Ginekolog na jedan dan
|
|
|
post # 21 | 12.05.2012 , 5:01 PM
|
Nije to za mene ,ja bi bio gori nego sushe TZ više bi proveo vremena na pauzi nego radeći
Imam prijatelja ginekologa koji je jedan dan došao kući premoren od silnog posla.Kad je žena vidjela koliko je umoran,a u želji da mu pomogne i olakša situaciju reče mu: Bogdane, šta želiš da ja uradim samo reci,a on joj onako umorno odgovori: Radi ženo što god misliš da treba samo nemoj da se skidaš
Sex je kao skok s motkom,skačeš dok imaš motku
|
|
| |
|
post # 22 | 12.05.2012 , 5:13 PM
|
Hehehe...legenda ti taj prijatelj... Ja iskreno ne bih prihvatio nesto takvo...iz iskustva znam da ima razlih zena sa razlicitim izgledima u predelu intimnih delova tela...neke nebih mogao pipnut da mi platis kako to izgleda... Ali ono sve u svemu to sam samo ja...cak se i nikad nisam lozio na Medicinu i takve stvari
"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"
|
|
| |
349 poruka na forumu
| |
53
| |
753
|
|
post # 23 | 12.05.2012 , 8:07 PM
|
treba voleti taj posao da bi bio doktor viric svaka cast ko to voli ali sto je puno puno je da ceo dan gledas........
NEKA SILA BUDE SA TOBOM
|
|
| |
|
|
post # 25 | 29.06.2012 , 8:43 PM
|
pa voleo bih kada bi dolazile samo mlade
Obrali smo bostan jer rodila nam njiva, do guše u govnima al se ipak pliva, bez plate i penzija isto ko i s njima,živimo od muzike samo da se svira, fudbal je na ulici kamen je stativa i pivo iz dragstora da bude nam gotiva, u društvu mnogo lakše je kad probleme imaš.....!
|
|
| |
|
|
post # 27 | 03.02.2013 , 10:37 PM
|
gigabajt
A vi sto biste voleli da budete ginekolog, mislite da tamo odlaze samo mlade, lepe, zgodne devojke? Ako niste znali i babe idu. A da ne pisem i ostalo.
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 28 | 04.02.2013 , 1:53 AM
|
hm,moja istarzivanja su isla,u pojeidnim predelima,toliko duboko da sam dosao do samo jednog zakljucka...ja mislim da je ginekolog za piBIPke ahahahahah
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
Mallena
|
post # 29 | 04.02.2013 , 10:49 AM
|
Hvala, ali ne hvala! FUJ!!!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 30 | 04.02.2013 , 1:03 PM
|
Ginekolog ned'o Bog nikom ... ja nikad
potpis : ...................
|
|
| |
Mallena
|
post # 31 | 04.02.2013 , 1:25 PM
|
Quote (Lap-T0P) Ginekolog ned'o Bog nikom ... ja nikad
Ni ja ne bih bolje sastavila kategoricno odbijanje cackanja svaki dan po cijeli dan...khm...vagina svakakvih!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 32 | 16.02.2013 , 11:41 PM
|
ginekolog je za piBIPke u dusi !
Poruku je menjao/la intimenfrizuren - Subota, 16.02.2013, 11:42 PM
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
post # 33 | 17.02.2013 , 12:59 PM
|
kakve sam srece taj dan mi bi dosle sve starije od 50godina ...
|
|
| |
|
post # 34 | 23.02.2013 , 8:26 PM
|
Quote (Tanja91) Kako biste se osecali da na jedan dan postanete ginekolog? ijuuuuuuuuuuuuuu.... da mi je biti samo 1 dan.... al da samo mlade cure dolaze na pregled...
:P
|
|
| |