Sta biste uradile kada biste saznale da je vas decko/muz gej
|
|
|
|
post # 22 | 05.11.2011 , 8:42 PM
|
Pa bio bi prvobitni sok. Ali bih sela i razgovarala s njim. Lako je okrenuti ledja i reci: E ko te j...e! Osoba sam, koja ume da saslusa razloge, zasto je to nesto tako, ili zbog cega je neko takav, tako da bih verovatno i njega.
Uhhhhhhhhhhh poceo je da razliku Luj Viton torbu od Gucijeve hahah salim se
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 23 | 06.11.2011 , 5:12 PM
|
Poruku je menjao/la MarijanaBK1 - Nedelja, 06.11.2011, 5:13 PM
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 24 | 14.11.2011 , 9:37 PM
|
Ma ubila bih k'o konja, tukla bih ga do besvesti! Ne mogu ni da zamislim to, ne daj Bože!
|
|
| |
|
post # 25 | 23.11.2011 , 9:50 PM
|
Nebi nista jer nista nebi promenilo cinjenicu,pokusala bi razgovarati s njim razumeti ga
volim te tako te ludo volim al reci dve nemogu reci sve kolko bi rekle usne kad 56bi te ljubile...
|
|
| |
|
post # 26 | 11.08.2012 , 0:01 AM
|
Ha ha druzila bi se sa njim da imam gej druga
|
|
| |
|
|
post # 28 | 12.08.2012 , 5:29 PM
|
Ja tu ništa ne bih mogla promjeniti tako da bih se pomirila s tim.
Iako bih to možda pokušala iskoristiti da pokušam nešto novo što do tada nisam.
|
|
| |
|
post # 29 | 13.08.2012 , 0:09 AM
|
Pa prvo bih se nasmejala iako nije smesno pa bi onda imali jedan dug, dug razgovor da cujem zasto mi to pre nije priznao. A nakon ociglednog raskida, sto kaze ILY: Quote (i-love-you) druzila bi se sa njim da imam gej druga
|
|
| |
|
post # 30 | 12.02.2013 , 4:04 PM
|
Pa sta moze da se uradi osim da ga pitam jel barem frajer onaj njegov :D Kakvo ludilo moze da nas strefi nismo svesni zato nesmem puno pricati kazu sve sto kazemo ja nebi dozivimo kad tad Ali opet kad malo razmislim mislim d a kad bi ga stvarno jako volela ono bez kraja i kaze mi tako svega mi moga osekla bi mu ga dok spava pa nek onda razmisli sta je
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
Mallena
|
post # 31 | 12.02.2013 , 4:14 PM
|
Povrijedila bi me cinjenica da sam mu samo paravan!
I sklonila bih guzu u stranu..
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |