Zene pitaju, muskarci odgovaraju
|
|
|
post # 61 | 30.10.2011 , 1:00 AM
|
Quote (Srcemoje) nije valjda Sushe pa valjda bi nekako primetio pa bi odusto rijetko ti ja odustajem xaxxaxaxxaQuote (Impi) ko taj pa zguzvao bi travestitu ko 40 cevapa sa dve glavice luka xaxaxaxaaxax vidi se da me poznajes dobro xaxaxxaa
|
|
| |
|
post # 62 | 30.10.2011 , 1:09 AM
|
Trandza Shushe znas li ti ko su oni -one
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 63 | 30.10.2011 , 1:14 AM
|
Srcemoje, Postavi pitanje da dam neki besam odgovor
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 64 | 30.10.2011 , 1:19 AM
|
hmmm cek cek ti si na redu
Sta bi ti Mortal uradio kad bi nasao neku koja zeli 4 pota za redom a ti nemozes ?
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 65 | 30.10.2011 , 1:44 AM
|
Ja bih dao i 5 put, za moju dusu
|
|
| |
|
post # 66 | 30.10.2011 , 2:28 AM
|
Quote (Mortal) Ja bih dao i 5 put, za moju dusu Ne smiješ da budeš skroman Budi malo bezobrazan i pretjeraj nekad
|
|
| |
|
post # 67 | 30.10.2011 , 2:39 AM
|
Quote (luka83) Ne smiješ da budeš skroman Budi malo bezobrazan i pretjeraj nekad Tako sam vaspitan... Sta cu, nisam ja kriv sto ne mogu vise od 5x
|
|
| |
|
post # 68 | 30.10.2011 , 2:52 AM
|
Quote (Srcemoje) Trandza Shushe znas li ti ko su oni -one ET ne znam de mi ti objasni a za to "TRANDJA" cemo da se popipkamo
|
|
| |
|
post # 69 | 30.10.2011 , 3:48 AM
|
Zanima me, da li ceskanje mu*a (ono vase poznato namestanje) je nekada namerno ako je u blizini zensko drustvo? Hvala unapred nikako unazad!
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 70 | 30.10.2011 , 3:57 AM
|
Quote (Leksi) Zanima me, da li ceskanje mu*a (ono vase poznato namestanje) je nekada namerno ako je u blizini zensko drustvo? hahahahahahahaha... Nikada ne cesam mud* namerno, posebno ne kada je tu zensko drustvo... Ja ne znam sto vama smeta to nase cesanje
|
|
| |
|
|
post # 72 | 30.10.2011 , 4:08 AM
|
Quote (beautifulwomen) da li perete ruke posle wc-a Ruke kada se setim, ali noge obavezno
|
|
| |
|
|
post # 74 | 30.10.2011 , 4:17 AM
|
Quote (beautifulwomen) edino neki nozni pozdrav Da znas da si u pravu
Fajlovi:
4868621.jpg
(18.7 Kb)
|
|
| |
|
post # 75 | 30.10.2011 , 4:21 AM
|
Quote (beautifulwomen) ahahahaahhaah...pa da...nisam ni ocekivala..drzite tamo svasta nesto i ne peete ruke....au...vise se ne zdravim sa muskarcima...aahaahahahaha pa stani meni sad nije jasno pa mi to sto derimo u rukama vi stavljate usta pa sta je to toliko strasno odjednom ne razumijem sad ..nije vam problem to a gadi te se sto ne peremo ruke posle wc ..al stvarno mi nije jasno al vi zene ste cudo
|
|
| |
|
post # 76 | 30.10.2011 , 4:24 AM
|
susheTZ, Al si ti otvoren
Quote (susheTZ) pa mi to sto derimo u rukama vi stavljate usta Brate, ako ides na duze ?
|
|
| |
|
post # 77 | 30.10.2011 , 4:27 AM
|
Quote (Mortal) susheTZ, Al si ti otvoren Brate ozbiljno mi to nije jasno nije zezanje zar nije nelogicno ali ne mislim sad ovde ove ssto pitaju na forumu nase drugarice nego uobicajeno u zivotu sve se gade na to kad ides u wc a ne operes ruke a one ....imal logike tebi iskreno??
|
|
| |
|
post # 78 | 30.10.2011 , 4:29 AM
|
Poruku je menjao/la Mortal - Nedelja, 30.10.2011, 4:31 AM
|
|
| |
|
post # 79 | 30.10.2011 , 4:32 AM
|
Quote (Mortal) hahahahahahahaha... Nikada ne cesam mud* namerno, posebno ne kada je tu zensko drustvo... Ja ne znam sto vama smeta to nase cesanje
Mortal, zanima me tvoje licno smatranje, misljenje, pretpostavke, na primer da vidis prelepo zensko, prozboris s njom par reci, vidis njenu kulturu, obrazovanje, dijalekt, a onda samo blago spusti ruku i pocese se po njoj. Onako u stilu kako to muskarci rade. Sta bi mislio, kako bi reagovao?
Meni licno ne smeta, jer to sam pitala i profesora jednog i odgovorio mi je ovako: Ja to radim jer me svrbi. Ja sam na to odgovorila pitanjem naravno: Je li to znaci da se ne kupate cesto? E tu je nastao muk. Mada kasnije jedno pet godina kasnije upalila mi se sijalica da je to nesvesni poziv za sex. Mada ko ce znati, ja necu, nemam sta da ceskam
Poruku je menjao/la Leksi - Nedelja, 30.10.2011, 4:35 AM
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 80 | 30.10.2011 , 4:42 AM
|
Quote (Leksi) Mortal, zanima me tvoje licno smatranje, misljenje, pretpostavke, na primer da vidis prelepo zensko, prozboris s njom par reci, vidis njenu kulturu, obrazovanje, dijalekt, a onda samo blago spusti ruku i pocese se po njoj. Onako u stilu kako to muskarci rade.
Pa pazi, ne mogu sebe da zamislim jer to nikada ne bih uradio.. Mislim da je 1 od najodvratnijih stvari koje muskarac moze da uradi.. Umesto da ostavis prvi utisak da bude najbolji, ti za mu*a.. Sta bi devojka pomislila kada bi videla.. Gledaj seljacinu, odvratan je... A ja sam fin prema devojkama
|
|
| |