Zene pitaju, muskarci odgovaraju
|
|
|
post # 301 | 18.12.2011 , 10:02 PM
|
Q, hladan znoj me oblio kad sam procitao poruku! hehehe
Ne znam danas je takvo vreme da mozda zaista to dete nije tvoje, a ozenis je.. Al nekako opet, sve zavisi kakva je devojka. Ako sam rascistio sa sobom da je ona ''prava'' zenio bih je i sa tudjim detetom. Ako nije ''prava'' ne bih ali bih naravno prihvatio dete, posle testa da je dete moje...
|
|
| |
|
post # 302 | 18.12.2011 , 10:45 PM
|
auf..kontam da bi mi zivac skoci na max...;p i rekao bih definitivno abortus draga moja
hehehe:)))
|
|
| |
|
post # 303 | 20.12.2011 , 9:10 PM
|
Sajto nov kikiko top.mk,karike kire4-nerade
|
|
| |
|
post # 304 | 25.12.2011 , 1:42 AM
|
Quote (Leksi) 1. Sta kupujete svojim drugaricama za rodjendan? 2. Sta je najromanticnije sto ste uradili? 3. Zasto ga namestate javno (mislim na genitalije)? 1. Nemam drugarice. 2. Kada sam je nosio 200 metara jer su je ubile štikle, a ja dobio upalu mišića (nisam htio da je ispustim, a došlo mi negdje na polovini) 3.Moramo ga slušati da bi nam uzvratio istom mjerom
|
|
| |
|
post # 305 | 25.12.2011 , 3:16 AM
|
Da li se plasite celavosti (ovo ne vazi za celave momke) ?
Da plasim se jer sam momak, imam 18 g. A za period od 40-tih ne brine me , ali sada itekako da me brine
MK4
|
|
| |
|
post # 306 | 25.12.2011 , 9:38 PM
|
Quote (Tanja91) Kako bi reagovali da vam devojka kaze: "Dragi, trudna sam." Da li bi bili spremni za zenidbu i ocinstvo? Quote (Tanja91) Kako bi reagovali da vam devojka kaze: "Dragi, trudna sam." Da li bi bili spremni za zenidbu i ocinstvo? pa uradio bih sta ona kaze...dal abortus ili zenidba kako ona hoce jer sam ja tu kriv sto ga nisam na vreme vadio...
|
|
| |
|
post # 307 | 25.12.2011 , 10:11 PM
|
Quote (Tanja91) Kako bi reagovali da vam devojka kaze: "Dragi, trudna sam." Da li bi bili spremni za zenidbu i ocinstvo? Meni se desilo...nisam bio spreman ni za zenidbu ni za ocinstvo, da bih posle ta cura i ja raskinuli i ona mi je rekla da je to izmislila da bi se udala...Added (25 Dec 2011, 9:11 PM) ---------------------------------------------
Quote (Tanja91) Sledece pitanje je: Da li ste bili neverni? Nisam bio do sad...ISKRENO
|
|
| |
|
|
post # 309 | 01.01.2012 , 2:55 AM
|
Zasto je sramota da musko zaplace?
Dali smatrate da kad vam neko prizna da vas voli da ta sigurnost dokaz moze da promeni vezu?
Dali si osoba koja se bori za svoju voljenu osobu ili si onaj koi joj kaze sretno? Kad vidi da se udaljuje od njega.
Ako vam drug kaze uf s onom sam bio ovakva je onakva je a tebi se svidja dali ces poslusati druga i okrenuti se od nje ili ces joj prici ipak? I gledati ju drugim ocima nego tvoji drugari
Kad si sa devojkom koja te privlaci do bola dali ces skriti osecaj u pocetku ili joj dajes do znanja iako se neznate dugo?
Sta ona ima sto ti volis na njoj po cemu se razlikuje od drugih devojaka?
