Crna magija
|
|
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 41 | 14.01.2011 , 9:29 PM
|
Ma i ja tako kazem! Koja mene poljubi,poljubim i ja nju !!! Bre! Hajde da sirimo dobre vibracije i oteramo crnu magiju
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 42 | 15.01.2011 , 4:16 AM
|
Zemlja nije ravna!!!!! AH....!!! Kakav uzas?! A otkud znas da nije ravna? Ja nisam nalazio stvari po kuci,al sam vidjao previse ljudi koji su dolazili kod moje bake nesrecni i u nevolji,a posle godinama dolazili da joj zahvaljuju i donose poklone... Gledao sam decu kako neprestano vriste danima i danima,a kad im moja baka salije olovo(stravu) i ocita molitvu,dete se smiri.... I nije uopste bila neka vesticara,vec normalna zena koja je zivela 90 godina i za mog zivota,koliko je ja pamtim,niko nije nikada ruznu rc rekao za nju. Svi su je voleli i postovali.... Tako da ,dragi Anubise,ja podrzavam Marijanu i mogu da navedem jos sto primera ciji sam ocevidac bio... Prisutan sam bio i kad zena urekne dete pa dete pocne da pada u trans... To je terrible.... Creepy... Very... A video sam i kako se to skida,al ja ne umem to da ucinim... Tako da postoje neke energije,dobre i lose vibracije koje menjaju ljude na bolje i na losije.
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 43 | 16.01.2011 , 0:20 AM
|
Glupost je okvir za ljude koji ne vide i pored svojih ociju.... Ono sto ne vidis i ne osetis,to ne postoji,a? A vazduh? A BOG? ENERGIJA JE SVUDA OKO NAS ,believe or not...
|
|
| |
|
post # 44 | 16.01.2011 , 0:54 AM
|
Quote (badule) Ono sto ne vidis i ne osetis,to ne postoji,a? A vazduh? A BOG? ENERGIJA JE SVUDA OKO NAS ,believe or not... Slazem se u potpunosti da postoji i da je misterija, ali sam siguran da logicno objasnjene postoji samo sto ga mi jos nismo otkrili ( a to se moze promeniti jednoga dana ). Jedino sto ne verujem to su babe vracare i nema sile da me ubedi, sa nekim ljudima je lako manipulisati i lako podlezu uticaju drugih i ( ne kaze se dzabe ljudska rec je najrazornija sila ).... Ovo je samo moje misljenje, a naravno svako ima pravo na svoje nadam se da mi neces zameriti....
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |
|
post # 45 | 03.02.2011 , 0:49 AM
|
vreme ce pokazati badule pa mi tebe ladno mozemo od sledece godine upisati u HOGWORTS skolu za vestice i carobnjake samo jos neznamo ko ce nam biti HERMIONA a ko RON evo ja cu biti DART WEJDER a nee neee yo je onaj iz zvezda---misio sam na ovog g g g KAKO SE BWE ZOVE!!!!
!!!
|
|
| |
|
post # 46 | 03.02.2011 , 1:13 AM
|
!!!
|
|
| |
|
post # 47 | 03.02.2011 , 1:15 AM
|
ahahahahahahha
|
|
| |
|
|
post # 49 | 03.02.2011 , 1:21 AM
|
Quote (Anubis) e ako si ti voldemort a vec imamo harija ja se javljam da budem Ron... hm...
|
|
| |
|
post # 50 | 03.02.2011 , 1:29 AM
|
!!!
|
|
| |
|
post # 51 | 03.02.2011 , 2:00 AM
|
paaaa daaa naaaaraaaavnoooo bice tu jos uloga--neke cu ja povuci na TAMNU STRANU a neki ce uz pomoc buduceg HARIJA pokusati da sacuvaju svet carobnjaka od zla i zastite covecanstvo od nezaustavljive sile koja pokusava da ga unisti da li ce mladi i nadasve neiskusni HARI uz pomoc svoih vernih drugara RONA HERMIONE i ostalih mladih carobnjaka iz HOGVORTSKE SKOLE to uspeti saznacete ako budete procitali knjigu koja uskoro stize u vase domove putem interneta i iskljucivo na ovome sajtu prica je puna akcije neocekivanih obrta i do samoga kraja necete znati ko je pobedijo I VERUJTE MI --- DOBRO NE POBEDJUJE UVEK ZLO -- nemojte unapred verovati da ce se HARI na kraju izboriti sa moim silam tame--jer i iza mene stoje sve velika imena carobnjaka koi jedva cekaju da stanu na put tom HARIJU i njegovoj veseloj druzini
!!!
