Vukodlaci
|
|
|
post # 21 | 15.03.2013 , 3:55 AM
|
U vukodlake iz mitologije, iz horor filmova i prica, one koji se od ljudi pretvaraju u krvozedne vukolike zveri, u noci punog meseca(ma koliko god da nauka otkriva neke uticaje meseca na ljude, na ponasanja ljudi) i sl...u to ne verujem. Al, zato, verujem u postojanje ljudi sa klinickm simptomima bolesti, psihicke bolesti, zvane likantropija(kada tesko psihicki poremecena osoba umislja i veruje da je vuk da ima vucje osobine i sposobnosti, te vremenom zaista i poprima velik broj karakteristika 'vuka'). Likantropija, bolest Koja je po misljenju medicinskih strucnjaka, antropologa, istoricara i uzrokovala te legende o 'vukodlacima', kroz ljudsku istoriju. U kombinaciji sa pojavama kanibalizma.
A Inace, ovako, sto se tice horor zabave, filmova i knjiga, vukodlaci su mi medju omiljenim cudovistima I bzvz je sto u poslednje vreme nema vise dobrih horor filmova sa tematikom o vukodlacima, a i kada i ima neki film na tu temu, tada ih prikazuju totalno bzvz. Ili sa totalno bzvz maskom(na sve lice, samo ne na vukodlake), ili ih prikazuju ono totalno soft, kao obicne vukove, iz zoo vrta. Bzvz, kvare im imidz
Poruku je menjao/la MrBeen - Petak, 15.03.2013, 4:10 AM
|
|
| |
|
post # 22 | 16.03.2013 , 11:36 AM
|
Ma neverujem u te gluposti
|
|
| |
|
post # 23 | 16.03.2013 , 11:49 AM
|
A prica o crvenkapi?
|
|
| |
|
|
|
|
|
Jedna je SANDRA AFRIKA
|
post # 29 | 14.07.2013 , 8:22 AM
|
Quote (Ammir) Nikad nisam vjerovao u ovo , niti cu , bar dok ne vidim Sta si to ukrao foru od mene
Kad moj te poljubac ko pice udari, u zoru ceka te soba u ludari !
|
|
| |