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 310 | 01.01.2012 , 3:32 AM
|
Quote (Srcemoje) Zasto je sramota da musko zaplace?nije sramota ali je pickica ako place zbog zene
Dali smatrate da kad vam neko prizna da vas voli da ta sigurnost dokaz moze da promeni vezu? pa ljubav je to ako zelis nesto bolje onda se menja Dali si osoba koja se bori za svoju voljenu osobu ili si onaj koi joj kaze sretno? dam priliku naravno sa opasnom borbom ali ako nevredi i ako joj u jedno utrci a na drugo istrci mislim uvo xaxaxax oda se okrenem Kad vidi da se udaljuje od njega. mislis od nje xaxaxaaxxax
Ako vam drug kaze uf s onom sam bio ovakva je onakva je a tebi se svidja dali ces poslusati druga i okrenuti se od nje ili ces joj prici ipak? xaxa glupost ne trcim za ribama drugara a pogotovo ako je bio sa njom I gledati ju drugim ocima nego tvoji drugari? kojim ocima jedino da stavim socivo ili naocare velike dioptrije
Kad si sa devojkom koja te privlaci do bola dali ces skriti osecaj u pocetku ili joj dajes do znanja iako se neznate dugo? nezelim da odgovorim na ovo malo je komplikovano
Sta ona ima sto ti volis na njoj po cemu se razlikuje od drugih devojaka?ima mene a druge me nemaju
Poruku je menjao/la Impi - Nedelja, 01.01.2012, 3:34 AM
|
|
| |
|
post # 311 | 01.01.2012 , 5:51 PM
|
Quote (Impi) Zasto je sramota da musko zaplace?nije sramota ali je pickica ako place zbog zene Impi zvezdice zvezdiceeeeeee po meni nije on zvezdica nego je osecajan covek jer ne place bezveze place jer ga dus aboli a oni sot kazu ne oni su za mene bez zvezdica jer s eprave djekovi a u biti da ne kazem sta Quote (Impi) xaxa glupost ne trcim za ribama drugara a pogotovo ako je bio sa njom Cuj znaci verujes i slovo sta drug kaze nebitno je dali je negova bila ili on laze! Quote (Impi) Kad si sa devojkom koja te privlaci do bola dali ces skriti osecaj u pocetku ili joj dajes do znanja iako se neznate dugo? nezelim da odgovorim na ovo malo je komplikovano Ko krene odgovara do kraja ajmo Impi ti kazes nema toga sta neces reci pa da cujem
Sledeca pitanja!!!
1.Dali postoji nesto u sexu sto te zanima a probao nisi ? 2.Dali si osoba koja garantuje za sebe 100% da nece prevariti voljenu osobu? 3.Kad se neka devojka ludo zaljubi zasto se cesto cuje od muski !!! treba nju ono i ono bez da stvarno znaju da se zaljubila ili ga zavolela?
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 312 | 01.01.2012 , 7:16 PM
|
Quote (Srcemoje) 1.Dali postoji nesto u sexu sto te zanima a probao nisi ? Analno
Quote (Srcemoje) 2.Dali si osoba koja garantuje za sebe 100% da nece prevariti voljenu osobu? Nisam
Quote (Srcemoje) 3.Kad se neka devojka ludo zaljubi zasto se cesto cuje od muski !!! treba nju ono i ono bez da stvarno znaju da se zaljubila ili ga zavolela? Pa takvi smo po prirodi, samo na seks mislimo...ali tesko da zene znaju da vole i cene musko iznutra
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 313 | 01.01.2012 , 7:29 PM
|
koja je vasa njveca fantazija?
jeca
|
|
| |
|
post # 314 | 01.01.2012 , 7:42 PM
|
Quote (Mortal) ali tesko da zene znaju da vole i cene musko iznutra Jok vi znate
|
|
| |
|
post # 315 | 01.01.2012 , 7:51 PM
|
Quote (cipiwipi91) koja je vasa njveca fantazija?
ima ih dosta recimo grupnjak sa 2 sestre
Quote (Srcemoje) Zasto je sramota da musko zaplace?
kao sto covek rece glupo je plakati zbog zenske za ostalo nije sramota..
