Misterije
|
|
|
post # 1 | 25.08.2011 , 9:42 AM
|
Poruku je menjao/la Mortal - Cetvrtak, 25.08.2011, 9:47 AM
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 2 | 25.08.2011 , 8:01 PM
|
Da,ja verujem u sve to...
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
|
|
post # 5 | 26.09.2011 , 0:14 AM
|
Ti i jaa misterija, ti i ja misterija, oh perwerzija o perwerzija za sladja1
. . . . . . . . , . . . . . E sad owako, Bermudski trougao msm da postoji ali je bas welika misterija! owo ostalo iskreno nekoliko nawedenih nemam pojma sta su? Kakva lobanja, to mi nesto poznato, al nmg. se setim o cemu se radi. . . ? Ovo prokletstwo faraona, kog sad faraona? i ovo jedinica 731, to nzm. sta je, . . . Moram da prokomentarisem owo za mesec, iskreno ne werujem da je studio, imamo mi tehnologiju da odemo na mesec, samo smo zadnjih godina bez para, pa naucnici i ne pomisljaju da finansiraju takwe projekte!
Mada o5, ko znati! ali ipak ne werujem da je studio
|
|
| |
Par reči o sebi
|
post # 6 | 30.09.2011 , 2:50 AM
|
Verujem u nešto...
|
|
| |
|
post # 7 | 30.09.2011 , 8:32 PM
|
Quote (MolderFBI) Moram da prokomentarisem owo za mesec, iskreno ne werujem da je studio, imamo mi tehnologiju da odemo na mesec, samo smo zadnjih godina bez para, pa naucnici i ne pomisljaju da finansiraju takwe projekte!
I ja sam mislio kao i ti, ali oni govore da mjesec nema atmosferu (nešto tako) i da na njemu nema vjetra da puše (a na nekim planetama ima) kako se onda vijorila američka zastava koju su zaboli u površinu mjeseca ? xD a takođe ima i još nekih dokaza, nešto vezano za kablove i odsjaj objektiva.. _______________________________________________
vjerujem u te misterije kao i teorije zavjere i teme vezane uz to.
|
|
| |
3362 poruka na forumu
| |
80
| |
604
|
|
| |
|
post # 9 | 30.09.2011 , 9:23 PM
|
Quote (jaobrate) Za ovo "Mesec ili studio" sam 100% siguran da je studio.Mi ni danas ne posedujemo tehnologiju kojom bismo otisli na Mesec a kamoli pre 30 godina. Pogledaj Transformerse 3-ci dio tu ti je sve lijepo objasnjeno, cak i logicno Ne vjerujem u to sto oni pisu jer svaka od tih teza ima jos milion objasnjenja, svaka prica za sebe, al da ima cudnih stvari ima previse... Pogotovo izgradnja piramide, velicanstveno...
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
|
post # 10 | 30.09.2011 , 9:26 PM
|
istina je tamo negde !!!
Moldere vrati se sve ti je oprosteno
|
|
| |
|
post # 11 | 02.10.2011 , 9:53 AM
|
@Almir, o boze pa ukljucili su wentilator, mozda su i pomocu fena za kosu postigli taj efekat lol . . . salim se , . . znam za to citao sam u trecem oku, jeste zkroz cudno mada nzm. ko zna mazda i nisu bili, sram ih bilo ako lazu @stefan axaxaxaxa pa da bre prokletstwo kristalne lobanje il tako nesto se zowe jedan od nastawka Lare Croft ili sam ja to ipak pomesao sa Indijanom Dzons
@impi heyy bre to je trebalo ja da kazem pa narawno da jeste , ludacima se uwek swe oprasta
|
|
| |
|
post # 12 | 05.10.2011 , 10:18 PM
|
ja verujem u to
|
|
| |
|
post # 13 | 06.10.2011 , 0:24 AM
|
Vladari iz senke, Kontrolori ljudi i ljudskog uma Jedinica 731 Propadanje kroz vremenske kapije Mesec ili studio ? Kolumbo Sveti Gral Bermudski Trougao Tajna besmrtnosti Tajne piramida i prokletstvo faraona Vrlo zanimljivo za citanje...Ovo prvo me na kraju podseca na film "5-ti element" koji je uradjen po ovome-pretpostavljam Neke uopste nisam htela da citam. Sto se meseca i studia tice ,da nisam procitala i videla sve ovo ,nikada ne bih posumnjala u to ,ali sad po svim ovim cinjenicama ,i slikama ,mislim da je studio u pitanju. Generalno,mislim da postoji nesto ,ali to "nesto" nije sa tolikim intenzitetom ,kakvim ga ovde opisuju
Poruku je menjao/la Passusa - Cetvrtak, 06.10.2011, 0:27 AM
Nema tog ljudskog bića koje u ovozemaljskom životu može da ima sve što poželi,osim u snovima.Laku noć.
|
|
| |
|
|
|
post # 16 | 25.11.2011 , 1:35 PM
|
Quote (Mortal) Tajna Kristalne Lobanje Vladari iz senke Kontrolori ljudi i ljudskog uma Jedinica 731 Propadanje kroz vremenske kapije Mesec ili studio ? Kolumbo Sveti Gral Bermudski Trougao Tajna besmrtnosti Tajne piramida i prokletstvo faraona
Da li verujete da je ista od ovog istina ? Ako mislite da jeste..da li se zapitate recimo o tome gde se nalazi Sveti Gral ? Ja verujem...Procitao sam svako slovce ovoga sto sam gore naveo...Ako ne verujete...kako objasnjavate cudne dogadjaje ?
Zanima me vase misljenje....
Svaka cast na svemu ovome... I ja sam gotovo sve procitao...Ima tu istine, ima i izmisljotine...samo, mi jednostavno nismo strucni da saznamo sta je istina a sta imaginarno....Added (25 Nov 2011, 12:35 PM) ---------------------------------------------
Quote (milospravicar) ja neverujem pocni da verujes...
:P
|
|
| |