|
|
| |
|
post # 52 | 04.02.2011 , 0:38 AM
|
ima neka tajna veza
|
|
| |
1005 poruka na forumu
| |
49
| |
230
|
|
post # 53 | 13.03.2011 , 9:02 PM
|
badule,slazem se sa tobom.Ja,npr,mislim da je to neko bacio na mene.Verujem u Boga ali verujem da ima i crna magija.I,znaci,mislim da je to stvarno neko bacio na mene jer mi nista od ruke ne ide
Twitter: https://twitter.com/marestrpc
|
|
| |
|
|
post # 55 | 14.03.2011 , 11:17 PM
|
Quote (alienhunter) hari poter je najveca glupost koju je filmska industrija izrodila tvoja konstatacija je OK ali i ono sto BADULE kaze da ima tu necega tajnog i cudnog--verujem mu da li si ti iil vi ostali gledali neki fil o djavolima u kojima se te mracne sile i taj demon pretstavlja u oblikuruznog coveka zene rugobe!?!?---naravno da niste -- cak i u filmovima njega prikazuju kao predivnu devojku lepoticu zavodnika i gospodina ---ljudi ce takvima prici i slusati ih mozda i za njim i poci slediti ga ni vi iz nicijih ruku necete korivu uzeti dok ruzu bi ste sigurno hteli---tako HARIJA deca vole i gledaju ga-mozda tu postoji dosta nekih subliminarnih poruka koje samo deciji um moze prepoznati -- dok nas odrasle vise na reklame hvataju i po bibliji sami znate da je bog DJAVOLU zabranijo silazak na zemlju u svome obliku zato on poprima oblicja ljudi i to samo na nekih svakih 30 do 50 godina dok tokom ostalog vremena tih godina priprema teren za njegov sledeci dolazak u danasnje vreme a i jos pre 40tak godina to je jedino samo moglo biti preko medija---vidite sada hoce i nasu decu--pa im pravi takve filmove u kojima se deca poistovecuju sa raznim likovima iz njih-ali pazite ne poistovecuju se sva deca sa likovima HARIJA RONA HERMIONE ... ve i sa likovima zlih carobnjaka i VOLDEMORTA samog---a djavolu je i to malo dovoljno kako bi ih potsvesno usmerijo ka njemu kroz dalji razvoj i odrastanje
!!!
|
|
| |
136 poruka na forumu
| |
6
| |
79
|
|
post # 56 | 15.03.2011 , 7:14 PM
|
auuu hiljadu mu lokvanja ne slazem se ..nema boga , nema djavola....vec su tu drugi visi entiteti u pitanju...ako vec pricamo o luciferu on je nosioc svetlosti i najlepsi andjeo....a u bibliji lepo pise da su se oni spustali na zemlju i sexualno napadali ljudske zene....maa duga je to tema, ali svako ko procita bibliju i malo razmisli ne verujem da moze ozbiljno da veruje boga u tom smislu kako crkva hoce da prikaze...ali ok razlicito mislimo i u tome i jeste bogatstvo...badule je u pravu..takozvana magija je samo delovanje na neciju energiju i da rimljani nisu imali zadatak da sve knjige koje o tome pisu spaljuju ko zna sta bi mi sad znali
|
|
| |
136 poruka na forumu
| |
6
| |
79
|
|
post # 57 | 15.03.2011 , 8:57 PM
|
tako je badule dzedaju stari neka sila bude s' tobom
|
|
| |
|
post # 58 | 15.03.2011 , 9:21 PM
|
DZEDAJI-nemam ja nikakvo poverenje u tu ideju da je Adam dr..o Evu pa smo nastali mi isto koliko imam poverenja u ideju da su ljudi postali od majmuna---da su neki ljudi postali majmuni cuo sam cak sak imao prilike uveriti se sam u to ali nisam cuo da je neki majmun postao covek
!!!
|
|
| |
|
904 poruka na forumu
| |
96
| |
378
|
|
post # 60 | 17.03.2011 , 1:01 AM
|
Pricajte vi sta hocete, crne magije ima i to toliko da ni sami nebiste poverovali. Ja sam prezivela pakao od strane svoje "majke" i njenih vracara koje su sve "znale" bolje od mene, po njihovim prognozama do sad sam vec uveliko trebala da budem na lecenju na psihijatriji pola organa mi nema funkciju i sklona sam suicidu Naravno i Bogu hvala zdrava sam ko dren, mogu sa petoricom da se pobijem i da ih slozim ko niko. Mentalno sam prestabilna, toliko da me bas nista ne nervira i uzivam u svakoj sekundi zivota, volim i voljena sam i naravno toliko mi je lepo da ne planiram da se ubijem. Ali... jedno veliko ALI... od tih muckanja tih vracara, bajanja, nosenja mojih slika, garderobe, nakita i ko zna cega jos, cak sam "majku" nekoliko puta navatala da mi sipa nesto u kafu ma strasno cega je sve bilo i jako sam tuzna i jadno se osecam jer nicim taj pakao nisam zasluzila, al vraca se onom i to sa kamatom jer je petljao nekom nevinom i cistom kao suza, meni. Kao sto rekoh od tih petljanja se nesto iskomplikovalo, u "igri" bilo je vise vracara, nadri lekara i Hodza, sve ukupno napravilo je neke crne rupe u mom zivotu, saobracajne nesrece sa zagarantovanim smrtnim ishodom sam tri puta izbegla, od losih odnosa sa mojim drugim Bogom, mojim tatom najboljim na svetu islo je do toga da se u sopstvenoj kuci osecam kao gost i sve tako godinu dana. Toliko mi je bilo tesko da sam se spakovala i otisla kod drugarice, smucilo mi se uhodjenje, proveravanje, posmatranje, skeniranje ili kako vec, a sve to zbog decka koji je malo stariji od mene. Pricale su se razne price. vodila se rekla-kazala na sta je svako dodao po svojih 50% lazi. Secam se jedna od njih je bila "Gospodjo uskoro cu vam izjaviti saucesce, decko vase cerke hoce da vas pokolje i baci bombu na vas, razdvojite cerku od njega jer ce joj napraviti dete i ostaviti, zenskaros je i niko ga nevali, sta cak i narkoman je" Eeeeeeee... ovaj idiotluk je potekao od moje bivse drugarice. Naravno uspela sam i ponosna sam na sebe i snagu koju sam tad imala, sta cak moja baka me je sa neba cuvala. Ovo je bila jedna prica... moja, a prica mog strica je uzasna, mozda sam je vec ispricala na forumu, uglavnom, crne magije ima i to mnogo, stvarna je i opasna, postoji i bela magija ( dobra magija ) ali ja nemam poverenja ni u jednu.
|
|
| |