
|
Oci, Energiju, Harizmu i Leksi
Slušam neke pesme ljubavne koje me podsećaju na dane naše neproživljene stvarnosti, susretanja u snovima, vetrova što milovali su nam lica, Meseca što se nije ni pokušavao skrivati pred naših licima, podsećaju me na sve ono u čemu se kriješ ti. A ja te pronalazim svakog trena. Da bih bio s tobom, da bi disali ovaj isti vazduh i noćnim svetlima obavili tajne naše ljubavi I hteo bih ti izgovoriti sve te reči koje znam da pripadaju tebi. Ljubavi moja, da, tako te zovem. Noću kad sklopim oči, preda mnom se pojaviš ti, onako lepa. Najprije mi se oči zacakle i dah stane, a onda se srce prepusti prekrasnim talasima koji jednostavno zarobe moju dušu.
|
|
| |
|
|
post # 25 | 16.01.2012 , 3:22 PM
|
Juce sam sreo jednu super osobu i udarih u ogledalo.. nisam narcis ogledala mi
|
|
| |
|
post # 26 | 16.01.2012 , 3:38 PM
|
A Zveranu... Ništa bez nje!
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 27 | 16.01.2012 , 3:46 PM
|
Quote (punisher1) nisam narcis ogledala mi A i nisi lep
Najvise volim trepavice
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 28 | 16.01.2012 , 3:59 PM
|
Osmeh, kosu, oči.
|
|
| |
790 poruka na forumu
| |
58
| |
477
|
|
post # 29 | 16.01.2012 , 4:33 PM
|
Oci, sharm i originalnost
Slušam neke pesme ljubavne koje me podsećaju na dane naše neproživljene stvarnosti, susretanja u snovima, vetrova što milovali su nam lica, Meseca što se nije ni pokušavao skrivati pred naših licima, podsećaju me na sve ono u čemu se kriješ ti. A ja te pronalazim svakog trena. Da bih bio s tobom, da bi disali ovaj isti vazduh i noćnim svetlima obavili tajne naše ljubavi I hteo bih ti izgovoriti sve te reči koje znam da pripadaju tebi. Ljubavi moja, da, tako te zovem. Noću kad sklopim oči, preda mnom se pojaviš ti, onako lepa. Najprije mi se oči zacakle i dah stane, a onda se srce prepusti prekrasnim talasima koji jednostavno zarobe moju dušu.
|
|
| |
|
377 poruka na forumu
| |
54
| |
303
|
|
post # 31 | 16.01.2012 , 4:49 PM
|
Svoju frizuru i duge trepavice
|
|
| |
|
post # 32 | 10.02.2012 , 3:35 PM
|
Slika sve govori volim celog sebe
"Milion igračaka na svetu. Dva miliona. Tri. Ma mnogo više. A tebi su opet najdraže igračke moja osećanja. Ako nekad poželiš da se vratiš, pročitaćeš na vratima nešto sa apetitom napisano - 'Igraonica zatvorena.' "
|
|
| |
|
|
post # 34 | 10.02.2012 , 4:13 PM
|
obrve haha sve
|
|
| |
|
post # 35 | 10.02.2012 , 4:18 PM
|
Kosu
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤
|
|
| |
|
post # 36 | 11.02.2012 , 8:15 PM
|
nzn obline
|
|
| |
352 poruka na forumu
| |
57
| |
512
|
|
post # 37 | 16.02.2012 , 1:55 AM
|
Volim svoju dugu,duuguu kosu,obrve,sicusne usi,oci,usne,grudi,ledja ,tanke listove na nogama,prste na rukama,osmeh...manje vise celu sebe. Ovako.....harizmu koju imam u sebi,pa privlacim paznju jednako kada obucem trenerku ili sam u izazovnoj haljini i potpeticama Nije da se hvalim,ali sam mace i postujem to kod sebe
If I could start again,a million miles away...I will keep myself,I would find a way.
|
|
| |
|
post # 38 | 16.02.2012 , 1:59 AM
|
Volim moje pune usne i mladez iznad njih, svoj stomak i mladez na njemu koji mu dodje kao natural piercing. Volim svoju kosu i oci. Skromno!
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
post # 39 | 20.02.2012 , 5:37 PM
|
Muza!
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 40 | 20.02.2012 , 7:19 PM
|
Iskreno najvise volim svoju dugu kosu, predivne usne, oci, zadnjicu i grudi. Eto toliko...
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |