Zene pitaju, muskarci odgovaraju
|
|
|
post # 781 | 07.06.2012 , 1:20 PM
|
Mallena:), da imam. Sta je pogresno u mom stavu? I ja sam protiv takve veze.
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
Mallena
|
post # 782 | 07.06.2012 , 1:21 PM
|
Quote (Vagabond83) Sta je pogresno u mom stavu?
Apsolutno nista, samo konstatujem... vidis da sam pogodila!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 783 | 07.06.2012 , 1:23 PM
|
Mallena:), Pa nije tesko kod mene pogoditi cinjenice.Ja sam otvoren muskarac.
|
|
| |
|
post # 784 | 07.06.2012 , 2:25 PM
|
Odgovor na drugo pitanje: 2. Sadasnju dragu nisam prevario....
Pivo, vino, sljiva, loza, to je moja dijagnoza.
|
|
| |
|
349 poruka na forumu
| |
53
| |
753
|
|
post # 786 | 10.06.2012 , 11:43 AM
|
ma kakav rob ne razumem da neko uziva u potcinjavanju drugog ili da bude potcinjen ali 100 ljudi 100 cudi 100 zena 200 sisa
NEKA SILA BUDE SA TOBOM
|
|
| |
|
post # 787 | 10.06.2012 , 12:30 PM
|
Da li više volite starije ili mlađe partnere i zašto ?
|
|
| |
|
post # 788 | 10.06.2012 , 12:36 PM
|
Quote (By_The_Way_) Da li više volite starije ili mlađe partnere i zašto ?
Starije su uglavnom iskusnije, mladje su uglavnom sladje sta vise da ti kazem... mada je najbolje kad je neko pribliznih godina
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
|
post # 789 | 10.06.2012 , 2:17 PM
|
Da li ste ikada povredili neku devojku namerno?
Smeta li vam kada vidite skupinu devojaka ili npr. drustvo devojaka, a one sve iste. Iste frizure, ista garderoba, samo je razlika u bojama?
Da li cenite devojku ili zenu onoliko koliko ona ceni sebe, ili imate vlastite procene kako nekog ceniti (citaj postovati)?
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 790 | 10.06.2012 , 3:07 PM
|
Quote (Leksi) Da li ste ikada povredili neku devojku namerno? Smeta li vam kada vidite skupinu devojaka ili npr. drustvo devojaka, a one sve iste. Iste frizure, ista garderoba, samo je razlika u bojama? Da li cenite devojku ili zenu onoliko koliko ona ceni sebe, ili imate vlastite procene kako nekog ceniti (citaj postovati)?
Namjreno nisam nikad? Ako njima ne smeta to sto lice jedna na drugu ne smeta ni meni? Uglavnom cijenim sve djevojke, vjerovatno i vise nego same sebe cijene, nemam nikakve vlastite pricjene, svi smo mi manje vise isti!
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
97 poruka na forumu
| |
76
| |
401
|
|
post # 791 | 12.06.2012 , 8:29 AM
|
Namerno emocionalno jesam, a fizicki nikad. Pa nije da mi smeta, ali mi ni ne odgovara. Pazi, sve zavisi kakva je devojka u pitanju. Daleko od toga da smo svi manje vise isti. Ne mogu ja da cenim neku plitku devojku, kojoj je ponasanje ispod nule ( Sto ne znaci da imam nesto protiv nje, ili tako nesto) , kao sto mogu da cenim neku finu i takoreci "normalnu".
"I may not change the world, but I will plant the seeds to the ones that will." "A coward dies a thousand deaths, a soldier dies but once." "Vise vredi vojska magaraca koju predvodi lav, nego vojska lavova koju predvodi magarac." "Ljubav ubija sumnju, a sumnja ljubav."
|
|
| |
|
post # 792 | 12.06.2012 , 2:08 PM
|
Da li ste ikada pratili nekakve turske ili španske serije ?
|
|
| |
|
post # 793 | 12.06.2012 , 2:17 PM
|
Da,bio bih spreman i bio bi srecan sto cu imati sina(cerku).Samo sto je problem danas naci pravu devojku za to-NAZALOST.
|
|
| |
|
post # 794 | 12.06.2012 , 2:26 PM
|
Quote (Tanja91) Da li bi bili spremni za zenidbu i ocinstvo?
i jedno i drugo
|
|
| |
97 poruka na forumu
| |
76
| |
401
|
|
post # 795 | 13.06.2012 , 2:32 PM
|
Za zenidbu i ocinstvo ne bi bio spreman nikako, nema sanse. A sto se tice tih serija, sta znam. Gledao sam cuvenu "Rubi" odavno. :D
"I may not change the world, but I will plant the seeds to the ones that will." "A coward dies a thousand deaths, a soldier dies but once." "Vise vredi vojska magaraca koju predvodi lav, nego vojska lavova koju predvodi magarac." "Ljubav ubija sumnju, a sumnja ljubav."
|
|
| |
|
post # 796 | 13.06.2012 , 3:10 PM
|
Da li bi nekada promjenili mjesto stanovanja zbog djevojke ?
|
|
| |
|
post # 797 | 13.06.2012 , 3:44 PM
|
Da li birate devojke koje su u necemu slicne kao vase majke?
|
|
| |
|
|
post # 799 | 13.06.2012 , 4:27 PM
|
Quote (By_The_Way_) Da li više volite starije ili mlađe partnere i zašto ? Volim mentalno izgradjene zene.(ne mora uvek da znaci da nema klinke koja je izgradjena kao osoba) Quote (Leksi) Da li ste ikada povredili neku devojku namerno? Na zalost...desava mi se.
Quote (Leksi) Smeta li vam kada vidite skupinu devojaka ili npr. drustvo devojaka, a one sve iste. Iste frizure, ista garderoba, samo je razlika u bojama? ne smeta mi.Cak ce i u toj grupi posebna zraciti. Quote (Leksi) Da li cenite devojku ili zenu onoliko koliko ona ceni sebe, ili imate vlastite procene kako nekog ceniti (citaj postovati)? Ne.Pomoci cu joj da vrati samopouzdanje.Ne volim nikom da ODmazem. Quote (By_The_Way_) Da li ste ikada pratili nekakve turske ili španske serije ? Ne. Jednu australijsku jesam(racuna se kao sapunica) Quote (By_The_Way_) Da li bi nekada promjenili mjesto stanovanja zbog djevojke ? Za sad ne...ali... Quote (Leksi) Da li birate devojke koje su u necemu slicne kao vase majke? Ne.Sada kad razmislim,nemogu da nadjem slicnosti izmedju majke i dosadasnjih devojaka.
|
|
| |
|
post # 800 | 13.06.2012 , 8:21 PM
|
Vagabond83, hvala sto si razmisljao kad je moje pitanje u pitanju ahhahha
Da li vam se ikad desilo da podrignete na prvom sastanku?
|
|
| |