Sesto culo?
|
|
|
post # 1 | 12.01.2013 , 2:11 AM
|
Ne znam da li sam na dobrom mestu otvorio temu, nadam se da jesam.
Ovako, da li je neko od vas pronasao 6 culo? Ja nisam siguran ali mislim da jesam, da li postoje neki testovi da se proveri ili ne? Da li je to stvarno moguce 6 culo, da npr. budete pametniji tj. nesto umete sto drugi ne, nzm kako da objasnim,.
/
|
|
| |
195 poruka na forumu
| |
25
| |
852
|
|
post # 2 | 12.01.2013 , 3:00 AM
|
Pa nzm,ali mislim da postoji...Mada ja to kod mene jos nisam primetio.
|
|
| |
|
post # 3 | 13.01.2013 , 2:19 AM
|
nema nikakvog sestog cula. jedino ovde mogu da spomenem analogiju sa intuicijom, ako je to smatrao autor za nesto o cemu bismo mogli pisati..
Poruku je menjao/la Kokiko92 - Nedelja, 13.01.2013, 2:19 AM
|
|
| |
|
post # 4 | 13.01.2013 , 2:24 AM
|
Ako nema, u cemu je onda ta caka? skoro sam citao u novinama, ali davno se to desilo. Neki kineski klinac, je preziveo Avinosku nesrecu, a njegovi poginuli. I neki covek ga preuzeo u starateljstvo, i kao pronasao mu sesto cuo, nmg da se sertim za sta.
/
|
|
| |
|
post # 5 | 13.01.2013 , 2:27 AM
|
taj koji kaze da je pronasao 6. culo, ne zna da nabroji ni ovih 5. ajde nadji taj clanak, bas me zanima sta pise
|
|
| |
26 poruka na forumu
| |
50
| |
781
|
|
post # 6 | 13.01.2013 , 2:44 AM
|
Ja imam sesto culo ako se to moze nazvati tako, sve za sta se spremam i sto mi je bitno, pre nego sto se desi sanjam i uvek bude tako kao u snu
Bilbao mi je drugarica (:
|
|
| |
|
post # 7 | 13.01.2013 , 9:32 PM
|
Quote (toshiba013) Ako nema, u cemu je onda ta caka? U glavi i u umu.
Većina ljude nekakve svoje "darove" pripisuje Bogu. Ja sam protiv toga. Mozak je organ koji je nedovoljno istražen i organ koji se može koristiti na mnogo načina. Mozak kontroliše baš sve. Osjećanja,zdrav razum,snove itd. Jedini problem je taj što se o tome tako malo zna.
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 8 | 14.01.2013 , 12:53 PM
|
Quote (BlueMonday) Ja imam sesto culo ako se to moze nazvati tako, sve za sta se spremam i sto mi je bitno, pre nego sto se desi sanjam i uvek bude tako kao u snu To se i meni desava , al' ne vjerujem da je to 6 culo
Vjerujem da ono postoji , al' ga je veoma tesko otkriti
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
|
post # 10 | 15.02.2014 , 12:32 PM
|
Po principu kada jedno čulo prestane raditi, javlja se novo čulo koje ga zamenjuje. Morski psi zbog slabog vida, poseduju šesto čulo. Razlog tome je električno osetilo oko očiju i njuške. To su Lorenzijeve ampule ( ove pore što vidite na slici dole).
Fajlovi:
5446518.jpg
(107.5 Kb)
"Being kind, loving and gentle is true meaning of life."
|
|
| |