Da li su ljudi zaista bili na Mesecu?
|
|
|
post # 41 | 30.07.2012 , 10:03 PM
|
Pa zar ima neko ko veruje da su ljudi bili na mesec u onoj konzervi???? ma dajte ...cista glupost ...pogledajte samo za primer lansiranje sa zemlje kako ide a kako sa meseca i sve ce da vam bude jasno....koliko plamena potisne sile i kozna cega sve je potrebno za uzletanje rakete....a da ne spominjem radijaciju....ma cista kinematografija dobro izrezirano i odglumljeno ..za glumu svaka cast...cista 5
|
|
| |
|
|
post # 43 | 31.07.2012 , 8:04 AM
|
Nisu bili sigurno
U trgovinama kostima širom SAD-a stoji upozorenje na Batmanovom kostimu ~ Ne omogućava korisniku da leti!
|
|
| |
|
post # 44 | 31.07.2012 , 10:44 AM
|
Ovo je jedno vrlo delikatno pitanje... Kao i tvorac ovog posta, tako se i ja pitam, da li su stvarno ljudi uopste i bili na Mesec?!? Postoji tako malo uverljivih dokaza da jesu, a tako puno cinjenica da je to samo laz... E sad, mozda cemo jednom i saznati...
:P
|
|
| |
|
post # 45 | 31.07.2012 , 10:59 AM
|
Deki87, sad sam procitao da je NASA objavila neke slike da je sest americkih zastava jos stoje na mesecu.. sad nzm koliko je to tacno...kazu da su samo izbledele..
U trgovinama kostima širom SAD-a stoji upozorenje na Batmanovom kostimu ~ Ne omogućava korisniku da leti!
|
|
| |
|
post # 46 | 02.08.2012 , 5:51 PM
|
Ja do sada sam mislio da su bili, ali posle ovo - nisam vise siguran u tome. Sve je moguce, ne moze da tvrdimo dali su bili ili ne kad nemamo nikakve dokaze.
|
|
| |
239 poruka na forumu
| |
37
| |
796
|
|
| |
|
post # 48 | 03.08.2012 , 3:55 PM
|
Sto ne odu danas...kad je tehnologija 100 puta bolja..
|
|
| |
400 poruka na forumu
| |
56
| |
795
|
|
post # 49 | 16.08.2012 , 8:45 PM
|
Sad idu na Mars.
When you wanna succeed as bad as you wanna breathe, you will successful!
|
|
| |
|
|
post # 51 | 16.08.2012 , 9:21 PM
|
Quote (NikolaBS) Ove slike su bas ubedljive neki su pokusali da kazu da su bili na mesec a neki su bili pa nisu sve slike ovake jednostavno su neki ljudi htedli da se dokazu da su bili na mesec sta je pisac hteo da kaze
|
|
| |
|
post # 52 | 16.08.2012 , 9:49 PM
|
Da ljudi su bili na mjesecu to su dokazali i mythbusters u jednoj epizodi.pozz
Cofa
|
|
| |
|
post # 53 | 20.08.2012 , 10:33 AM
|
o boze. ne mogu da verujem koliko su ljudi neupuceni i koliko dopustaju politicarima, medijima, baba vracarama i ostalim teorija da uticu na njih. pisete "A zasto ne odu danas kad je bolja tehnologija"- a ja vas da pitam- A zasto bi isli??? znate li vi koliko kosta 1 ekspedijicija na mesec?? u ostalom tada su otisli samo da bi bili prvi, tj da odu tamo pre rusa. nema na mesecu nikakvih elemenata koji se mogu iskoristiti tj doneti profit. istrazivanje suncevog sistema je jedini razlog odlaska na mesec, i naravno prestiza. zasto da trose milijarde dolara na 1 ekspediciju kad mogu da uloze te pare u vojsku?? I glavno pitanje- Zasto se zastava vijori? Vijori se zato sto su ameri naknadno dodali taj "efekat", ne secam se zasto ali sad nije ni bitno..hvala onima koji su citali ovaj tekst. barem ste nesto naucili...
Poruku je menjao/la Kokiko92 - Ponedeljak, 20.08.2012, 10:35 AM
|
|
| |
|
post # 54 | 29.08.2012 , 8:23 PM
|
Svi koji se pitaju zasto sad ne odu nemaju pojma sta je raketno gorivo i nemaju predstavu o tome koliko to sve kosta. Naravno mozda i nisu bili ali ko zna.
DD11
|
|
| |
|
Jedna je SANDRA AFRIKA
|
post # 56 | 30.08.2012 , 8:52 PM
|
ma ajde ljudi,sta vam je ja bio gore,video sve ispitao i vrnuo se ziv i zdrav,mogu vam reci da je gore odlicno....zurka do bola ..........................
po snimcima koji kruze rekao bih da su bili gore al mozda je i montaza
Kad moj te poljubac ko pice udari, u zoru ceka te soba u ludari !
|
|
| |
|
post # 57 | 30.08.2012 , 9:15 PM
|
Ne mozes nista sa sigurnosu da znas kada nisi to sam doziveo zar ne Mada ja ipak mislim da su bili na Mesecu i takodje mislim da su mozda otkrivene neke stvari koje su zataskane od javnosti,ne verujem da je bas sve montaza A zasto ne idu sada na Mesec to samo oni znaju,mozda zbog uzalodnih troskova,mozda nesto cekaju,ko ce ih znati,mada sve ce se vremenom otkriti
|
|
| |
|
post # 58 | 13.09.2012 , 6:04 PM
|
Daj bre ljudi, pa kako nisu bili, postoje validni dokazi za sve. Sta je tu uopste nemoguce kad visoka tehnologija postoji ? To su samo teorije zavere...
|
|
| |
896 poruka na forumu
| |
89
| |
981
|
|
post # 59 | 15.09.2012 , 7:59 PM
|
Pospi brasno ili nesto drugo na stolu i videces otisak ruke....u brasnu nema vode niti vlage
|
|
| |