Poljubac
|
|
|
post # 1 | 30.10.2011 , 5:00 AM
|
Zanima me, kako cete nekom decku staviti do znanja da zelite da ga poljubite... Gledati ga u usta, silom ga poljubiti, lepo mu reci...kako god.. Bas me zanima vase misljenje
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 2 | 30.10.2011 , 10:31 AM
|
Bože, Bože ludog dečka! Pa neću ga silovati, ja prva napadati i terati da me poljubi! Valjda on zna da i ja to želim, nije retard! Nikada nisam prva poljubila dečka niti bih. Svog dečka sada poljubim, normalno. Ali mislim da ako se dvoje dopadaju jedno drugom, upoznaju se, malo se druže, pa se sastanu negde, izađu ili šta već, logično je da sledi poljubac tu negde. I dečko treba da krene prvi. Sem ako nije neka opajdara pa ga ispali i okrene glavu.
|
|
| |
|
post # 3 | 30.10.2011 , 2:45 PM
|
|
|
| |
|
post # 4 | 30.10.2011 , 2:51 PM
|
Mislim da to dečko treba da uradi, kao i prilaženje devojci. Quote (Tanja91) On nije zaklapao, samo je nesto pricao Hahahaha Obrnuli ste uloge! Quote (Tanja91) toliko su me privlacila njegova usta (i danas me privlace normalno) I mene su privlačila ali opet sam čekala njegov korak. Šta ću, takva sam!
|
|
| |
|
|
post # 6 | 16.09.2012 , 7:53 PM
|
Meni kad se ljubilo ja sam ljubila. Uvek je pravo vreme za poljubac, ne trebaju se davati signali.
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
|
post # 8 | 16.09.2012 , 8:23 PM
|
Quote (Enaa91) Danas se za mnoge stvari menjaju uloge pa sto ne bi i za muvanje i poljubac?? Bas tako. Nije to sveto pismo! Ne znam sto se uopste sekira zbog toga.
|
|
| |
|
post # 9 | 16.09.2012 , 8:40 PM
|
Marko, Mene zanima zašto to tebe zanima? Da bi znao koju devojku možeš da poljubiš samo treba da vidiš kako te gleda. Ako je očarana tobom i samo te gleda, ljubi je odmah! Ako te nešto i ne gleda, sluša sa jednim uvcetom, okreće glavu stalno i gleda levo desno- nije zainteresovana.
Kada hoću da me dečko poljubi zagledam se u njega i trepućem i onda on hipnotiziran zna šta treba da uradi. To sve žene rade, zar ne!
Neuspeh nije opcija!
|
|
| |
|
post # 10 | 16.09.2012 , 8:53 PM
|
e moj brate najbolje da se mi drzimo piva i kafane ove zene samo komplikuju ...
|
|
| |
|
post # 11 | 16.09.2012 , 9:25 PM
|
@ Joca sve ti objasnila
A i za to sve su potrebna muda, sto mi mladi muda za to nemamo, relano. Svi gledamo da povatavmo nesto, bla bla, i da budemo zajedno sad 60%muskaraca, gleda da ima dobru bulju, sise itd. Mislim meni to nije bitno toliko, gledam vise facu pa telo na kraju ja kad ljubim malo po dupetu dobije i eto Sta ce vise jos smo mladi
Poruku je menjao/la toshiba013 - Nedelja, 16.09.2012, 9:29 PM
/
|
|
| |
|
post # 12 | 17.09.2012 , 0:19 AM
|
JocaSchwarzeFee Pih i hipnozom se bavis
|
|
| |
Mallena
|
post # 13 | 17.09.2012 , 11:40 PM
|
Ne znam kako da izvedem da ja prva poljubim kad sam ovolicna?! Jedino da vucem stolicu za sobom!
Ili da zaskacem, ali sa zaletom.. lol
Osudjena sam da cekam da on uradi prvi korak, ili da se sagne malo pa cu ja! ahahahaha
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 14 | 18.09.2012 , 0:03 AM
|
Mallena♥, pa to je ono, zaleti se, skoci mu oko struka i poljubi. Filmski
|
|
| |
|