Zene pitaju, muskarci odgovaraju
|
|
|
post # 161 | 07.11.2011 , 11:10 PM
|
Šta god ona voli da nosi meni bi odgovaralo. Ne volim da se meni neko miješa u stil oblačenja, tako da se ne bih ni ja miješao u njen izbor.
|
|
| |
|
post # 162 | 07.11.2011 , 11:11 PM
|
sexy
>>>> Kada se kunem majkom mozda lazem, ali kada se kunem ocem govorim 100 % istinu! Majke mi! <<<<
|
|
| |
|
post # 163 | 07.11.2011 , 11:14 PM
|
Da li ste misljenja: Lepa zena tudja zena? Ako niste, sta imate da kazete apropo toga?
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
241 poruka na forumu
| |
60
| |
764
|
|
post # 164 | 08.11.2011 , 0:03 AM
|
Quote (Leksi) Da li ste misljenja: Lepa zena tudja zena? Ako niste, sta imate da kazete apropo toga? znas da sam jednom oko toga pogresio ali sam ipak shvatio da nisam ja kriv ako ta zena zeli to..ja joj samo cinim uslugu kao dobar covek da joj pomohnem Added (07 Nov 2011, 11:03 PM) ---------------------------------------------
Quote (Leksi) Jeste li ikada zatvorili u sobu i isplakali u sobi radi devojke koju ste u tom trenutku voleli ili jos uvek volite ? mnogo puta jer sam zaljubljive prirode i to mi je krivo!!
Osmeh je jedina kriva linija,koja ispravlja svee..!!
|
|
| |
|
post # 165 | 08.11.2011 , 1:52 AM
|
Quote (Leksi) Da li ste misljenja: Lepa zena tudja zena? Ako niste, sta imate da kazete apropo toga? To je istina. Žena, odnosno djevojka, najviše privlači pažnju kada je zauzeta. Onako dok su slobodne, sve su manje više slične i ne obraćamo dovoljno pažnju na njih. Međutim, kada je vidimo u društvu sa jačom polovinom, pitamo se, pa kako je nisam prvi zapazio.... do juče je bila klinka....ama, jel to ona....nisam znao da je onako zgodna..itd. Postaju privlačnije. Još ako imaju nekog šmoklju pored sebe (konkurencija je uvijek šmokljan ), bolje da se upucaš Ja za sebe mogu reći da me privlače i više nego što bi trebalo.
|
|
| |
|
|
post # 167 | 08.11.2011 , 5:02 AM
|
Pa nista jesam mlad da postanem otac ali sta ono sto jeb** to cu i da ozenim i da budem otac.kao ono sto se kaze "kad si znao da jebes znaces i da priznas za svoje"
|
|
| |
|
post # 168 | 08.11.2011 , 11:53 AM
|
luka83, slicno misli i moj najbolji prijatelj. Mada on je imao to iskustvo. Bio je sa devojkom na koju niko nije obracao paznju dok je bila slobodna, ali je to toliko lepa da se i meni svidjala vizuelno. Momci su se lepili za nju tek kad je pocela da bude u vezi s njim. A naravno, svakoj mladoj dami prijaju komplimenti suprotnog pola, tako da na mnoge nije mogla da odoli 21. vek
Zanima me vase misljenje ili smatranja o Internet zavodjenju, ili ineternet vezama? Prednosti i mane? I znate li da ce u 90 % slucajeva to da upali prema bilo kome za koga se odlucite?
Poruku je menjao/la Leksi - Utorak, 08.11.2011, 11:54 AM
|
|
| |
|
post # 169 | 08.11.2011 , 12:30 PM
|
Ne kapiram kako neko moze preko neta da trazi decka/devojku..mada ima mnogo vise pajsera koji misle da ce da nadju ribu preko fejsa i slicno...moje mislljene u vezi toga je: Izadjite napolje idite na kalis,savski kej kod blokova,izadjite negde ima devojaka i likova koliko ocete pa na 100 korpi cete valjda da dobijete 1 broj telefona
Imala je oci boje..jebiga...:) Ne secam se boje..ma skroz je nebitna :)
|
|
| |
|
post # 170 | 08.11.2011 , 1:00 PM
|
Nikola_NBGD, xaxaxax e jesi legenda pa ne zive svi na novi Begis xaxaxax ali ima tu neke istine xaxaxaxa mada lakse nekima da ovde prilaze nego na ulici ipak je na ulici bezveze znas nije fazon xaxaxax,
leksi pa zar ovo nije zavodjenje kao svako drugo axaaxaxax samo sto se ljudi nevide uvek , mislim da je virtualno zavodje ne spoljasnje lepote nego unutrasnje , pokazujes kroz reci i dela ko si sta si !!! mana ima nikad neznas na kog glumca glumicu mozes da naletis xaxaxax znaci nesmes nikom da verujes to je ono glavno i na koje svi treba da obrate paznju !!!
