Da li su muškarci veće tračare?
|
|
|
|
647 poruka na forumu
| |
22
| |
461
|
|
| |
|
post # 42 | 14.10.2011 , 5:22 PM
|
Zene jesu tracare,ne osporavam,ali sam imao prilike upoznati mnogo muskaraca koji seruckaju vise nego 3 zene zajedno,tako da ne mogu da procenim koje veca tracara,znam samo da ih ima na obe strane i da licno ja nisam tracara
Force yourself, and you will be suprised what can you do...
|
|
| |
|
post # 43 | 29.02.2012 , 0:21 AM
|
Zavisi od osobe do osobe. Znam toliko muškaraca koji su prave pravcate babe. Pričaju nekakve gluposti kako su bili sa njih milion, kako je onaj onu i slične priče. A isto tako i mnogo cura koje se tako ponašaju. Sve zavisi od osobe do osobe.
|
|
| |
|
post # 44 | 29.02.2012 , 0:26 AM
|
Tema je namenjena damama, ali moram da "uskocim"! Muskarci su definitivno vece tracare, ali definitivno! Kakve sam ja sve nebuloze, gadosti, ogovaranja, lupetanja i slicnog cuo u muskom drustvu, ma ni polovinu toga nisam mogao cuti u zenskom drustvu. Ja jesam tracara i priznajem to, ali ne ona dzovanska koja prica gde stigne. Ja traceve delim iskljucivo sa sebi bliskim osobama i obozavam to da radim. Inace, tracarenje je zdravo, normalno i "prosiruje" inteligenciju, ali dzaba nekima kada ne znaju da to rade sa stilom.
... Ona vise od kolaca voli ukus dobrog traca...
Poruku je menjao/la Bobby88 - Sreda, 29.02.2012, 0:27 AM
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
|
post # 46 | 14.08.2012 , 2:09 PM
|
Nisu a nisu ni zene
|
|
| |
|
post # 47 | 14.08.2012 , 2:24 PM
|
Muskarci su nevidjene alapace, verujte, druzima se samo sa muskima, i nekad se bas zaprepastim sta sve cujem od njih..
...as long as the Lords in my life I will have no fear, I will know no pain from the light to the dark...
|
|
| |
|
post # 48 | 24.08.2012 , 10:42 PM
|
Muskarci s kojima se ja druzim nisu alapace. I to odgovorno tvrdim.
Smatranja sam da jesu, jer ne bi bili face da se ne pohvale, da neku devojku ne prokomentarisu, i ne nadju joj 100 mana. To su oni muskarci koju su vecinu svog slobodnog vremena provodili s mamama na kafama ili drugaricama, pa razvezu se kao pertle
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
|
post # 50 | 24.08.2012 , 11:14 PM
|
Nisu 100% Muskarci se nadju sa nekim vec unapred odredjenim temama za razgovor i o tome pricaju, i moze avion pored njih da padne nista razgovor se nastavlja. Dok cure kad se nadju negde mislim da izogovaraju skoro sve prolaznike koje vide, sve jednostavno primete do najsitnijeg detalja.
|
|
| |
|
post # 51 | 24.08.2012 , 11:34 PM
|
Smatram da i muškarci i žene tračare podjednako, samo što su žene perfidnije i finije, dok muškarci to rade bez imalo takta. Žena će pre ogovarati kako se druga žena obukla ili šta je rekla, dok će muškarac smišljati sočne tračeve o svojim bivšim devojkama, ili pak o onima koje su ga odbile.. Ovo naravno ne važi u globalu. Nekako se u praksi ovako pokazalo.
Neuspeh nije opcija!
|
|
| |
|
post # 52 | 25.08.2012 , 10:31 AM
|
Spored mene takve osobe postoje podjednakvo u oba pola Ja iskreno nisam takav i ne uzivam u tome, ali mnogo prijatelji kojih poznajem rade to postojano :// To za mene definitivno je gubljenje vremena...
|
|
| |
|
|
post # 54 | 09.09.2012 , 7:16 PM
|
Po svim mogucim istrazivanjima je dokazano da zene vise tracaju... Ne kazem da nema muskaraca koji rade isto...naravno da ima...takodje ima i zena koje se ne bave time ali definitivno zene vise tracaju to je neosporivo
"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"
|
|
| |