Prosecan covek zaboravi 3 stvari dnevno
|
|
125 poruka na forumu
| |
17
| |
184
|
|
post # 1 | 06.06.2012 , 8:38 AM
|
Oko 15 miliona ljudi smetnut će sa uma svoju šoljicu toplog čaja, a jednako toliko će ih zaboraviti gdje su ostavili ključ od kuće ili auta.
Takođe, 12 miliona osoba dok stignu u trgovinu po namirnice, zaborave šta su htjeli kupiti – jednako toliko zaboravlja da im je mašina oprala veš. Rezultati su to britanskog istraživanja.
PIN brojevi, lozinke, kućni poslovi (poput vađenja mesa iz zamrzivača) i punjenje mobitela takođe su visoko na listi stvari koje se zaboravljaju. Ubrzani savremeni način života, veći obim posla i pritisak moderne tehnologije stvari su koje utiču na sve slabiju mogućnost pamćenja. Kompjuteri, telefoni i planeri danas osiguravaju da sve obavimo na vrijeme, ali, s druge strane, koliko pomaže, tehnologija nam i odmaže. Često zaboravimo napuniti sve aparate i pobrinuti se za njih.
Uprkos pritisku i velikom obimu posla, upravo kod kuće zaboravljamo najviše stvari – na primjer platiti račune, pobrinuti se za deči obrok u školi i slično. Istraživanje je pokazalo kako svaka četvrta osoba zaboravi važan dogovor, a svaka peta zaboravi sastanak sa prijateljem ili drugi važan datum i događaj. Svaka deseta osoba zbog toga će imati i male trzavice sa prijateljima, a šest posto ljudi bilo je ostavljeno zbog zaboravljanja rođendana.
|
|
| |
373 poruka na forumu
| |
11
| |
216
|
|
post # 2 | 07.06.2012 , 3:56 PM
|
Puss, zanimljivo je ovo
Jesen stiže, dunjo moja, ja i dalje štrebam..
|
|
| |
|
post # 3 | 07.06.2012 , 4:30 PM
|
Hah, prevario si se, ja zaboravim 50, znaci ja sam nadprosecan
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 4 | 07.06.2012 , 5:40 PM
|
aj sam prosecan taman pravo sve ovo gore,sve zaboravljam a pretezno d aocistim pupak jer je zdravo,da obucem carapu jer ne znam pojma di ej ostavim,zaboravim da se pocesec kad sam zbunjen
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
post # 5 | 07.06.2012 , 6:01 PM
|
ja u dobrim slucajevima 3 zapamtim,ostalo zaboravim.
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
post # 6 | 20.08.2012 , 11:02 AM
|
glupa studija. covek ne zaboravlja nista, tj sve mu ostaje u glavi, samo ne moze da se seti. primer "zaboravim" gde sam stavio kljuceve a posle se setim. znaci nisam zaboravio samo nisam mogao da se setim gde su.
|
|
| |
|
|
|
post # 9 | 07.09.2012 , 3:04 PM
|
Normalan sled događaja jeste da se zaboravlja..da se napravi mesta za nove informacije! S tim što ja stalno zaboravljam gde sam ostavila mobilni, pa se ubijem tražeći ga!
Neuspeh nije opcija!
|
|
| |
|
post # 10 | 07.09.2012 , 3:13 PM
|
jooj 3 pita je meni malo..sigurno ima preko 30
|
|
| |
|
400 poruka na forumu
| |
56
| |
795
|
|
post # 12 | 22.09.2012 , 5:52 PM
|
ja sam onda nadcovek
When you wanna succeed as bad as you wanna breathe, you will successful!
|
|
| |
|
|
post # 14 | 09.11.2012 , 4:51 AM
|
Onda sam ja nadprosecan jer ja zaboravim oko 10
|
|
| |
Jedna je SANDRA AFRIKA
|
post # 15 | 09.11.2012 , 5:35 AM
|
sve je od osobe,do osobe
Kad moj te poljubac ko pice udari, u zoru ceka te soba u ludari !
|
|
| |
|
post # 16 | 11.11.2012 , 5:37 PM
|
Pohvale za temu !
|
|
| |
I <3 Paris!
|
post # 17 | 11.11.2012 , 5:58 PM
|
Slon nikad ne zaboravlja
Prokleto zao mi, sto talenat za ljubav Bog mi ne podari!
|
|
| |