Poruku je menjao/la Impi - Utorak, 08.11.2011, 1:05 PM
|
|
| |
|
post # 171 | 08.11.2011 , 1:08 PM
|
Impi, u prevodu, virtuelno nadmudrivanje i zavodjenje je daleko bolje, nego konkretno nesto uraditi van neta.
Zasto se muskarci boje odbijanja (od neke devojke naravno) ? Pre je to bilo simpaticno, pa se i decko vise potrudi sledeci put. Nekako prerano odustajte. Je to ona: U moru ima mnogo riba? Ili sta vec?
|
|
| |
403 poruka na forumu
| |
72
| |
625
|
|
post # 172 | 08.11.2011 , 2:42 PM
|
ja mislim da je to u zadnje vrijeme postalo pitanje ega i postovanja u drustvu.... mozda neki likovi jednostavno nisu spremni da rizikuju odbijanje djevojke, jer ne bi voljeli da se to prepricava u drustvu... pa onda i ne pokusavaju, a moram primijetit i da su i djevojke postale previse izbirljive .... nista licno ... to je moje misljenje, mozda grijesim ...
|
|
| |
|
post # 173 | 08.11.2011 , 2:55 PM
|
Quote (TheBad) djevojke postale previse izbirljive Mislis sad je u modi kola, pare i splavovi i lumperaj i kic?
Sta vi mislite, kako ugoditi zenama? Ali iskreno, s neba pa u rebra.
|
|
| |
403 poruka na forumu
| |
72
| |
625
|
|
post # 174 | 08.11.2011 , 3:11 PM
|
pa da na to sam mislio, sto ne znaci da nema ok i super djevojaka.... prvo ovako, mislim da svim zenama ne treba ugadjati (onim koje sam gore naveo one ''izbirljive'' ) jer mislim da su sa momcima samo zbog para, kola i ostalog.... ako je u pitanju prava ljubav.... pa mislim da djevojci treba posvetiti paznju, onoliko koliko je i ona posvecuje momku, pa cak i vise.... pod paznjom podrazumijevam, razumijevanje, spremnost na razgovor i kompromis, pokazivanje ljubavi (poklonima ili na neki drugi nacin) ... tesko je to generalizovat, posto svako ima ono sto mu godi i suprotno... moram da priznam ni da nama (muskarcima) nije lako ugodit.. tako da smo otprilike na isto
|
|
| |
|
post # 175 | 08.11.2011 , 3:15 PM
|
Da li znate, koje cetri vrste muskaraca jedna zena mora imati tokom svog zivota?
|
|
| |
|
post # 176 | 08.11.2011 , 3:54 PM
|
1.Dali vam je u sexu vazno dali ju volite ili vam to nije bitno? 2.Dali se smatrate da ste vi uvek dobri u krevetu? 3.Sta radite ako zena cura u sexa treba duze nego vi do orgazma? 4.Dal vam je bitan jako izgled devojke? 5.Dali vera odredjuje vasu ljubav?
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 177 | 08.11.2011 , 4:10 PM
|
Quote (Srcemoje) 1.Dali vam je u sexu vazno dali ju volite ili vam to nije bitno? 2.Dali se smatrate da ste vi uvek dobri u krevetu? 3.Sta radite ako zena cura u sexa treba duze nego vi do orgazma? 4.Dal vam je bitan jako izgled devojke? 5.Dali vera odredjuje vasu ljubav?
1.pa vazno je ali nemora da znaci mora da me privlaci voljenje dolazi posle dobrog sexa xaxaxaxa 2.jok vala ja sam mlad i neiskusan ucim se dok sam ziv (pas koji mnogo laje ne ujeda ) xaxaxaxa 3.pa da se sankam sa svojim jezikom pod bregovi ravnice preko suma do izvora mladosti 4.sad zasta bitan pa verovatno nije sve su drugacije 5. Jok vala vera je sporan faktor mada nebi sa svakom ali nista ne resava
Poruku je menjao/la Impi - Utorak, 08.11.2011, 4:17 PM
|
|
| |
|
post # 178 | 08.11.2011 , 8:59 PM
|
Heee Impi svaka cast na odgovorima
Dali postoi pitanje koje bi postavili nekoj devojci a ne usudite se? Kako bi zvucalo?
Poruku je menjao/la Srcemoje - Utorak, 08.11.2011, 9:00 PM
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 179 | 09.11.2011 , 0:25 AM
|
Ima....zasto si mi dala korpu :))) Hteo sam milion puta da pitam to neku likusu al mi bilo trulo
Imala je oci boje..jebiga...:) Ne secam se boje..ma skroz je nebitna :)
|
|
| |
|
post # 180 | 09.11.2011 , 3:23 AM
|
Quote (Leksi) Da li znate, koje cetri vrste muskaraca jedna zena mora imati tokom svog zivota? Ćelave, krupne, temperamentne i da imaju nadimak Luka
Poruku je menjao/la luka83 - Sreda, 09.11.2011, 4:28 AM
|
|
| |