Dokazi da NLO (UFO) zaista postoji !?
|
|
|
post # 1 | 27.07.2012 , 7:35 PM
|
Nasao sam jedan zanimljiv video... Sta mislite Vi o ovome?
|
|
| |
896 poruka na forumu
| |
89
| |
981
|
|
post # 2 | 27.07.2012 , 8:33 PM
|
Svakog dana u institutima za posmatranje NLO-a dolaze vesti kao sto je ova:"Primeceno tajanstveno letece telo"Te se vesti istrazuju i uglavnom dobijaju kao nedokazane a ponekad i dokazane.Samo u Francuskoj je registrovano 800 slucajeva . U SAD mnogo vise.
Tako je za Novu godinu 1254. godine Engleski svestenici u Sv.Labansu videli letece telo ljupke konstrukcije i prekrasne boje..... Stvar leti mahnito brzo .Duguljasta je i okruzena zelenim svetlom.Poznati leteci tanjiri unistavali su svaki vid komunikacije i signala u blizini.Prica se da NLO-i imaju cudesno izlecenje bolesnih ljudi...pred njima su bolesti nestajale ko' od sale.
Francuski istrazitelj Ajme Misel spominje nekog lekara kome su desna ruka i desna noga bile oduzete jer je u ratu stao na minu. Maja 1968. godine lekar je pred svojom kucom video dva stakla na nebu koja su se odjednom spoila u jedno. Lekar i njegov sincic koji je patio od bolova u kicmi culi su exploziju.Posle toga tajanstveno svetlo je nestalo,a lekar je primetio da moze da pomera obe ruke i noge...na pupku im se pojavljivao crveni mladez koji je povremeno nestajao pa se opet pojavljivao. OCEKIVANJA I NADANJA DA SE MOZDA RADI O NEKOJ NOVOJ VRSTI,POLKAKO PADAJU U VODU JER I POSLE TOLIKO GODINA NISU SISLI NA ZEMLJU.VALJDA???????????
Fajlovi:
7218247.jpg
(4.1 Kb)
|
|
| |
|
post # 3 | 31.07.2012 , 11:06 AM
|
MolderFBI, postoje 100%...u to sam siguran...ovaj sto je sad pred kraj videa pricao verovatno je mrtav..a i da je preziveo,americka vlada bi sve to zataskala.. postoje i samo je pitanje vremena kad ce doci u komunikaciju sa nama..i dok ne slete na zemlju..pa i u srbiji ih ima...pre 2-3 nedelju neznam gde je tacno bilo,zajacar,novi sad..nzm tacno..pojava NLO..
U trgovinama kostima širom SAD-a stoji upozorenje na Batmanovom kostimu ~ Ne omogućava korisniku da leti!
|
|
| |
|
post # 4 | 31.07.2012 , 11:15 AM
|
ja vjerujem da postoje.Nema šanse da budeo sami u ovolikom Svemiru.
Life is Like a Box of Ammo...
|
|
| |
|
post # 5 | 31.07.2012 , 11:47 AM
|
Ko zna jos kakve civilizacije postoje...mozda naprednije od nas a mozda ne.... gledajte ancient aliens sad sam se ja navuko
U trgovinama kostima širom SAD-a stoji upozorenje na Batmanovom kostimu ~ Ne omogućava korisniku da leti!
|
|
| |
|
post # 6 | 31.07.2012 , 11:59 AM
|
Quote (MolderFBI) Nasao sam jedan zanimljiv video... Sta mislite Vi o ovome? Vrlo vrlo zanimljivo... Pogledao sam klip, i mogu ti reci da je sve ovo nekako stvarno i realno, kako se vidi na klipu. Inace, naravno da verujem da postoje, od kako je sveta na nasoj planeti, postojao je i ranije, i postojace i negde drugde, u vasioni...
:P
|
|
| |
|
post # 7 | 31.07.2012 , 12:42 PM
|
Deki87, ma ko zna koliko ih ima na zemlji... koliko se samo prijavi slucajeva tokom 1 godine
|
|
| |
|
post # 8 | 01.08.2012 , 2:13 AM
|
Ne verujem dok ne vidim sopstvenim ocima.
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 9 | 02.08.2012 , 6:03 PM
|
Naravno da postoji, jer mislite da smo jedino mi u ovoj vseleni?! ://
Evo video za NLO nad Japoniju pred ono cunami:
Poruku je menjao/la GHosT_R1DeR - Cetvrtak, 02.08.2012, 6:04 PM
|
|
| |
|
|
post # 11 | 03.08.2012 , 3:53 PM
|
lestatdsf, covek reko sve...samo je 4% okeana istrzeno... postoje sigruno...u to sam ubedjen..
|
|
| |
|
post # 12 | 08.09.2012 , 11:42 PM
|
Verujem jer cini mi se da sam video jedan kada sam bio dete,nisam siguran jer je trajalo par sekundi...
|
|
| |
|
post # 13 | 09.09.2012 , 1:00 AM
|
e postoje druga bicha ali mislim ne u nashe 3 dimenzije, naravno , svako ima svoje mishljenje pa evo da ja napishem shta ja mislim ... chovjek je chini mi se spomenuo kako to nisu ustvari bash "objekti " - nego extra-dimenzionalna bicha ( djavoli, andjeli, kerubini ... ) po meni postoje ( visedimenzionalna bica ) ali ne onakvi kakve gledamo u filmovima ili kakve ih neko nacrtao u romanima ja mislim da nisu bash pozitivni ... toliko
potpis : ...................
|
|
| |
|
post # 14 | 09.09.2012 , 2:43 PM
|
Imaš 70 % da nismo jedini u svemiru. Ipak, toliki svemir, a mi sami ?! Čudno, zar ne. Ali ako malo bolje pogledaš, imaš 70 % i da smo jedini u svemiru. Ima dosta podataka da je život u svemiru došao čistom slučajnošću. Pomešale se neke materije i nastali prvi oblici života
Poruku je menjao/la Timeshifter - Nedelja, 09.09.2012, 2:44 PM
|
|
| |