Duhovi?
|
|
|
post # 41 | 24.06.2012 , 8:48 PM
|
duhovi postoje
|
|
| |
896 poruka na forumu
| |
89
| |
981
|
|
post # 42 | 24.06.2012 , 9:27 PM
|
Ovako duhovi se dele na zle duhove i dobre duhove to je svima opste poznato. Postoje duhovi umrlih osoba i duhovi prirode i sve sto nas okruzuje...... Za prizivanje duhova vam treba mac, kandilo za kadjenje,ulje,krug velik 6 inca,natpis sa imenom boga koji se zove AGLA-ELO-HIM-ADONAJ Pristupas prizivanju sledecim cinima:Prizivam tebe koji si stvorio prah i kosti telo i duh koji si osnovao more sto potresa nebesa,tebe vladajuca misli koja svim raspolaze oko sveta Boze bogova gospodaru duhova gromoviti zevse...itd Praktikovanjem latinske mantre koja glasi:Asadu-inu-la-ilaha-ila-alah 2x i-auzubilahi-min-as-sajtan-er-ra-dzim Ovim cinima terate duhove.......mada i reciju BAST terate zlog duha da iscezne....................
Uh ovo je bilo dobro........to je samo mali deo onoga sto znam..........
|
|
| |
|
|
post # 44 | 24.06.2012 , 9:53 PM
|
Postoje,100%...
:)))
|
|
| |
|
|
|
73 poruka na forumu
| |
6
| |
140
|
|
post # 48 | 25.06.2012 , 1:43 AM
|
Imate na Discovery-ju neku emisiju oko 23h o ljudima koji su imali duhove u kućama E sad ste me uplašili nisam ni trebao da dolazim ovamo IŠČAŠI ME
People think I'm shy because I don't talk or participate too much in conversations... The true is I don't really give a fuck what they're talking about :D
|
|
| |
188 poruka na forumu
| |
15
| |
170
|
|
post # 49 | 25.06.2012 , 3:27 AM
|
Ne znam da li postoje duhovi. I verujem i neverujem. Jednom sam se bio mnogo uplasio. Najvise volim horor filmove ali one bas strasne i brutalne, ne moraju da budu posebno neke babaroge ali da imaju dosta scena gde te iscimaju. I sad bio sam ja kod drugara i gledali smo film i pili smo pivo. I vracam se ja kuci i ulazim u sobu i sedam za komp. Meni je komp uvek ukljucen jer obicno uvek nesto skidam. I u to vreme sam imao crno belu pozadinu dzokera iz filma Batman dark knight. I fora kako ja sedam za komp slika pocinje da igra, nesto treperi i poceo je neki brutalan zvuk da se cuje, ja sam se tolko usrao a brat mi pored spava. I ja onako gledam u njega a ono jos gore. On kad spava njemu su oci malcice otvorene ali dovoljno da izgleda kao da moze da te vidi. Ja sam se usrao i nisam znao sta da radim. Prvo sam mislio da sam pijan ali nisam se ni zagrejao i sve mi je bilo cudno. I ja onako uplasen odmah sam iskljucio komp. Ispostavilo se da se monitor pokvario inace najvise mrzim kad se uvece vracam kuci sam i kad imam osecaj da cujem da neko ide iza mene....uf to je odvratan osecaj. kad sam bio mali bio sam mnogo plasljiv ali sad mi je svejedno. samo kazem sve mi se to samo cini i tako picim dalje...
|
|
| |
|
|
|
post # 52 | 27.06.2012 , 9:13 PM
|
Ne postoje a to za zvukove korake to je samo san jer kad to cujes ti sanjas ali vidis sta je pred tobom a cujes u snu sta se desava....
|
|
| |
|
post # 53 | 02.08.2012 , 6:22 PM
|
Naravno da postoje duhove ( dobre i lose ), verujem u paranormalni stvari i sam imao iskustvo sa tim, ali necu pricati o tome
Moje preporuke su: Ne probujte da ih zovete, jer kad to uradite, oni ostaje kod vama i prate vas gde i da idete Mnogo je lako da ih zovete, ali da ih oterati nije moguce bez pomoc papu.
Poruku je menjao/la GHosT_R1DeR - Cetvrtak, 02.08.2012, 6:23 PM
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 54 | 03.08.2012 , 8:30 AM
|
kako ih dozvati tebe ti? o.O Ima jedan kojeg bi volio da je uvjej tu,inace mudra dusa
Be my love?
|
|
| |
|
|
post # 56 | 03.08.2012 , 9:57 AM
|
"Ma ne ne, duhovi ne postoje, ali duse mrtvih naravno da postoje". Jovan, TDI Radio.
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 57 | 03.08.2012 , 3:41 PM
|
Pa sad... ja mislim da postoje
U trgovinama kostima širom SAD-a stoji upozorenje na Batmanovom kostimu ~ Ne omogućava korisniku da leti!
|
|
| |
|
235 poruka na forumu
| |
64
| |
713
|
|
post # 59 | 08.08.2012 , 12:13 PM
|
Duhovi postoje Jednom smo ja u selu i jos neki drugovi prizivali duhove i kad je upala moja baba u sobu samo sto me srcka nije strefila Od tad mi vise to ne pada na pamet
"The man who has no imagination has no wings." Muhammad Ali
|
|
| |
|