Da li brak uništava žene?
|
|
|
|
|
Par reči o sebi
|
post # 22 | 11.09.2011 , 12:22 PM
|
Pa zavisi kakav status ima u braku...
|
|
| |
|
post # 23 | 03.12.2011 , 9:57 PM
|
U brak se ne ulazi sa manjkom samopuzdanja, niti se dozvoljava da taj isti nestane. To sto sam ja u braku, ne znai da treba da se zapustim, ili da gubim zivce, ili slicno. Mene moj brak podstice da budem jos bolja, u svakom smislu. Nisam dopustila ni da se ugojim, ni da dozivim lom zivaca. Radi koga? Brak je nesto gde ti odjednom dolaze do izrazaja sve mane vaseg partnera, koje morate da zavolite, ali isto tako pokazite i svoje tako da bude jednako i onda ste na konju Dogovor, kompromis, tolerancija i parlamentarnost i ljubav. Pet osnovnih stvari da ne dodje do loma zivaca i gore navedenih stvari!
Zene su same krive sto se u braku zapuste, sto ne vode racuna o sebi, sto ne odvoje vreme za sebe. Bar pola sata da je sama. To moze uvek.
Poruku je menjao/la Leksi - Subota, 03.12.2011, 10:01 PM
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
16 poruka na forumu
| |
11
| |
24
|
|
post # 25 | 13.12.2011 , 1:12 PM
|
brak unistava sve i ljubav koju su osjecali jedno prema drugom znam koliko moja mama voljela tatu a sad jedva ceka da nije u kuci
|
|
| |
|
post # 26 | 13.12.2011 , 2:23 PM
|
oboje
|
|
| |
|
post # 27 | 16.12.2011 , 11:47 PM
|
Izgleda da je istina svaka 3-ca mrsava svaka 5-ta se rastaje hmmm cudno nesto se desava nesto zene unistava ali sta
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 28 | 19.12.2011 , 9:37 AM
|
Ma daaa. Brak je unistava?! Sutra malo! Unisti ona samu sebe. Niko joj nije kriv kada u isti udje bez stava, bez prava na svoje misljenje, bez potrebe za slobodnim vremenom...i sta onda? Naravno da ce se 'unistiti' kada po ceo dan ne dize glavu od sporeta, ne stigne ni kosu da opere a o depilaciji i da ne pricam. Make up je vec luksuz. Tovi se kao zivotinja, jer joj je jelo jedina 'slobodna' aktivnost. Dajte breee Besna sam na takve tvrdnje!
Poruku je menjao/la Crazy_Princess - Ponedeljak, 19.12.2011, 9:38 AM
" Niko ne veruje lepim ženama. Suviše su lepe da bi bile verne. Takav je slučaj i sa pametnim muškarcima. "
|
|
| |
|
post # 29 | 19.12.2011 , 7:42 PM
|
Quote (Crazy_Princess) Ma daaa. Brak je unistava?! Sutra malo! Unisti ona samu sebe. Niko joj nije kriv kada u isti udje bez stava, bez prava na svoje misljenje, bez potrebe za slobodnim vremenom...i sta onda? Naravno da ce se 'unistiti' kada po ceo dan ne dize glavu od sporeta, ne stigne ni kosu da opere a o depilaciji i da ne pricam. Make up je vec luksuz. Tovi se kao zivotinja, jer joj je jelo jedina 'slobodna' aktivnost. Dajte breee Besna sam na takve tvrdnje! Gara duso moja nemoj da si besna skodi to po srce
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
|
Sijam i u mraku :)
|
post # 32 | 15.02.2012 , 2:42 AM
|
zena kad nauci tri stvari imace uspesan brak: Da bude dama na ulici, domacica u kuci i kurva u krevetu!
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
160 poruka na forumu
| |
12
| |
151
|
|
post # 33 | 15.02.2012 , 3:09 AM
|
hahaah sta je ovo..ovo je kao ''Zenski kutak'' a vise pisu muskarci nego zene..hahahhahah
OPET SAM SE ZALJUBIO!!! :D <3
|
|
| |
|
post # 34 | 15.02.2012 , 12:19 PM
|
Nisam bila u braku...ali ne mislim da je unistava..on je tu da je dopunjuje..i kao zenu i kao majku... Bar je to moje misljenje...jer sebe bih za nekih 10-15 godina voljela da vidim kao zenu i kao majku..a ne kao neku stariju djevojku koja nema kome da posveti svoj zivot...
♥♥♥♥"Ne postoje ljepše riječi, a ni zvuk, od njegovog "Volim te"! ♥♥♥♥
|
|
| |
|
post # 35 | 15.02.2012 , 1:22 PM
|
Ja mislim da je brak lepa stvar. I zelim da se udam, ali me niko nece.
Brak unistava zene, pa, zavisi kakav je brak, a po meni i losa veza unistava devojke...
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
|
post # 36 | 15.02.2012 , 5:25 PM
|
Quote (Nechy92) Brak unistava zene, pa, zavisi kakav je brak, a po meni i losa veza unistava devojke... E pa slazem se potpuno sa tobom...ko nece neka ne riskira..ja hocu
|
|
| |
|
post # 37 | 15.02.2012 , 5:30 PM
|
Quote (desert_rose) E pa slazem se potpuno sa tobom...ko nece neka ne riskira..ja hocu
Hahaha, ma, i ja. Nego kazem ti draga, niko me nece. Trazim negde da se udomim.
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
|
post # 38 | 15.02.2012 , 5:32 PM
|
|
|
| |
|
post # 39 | 15.02.2012 , 5:35 PM
|
Hahahaha, barem me cyber zeli.
I on ce da trazi razvod uskoro, kad' pozeli pasulj, a nema ko da mu sqva.
|
|
| |
|
post # 40 | 15.02.2012 , 5:37 PM
|
|
|
| |