3 Svetski rat!
|
|
|
|
|
post # 43 | 10.08.2012 , 10:31 PM
|
Quote (NarutoShippuden) A izmedju koga se vodi??? ''svetski'' misli se na ceo svet.
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
|
|
|
post # 47 | 08.09.2012 , 6:01 AM
|
Mislim da ce treci svetski rat zapoceti u Grckoj.Ne znam zasto,ali mi nesto govori da ce prvo tamo vatra da bukne!I to ce da je napadnu dve zemlje - Turska i Albanija.Kada budu videli da od velikih dugova nemaju kud,Grcke vlasti pocece da prodaju ostrva i to ce saopstiti svom gnevnom narodu u lice.Izbice veliki nemiri unutar Grcke,a turci ce to da iskoriste za napad.
Sto se tice nas,ja se ne bi bojao Amerike,jer mislim da oni za nas vise nisu opasnost.Ono sto mislim je da ce nas napasti - Nemacka!I to onako kurvinjski,kad se najmanje budemo nadali.Svabe su davno zacrtale Evropu za sebe,a napali su nas vec dva puta i napasce nas i treci put.Imacemo velikih problema sa madjarima.
Svetska ekonomska kriza (koja je vestacki izazvana) i koja je pocela 2007-me,potrajace 10 godina.
Evropa ce se raspasti do 2017-te,a tada bi i trebalo da dodje do rata.
Za nas ce bolje biti da ne udjemo u uniju,jer kad bude pocela da se raspada (a vec se raspada), svako ce traziti svoje.
Slovenija i Hrvatska ce upasti vecu finansijsku krizu i od Grcke!
Kada nas budu napali,branicemo se motkama,jer necemo imati drugog oruzja.Sadasnja vlast je postavljena da unisti vojsku i svo oruzje sto imamo,kako bi pripremili teren onima koji ce nas napasti i koji ih,ujedno i finansiraju za to.Sva ova "kriza" po Evropi je zapravo - PRIPREMANJE TERENA za njih koji dolaze da nas pokokaju!!! Drzave moraju da oslabe,narod da izgladni,pa kad krenu ljudi da se sami medj sobom "jedu",oni ce doci da pokokaju tu sacicu gladnih koja preostane,jer s' njima ce lako posle izaci na kraj. Druga stvar,narod je toliko gladan i ozlojedjen da mnogi jedva cekaju da "pukne puska".Ovako se vise ne moze! Zar nekom od vas bar jednom nikad nije doslo da npr. ubije komsiju - nepopravljivog robijasa iz zgrade koga mrzi cela zgrada?Ili da ispraznim sarzer u nekog kapitalistu i profitera koji vozi BMW od 100.000. evra???E pa meni jeste.E toga ce i biti!Sva ova nesloga koja nam se desava dovesce nas da cemo na kraju sami da se pokokamo medju sobom!
Poruku je menjao/la Vlada983 - Subota, 08.09.2012, 6:06 AM
|
|
| |