Da li muškarcima smeta celulit? :)
|
|
|
|
post # 42 | 27.10.2012 , 8:19 PM
|
Pa kakve veze ima što ne smeta njima ako smeta meni ? Ne mogu da se zamislim u nekoj ultra kratkoj suknjici ili šorcu sa celulitom ... zato redovno vježbanje ,i kreme koje spriječavaju celulit hvala Bogu postoje , a ja koristim maksimalno te dobrobiti pa i nemam tih problema , što ne znači da s' godinama neću imati više ali rano je još o tome pričati.
Jedva čekam novu godinu..... :((((haha !
|
|
| |
|
post # 43 | 27.10.2012 , 11:27 PM
|
Quote (Adrijana_) Pa kakve veze ima što ne smeta njima ako smeta meni ? Ne mogu da se zamislim u nekoj ultra kratkoj suknjici ili šorcu sa celulitom ... zato redovno vježbanje ,i kreme koje spriječavaju celulit hvala Bogu postoje , a ja koristim maksimalno te dobrobiti pa i nemam tih problema , što ne znači da s' godinama neću imati više ali rano je još o tome pričati.
slazem se.. ali pre svega ishrana i odredjena dnevna kolicina vode,pored vezbe i krema i masaza naravno
ja da sam musko meni bi smetalo...jer mi je jako ruzno da devojka ima celulit ,iz toga se vidi da ne posvecuje malo vise paznje sebi i svojoj ishrani...
|
|
| |
|
post # 44 | 27.10.2012 , 11:46 PM
|
Dorja, Da , da i ishrana ima veliki uticaj ... a nažalost danas većina celulit , smatra normalnim i ne frustira ih to tako da im nije blam skinut se i počastiti nas tim prizoorom
|
|
| |
|
post # 45 | 28.10.2012 , 0:10 AM
|
Celulit ako se vidi onda se odma zna par razloga da ta osoba ne vodi ni malo racuna o svom telu niti vezba
pa ne mora da vezba ali makar da vodi malo racuna o svom telu ipak respektujem vise kada vidim lepo utegnut svaki deo tela ... a kad vidim zensko a da ima stomak jos ono sa strana izbacemo OMG -.- bezim odma na 10003904029304293 kilometara .....
|
|
| |
|
post # 46 | 28.10.2012 , 1:37 AM
|
c0n3, hahhahaahahaahahah
|
|
| |
896 poruka na forumu
| |
89
| |
981
|
|
post # 47 | 28.10.2012 , 1:44 AM
|
Meni licno smeta...jer mislim,ko nebi voleo da vidi devojku bez celuita msm ono zategnuto telo i tako to Tako da....da meni smeta celulit na devojkama.
|
|
| |
|
post # 48 | 31.10.2012 , 5:05 PM
|
Quote (Tanja91) Ma sta ima da im smeta, to im je sad... Retko koja devojka nema celulit i to je nesto sto je prirodno, nesto cega ne treba da se stidimo. I ja ga imam pa sta sad...
sto prizna da si debelo hihihiihihi
|
|
| |
|
post # 49 | 31.10.2012 , 6:08 PM
|
sve u svojim granicama bolje da malko ljulja nego da puno zulja :P
imala je samo jednu manu, branila mi da idem u kafanu. kada umrem ne zovite popa neka mene konobar zakopa!
|
|
| |
|
post # 50 | 31.10.2012 , 9:25 PM
|
Quote (c0n3) sto prizna da si debelo hihihiihihi Jesam. Debelo sam.
|
|
| |
|
post # 51 | 31.10.2012 , 9:49 PM
|
Quote (Tanja91) Jesam. Debelo sam.
Zasto bijes glavom u zid .... a nema veze niko ti ne brani mnogo jedes slatkisa
|
|
| |