Quote (Srcemoje) Dali smatrate da kad vam neko prizna da vas voli da ta sigurnost dokaz moze da promeni vezu?
tu nemam odredjeno misljenje...
Quote (Srcemoje) Dali si osoba koja se bori za svoju voljenu osobu ili si onaj koi joj kaze sretno? Kad vidi da se udaljuje od njega.
takav sam kakav sam ako joj nije dosta necu je silom drzati kraj sebe..
Quote (Srcemoje) Ako vam drug kaze uf s onom sam bio ovakva je onakva je a tebi se svidja dali ces poslusati druga i okrenuti se od nje ili ces joj prici ipak? I gledati ju drugim ocima nego tvoji drugari
Pa ako je prati odredjena reputacija priso bi da omastim brk al da ze zabavljamo kao nesto "ozbiljno" ni u ludilu ( naravno ne racunam ako samo jedan lik u drustvu prica gluposti i glumi facu vec generalno kakva je reputacija prati ako se zna ako ne videcemo vremenom )..
Quote (Srcemoje) Kad si sa devojkom koja te privlaci do bola dali ces skriti osecaj u pocetku ili joj dajes do znanja iako se neznate dugo?
ma ja pitam pa kud puklo
Quote (Srcemoje) Sta ona ima sto ti volis na njoj po cemu se razlikuje od drugih devojaka?
Svaka devojka ima nesto drugo tako da ne znam sta bih odgovorio na ovo
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |
|
post # 316 | 01.01.2012 , 9:22 PM
|
Quote (Davor) Svaka devojka ima nesto drugo tako da ne znam sta bih odgovorio na ovo A tebi se svidja od svake po malo.
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 317 | 01.01.2012 , 9:39 PM
|
Quote (Srcemoje) 1.Dali postoji nesto u sexu sto te zanima a probao nisi ? 2.Dali si osoba koja garantuje za sebe 100% da nece prevariti voljenu osobu? 3.Kad se neka devojka ludo zaljubi zasto se cesto cuje od muski !!! treba nju ono i ono bez da stvarno znaju da se zaljubila ili ga zavolela?
1 - nisam probao par stvari a koje bih probao jer jednostavno nisam bijo u adekvatnim situacijama ilii adehvatnim uslovima kako bi nesto to mogao sprovesti u delo - mogao bih i platiti kako bi ispunijo uslove ali ipak nebi biloto zadovoljstvo i prosto bi protracijo svoje zelje jer bi bile bez emocija bez strasti ...
2 - ne bih mogarantovati 100% bas pa cak i kada bi se trudijo - ali takodje ne shvatam ni one osobe koje tako tvrde - neznaju da li vise lazu sebe ili svoje partnereAdded (01 Jan 2012, 8:39 PM) ---------------------------------------------
Quote (cipiwipi91) koja je vasa njveca fantazija?
nemam najvece - sve u slatke zanimljive pohotne imam samo one njacesce
!!!
|
|
| |
|
post # 318 | 01.01.2012 , 9:46 PM
|
Da li biste mogli biti sa nekom devojkom koja je veci fanatik od vas u fudbalu? Da li vas privlace zene koje imaju jak stav?
|
|
| |
|
post # 319 | 01.01.2012 , 9:50 PM
|
Quote (Leksi) Da li biste mogli biti sa nekom devojkom koja je veci fanatik od vas u fudbalu? Da li vas privlace zene koje imaju jak stav? To mi se cak i svidja devojka koja prati fudbal A zene koje imaju jak stav pa ne bas treba se pomuciti zadovoljiti takvu zenu na pravi nacin jednostavno previse se ocekuje od mene kao muskarca zato ne volim zene sa cvrstim stavom tj.. jakim stavom
|
|
| |
|
post # 320 | 01.01.2012 , 9:58 PM
|
lukacar95bre, znaci, u neku ruku, plase te zene sa cvrstim stavom?
|
|
| |