Metroseksualci ili balkanske muskarcine
|
|
|
|
|
post # 1 | 12.06.2012 , 8:56 PM
|
Statistika kaze da vecina zena radije bira dlakave muskarce, sa stomacicem, koji se oseca na pivo nego ove sto se depiliraju, koji su uvek doterani, mirisljavi itd. Postoji vec tema - Sta mislite o muskarcima koji cupaju obrve, depiliraju se... ali ovo je anketa. Pa hajde cisto da vidimo koju opciju od ove dve biraju forumasice i zasto bas tu a ne ovu drugu? Bilo bi pozeljno samo zene da glasaju.
|
|
| |
|
post # 2 | 12.06.2012 , 9:49 PM
|
Ja volim muskarce zivotinje u smislu gradje. Volim da je uredan, sto onda moze biti na granici metroseksualaca. Ne volim dlake. Depilirala bih takve istog momenta vrucim voskom. Volim da mirisu na prolece, i kad sam blizu takvih, da osetim da se osecaju pozeljnim. ahhahahha
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 3 | 12.06.2012 , 10:05 PM
|
ja sam za one izmedju ova dva... nerviraju me muškarci koji provode više vremena nego žena ispred ogledala, ali ipak volim kad muškarac brine o sebi... kontate šta hoću da kažem?
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
Mallena
|
post # 4 | 12.06.2012 , 10:44 PM
|
Trebala si staviti i trecu opciju - nesto izmedju, mislim da bi ta pobrala najvise glasova!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 5 | 12.06.2012 , 11:13 PM
|
Ne sviđaju mi se tipične balkanske muškarčine,a ni metroseksualci.
Volim da je muškarac muževan,ali i uredan. Uglavnom nešto između.
|
|
| |
|
post # 6 | 12.06.2012 , 11:27 PM
|
Quote (Mallena:)) Trebala si staviti i trecu opciju - nesto izmedju, mislim da bi ta pobrala najvise glasova! E pa bas iz tog razloga nisam ni htela jer sam znala koji ce rezultat na kraju biti. Ovako je po meni bolje.
Iskreno i ja sam za one izmedju ova 2, nego gde da nadjem takvog, tako da izmedju metroseksualca i balkanske muskarcine biram ovo prvo.
|
|
| |
Mallena
|
post # 7 | 12.06.2012 , 11:38 PM
|
Quote (Tanja91) biram ovo prvo. Ma biram samo da je normalan i da mi ne jede zivce moje!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 8 | 12.06.2012 , 11:40 PM
|
Mallena:), hahaha, takav nema u izboru.
|
|
| |
|
post # 9 | 13.06.2012 , 0:17 AM
|
Quote (By_The_Way_) Uglavnom nešto između.
pa mora da Vaga na jednu stranu. :P
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
post # 10 | 13.06.2012 , 0:21 AM
|
Quote (Vagabond83) pa mora da Vaga na jednu stranu. :P Trebalo bi,ali kod mene to nikako ne prolazi.
|
|
| |
Mallena
|
post # 11 | 13.06.2012 , 0:49 AM
|
Quote (Tanja91) Mallena:), hahaha, takav nema u izboru.
Ajde de, ako vec MORAM da biram izmedju ova dva, biram muskarcinu balkansku jer je uvijek bolje da sam ja ljepsa i sredjenija od njega! :P
JA SAM MALA KAUBOJ IZ BOSNE, ZA TE' GLAVOM LOMIO BI' FOSNE!!
Poruku je menjao/la Mallena:) - Sreda, 13.06.2012, 1:08 AM
|
|
| |
352 poruka na forumu
| |
57
| |
512
|
|
post # 12 | 13.06.2012 , 1:17 PM
|
Volim uvek doterane.Upredelu grudi ne mora da bude preterano cosav Ovo ostalo je obavezno.Ali kada kazem da je muskarac doteran,ne mislim na perfektno telo.Neka bude rasan u predelu ledja i ruku,stomacic je dozvoljen.I ne,ne sme da mirise na pivo Moj tip muskarca MORA DA BUDE PEDANTAN I MIRISLJAV.24h dnevno.Dakle,opredelicu se za metroseksulace.
If I could start again,a million miles away...I will keep myself,I would find a way.
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 13 | 18.08.2012 , 11:26 PM
|
zlatna sredina
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
Mallena
|
post # 14 | 06.04.2013 , 9:35 PM
|
Manje bitno.. zbilja!
|
|
| |