Volim kada moju curu vidim u...
|
|
|
|
post # 42 | 19.07.2012 , 3:06 PM
|
Samo kad nosi moje boxerice
|
|
| |
|
|
post # 44 | 06.09.2012 , 5:03 AM
|
e kada je u "dobrom " Raspolozhenju, nishta vishe
potpis : ...................
|
|
| |
|
post # 45 | 10.09.2012 , 0:49 AM
|
Kada obuce kratku suknju ili haljinu
|
|
| |
|
|
|
|
post # 49 | 26.09.2012 , 12:50 PM
|
Ne volim kada je 'napadno'' polu-gola.Volim kada mi ostavi nesto za mastu.Sve se vidi,al' se nista ne vidi.Nadam se da razumete sta 'ocu da kazem.
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
post # 50 | 29.11.2012 , 5:39 PM
|
Volim u puno toga da je vidim sve zavisi od situacije dal smo u gradu setamo ili smo sami kuci ili nekoj prostoriji moze da se navede dosta toga
Ali najlepsi mi je osecaj kada je ona zadovoljna samom sobom kako god bila obucena ja znam da mi je privlacna za tudje oci me ni ne interesuje jer da mi nije privlacna onda nebi bili zajedno logicno zar ne
Za helanke i suknjica kratka svaki se idiot okrece ... tako da vise volim kada je posebno obucena u farmerke i obicna majcica ima ih raznih al ne pitam za nazive, pa kad VATRA tu izbije hihhih
TO BE CONTINUED ...
|
|
| |
|
post # 51 | 03.01.2013 , 4:57 AM
|
(Davor) najveci utisak na mene ostavlja kada je bez odece... Upravo to
:P
|
|
| |
Smiley
|
post # 52 | 05.01.2013 , 3:36 AM
|
U majci "u sta buljis" hahahahaha
Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...
|
|
| |
|
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 54 | 16.02.2013 , 11:40 PM
|
...manastiru.
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
post # 55 | 17.02.2013 , 1:01 PM
|
volim da vidim da imam curu ....jos ako je obucena sexy...
|
|
| |
|
post # 56 | 23.02.2013 , 8:26 PM
|
kad je vidim golu, tad mi je najlepsa .... sala na stranu... pa volim kada se lepo obuce, dotera, haljinice, suknjice, ovo ono
:P
|
|
| |