Nakit
|
|
|
|
post # 22 | 18.08.2012 , 11:25 PM
|
E evo, posle 100 godina otvaram temu... xD Manje vise, devojke, da li nosite nakit? Sta vam to predstavlja? Da li vise volite ogrlice ili narukvice il' pak mindjuse? Koji vam je omiljeni kreator tih djakonija? Sta vam znaci nakit...? Evo par slika.. ( P.S. okacite i vi vase "mezimice". )
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 23 | 18.08.2012 , 11:25 PM
|
Svaki dan na sebi imam 12 prstenova, 3 ogrlice, 4 naušnice (sve srebro, ne volim da se šarenim), nekad sam imala redovito i 3-4 narukvice, al to gubim i trgam brzinom svjetlosti, tako da narukvice sad dodajem samo za izlaske i slično...
Šta mi znači??? Nemam pojma, jednostavno sam navikla da svjetlucam ko božićno drvce, počelo sa jednom ogrlicom, privjeskom i prstenom za rođendan tamo davno još 80 i neke i nekako se skupila puna kutija toga, a ne mogu baš sve da natrpam na sebe odjednom, pa sad nosim od svačeg po malo
A ove plastične perlice itd... svako tolko kupim neku koja izgleda lijepo, ali još ni jednom nisam ozbiljno odlučila nešta od toga staviti na sebe
If I didn't run, I'd feel like you do.
|
|
| |
|
post # 24 | 18.08.2012 , 11:25 PM
|
Sto se tice nakita, ne volim nikakva pretjerivanja u njegovom nosenju. Nije uopste bitno ko ga je kreirao i da li je skup ili jeftin, bitno je da je sa stilom i da ga znamo uskladiti uz garderobu. Jedan dio od onog sto se meni dopada...
“I kad budem najstariji razumecu djake koji zvacu zvake, i kad budem najstariji…”
|
|
| |
|
Sijam i u mraku :)
|
post # 26 | 18.08.2012 , 11:25 PM
|
slazem se sa gore njima... imam dosta nakita, ali ga ne nosim svakodnevno vise kad negde izlazim... ne volim da trpam sve na sebe, a najvise nosim srebro i bizuteriju... cene mi nisu bitne samo ako je lepo i ide uz to sto sam obukla...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
|