PMS-kako se nosite sa tim?
|
|
|
post # 1 | 30.09.2011 , 11:55 PM
|
Zanima me kako se muskarci nose sa zenskim PMS-om?
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 2 | 01.10.2011 , 12:43 PM
|
izbjegavanje, udovoljavanje, šutnja xD zavisi od spopadanja
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 3 | 01.10.2011 , 1:54 PM
|
ma sta oni ima da se nose.... samo mi znamo kako nam je...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 4 | 01.10.2011 , 1:56 PM
|
Oni sve sto u to vreme kazu moze biti upotrebito protiv njih zato je bolje ili sve d apotvrdjuju ili pst
Marijana u pravu si ali nek i oni malo osete makar stres
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 5 | 02.10.2011 , 3:04 AM
|
Nije to ništa strašno. Manje komunicirajte nego obično. Obavezno smiješak na lice, ali bez pretjerivanja da ne izazove kontra efekat. Kupite joj nešto za grickanje, jogurt, ženski časopis, odaberite neki film (romantična komedija) i izgubite se bar pola dana. Provjereno 100%!
Poruku je menjao/la luka83 - Nedelja, 02.10.2011, 3:18 AM
|
|
| |
|
post # 6 | 02.10.2011 , 3:11 AM
|
Quote (luka83) Nije to ništa strašno. Manje komunicirajte nego obično. Obavazno smiješak na lice, ali bez pretjerivanja da ne izazove kontra efekat. Kupite joj nešto za grickanje, jogurt, ženski časopis, odaberite neki film (romantična komedija) i izgubite se bar pola dana. Provjereno 100%!
auu al te srce moje izdresiralo... ma iskreno meni prva dva dana nije do nicega... prvi dan sam mnogo nervozna, a drugi dan su bolovi toliko jaki, da samo zelim da lezim u tisini i da me niko ne dira...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
|
|
post # 9 | 02.10.2011 , 5:12 AM
|
Quote (luka83) Pa, sram te bilo! Ja sam imao deset godina kad si se ti rodila! AV AV nemoj da te ujedem
sto sad mene sram da bude... samo kazem da te Srcemoje (mislila sam na komsinicu) izdresirala da znas da se postavis u ovakvoj situaciji...
|
|
| |
|
post # 10 | 02.10.2011 , 10:26 AM
|
Merijanaaaaaa nisam ga mila dresirala on brzo uci neverovatno je tako da zapazi svaki pokret i zna kad sta treba A ti Luka kako mozes da joj kazes sranm ju bilo aaaaa ljubavi nije to lepo
|
|
| |
|
post # 11 | 02.10.2011 , 10:48 AM
|
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
post # 13 | 02.10.2011 , 12:23 PM
|
Quote (Riddler79) Ne smatram da zena postaje babaroga koja bljuje vatru i ujeda da bi se sklanjao zbog stresa i bolova koje dozivljava u pms-u...Iako su simptomi kod svih zena uglavnom isti,one drugacije reaguju na to...Neke mogu lakse podneti,a neke ne...Miran razgovor i dogovor resava stres u takvoj situaciji.... Ziveo govornik potpuno se slazem na izjavi ovo je ozbiljno
|
|
| |
|
post # 14 | 02.10.2011 , 1:47 PM
|
|
|
| |
|
post # 15 | 02.10.2011 , 2:02 PM
|
Quote (luka83) Uglavnom, PMS znači - Pussy Malo Sutra biggrin xaxaxa preduhitrio si me ali aj sta da se radi
to je problem za mirovanje i izbegavanje , sta da se borim .. moze da skuvam par cajeva
|
|
| |
|
post # 16 | 02.10.2011 , 3:01 PM
|
Quote (luka83) Kako je ona mogla meni reći da sam izdresiran!?! Nisam ja životinja Ma, ko će ga znati
a to je tebe uvredilo... pa nisam ja mislila bukvalno, nego to se samo tako kaze.. :P necemo da se svadjamo, nego ae vi razmisljaj te kog datuma pravite svadbu...
|
|
| |
|
post # 17 | 03.10.2011 , 3:35 PM
|
Quote (MarijanaBK1) ma iskreno meni prva dva dana nije do nicega... prvi dan sam mnogo nervozna, a drugi dan su bolovi toliko jaki, da samo zelim da lezim u tisini i da me niko ne dira... isto
Quote (luka83) Uglavnom, PMS znači - Pussy Malo Sutra ahahaha strucno objasnjenje skracenice nema sta
Marijana i Maja su rekle sve gledano sa zenske strane, nemam sta da dodam
|
|
| |
|
post # 18 | 26.09.2012 , 0:42 AM
|
Xaxaxxaxa Pa kako se nosim sa tim,normalno ne smeta mi,to je normalna pojava Razumem da nekada moze da bude nervozna i neraspolozena itd ali sam ja uvek tu za nju,nije sve u sexu
|
|
| |
400 poruka na forumu
| |
56
| |
795
|
|
post # 19 | 26.09.2012 , 9:56 AM
|
Za taj virus valjda ima nade, sigurnu kucu trazimo od vlade, kad se PMS pojavi u sred tvoga stana, pakuj kofere i vrati se za nedelju dana.
When you wanna succeed as bad as you wanna breathe, you will successful!
|
|
| |