Masonerija
|
|
|
|
|
post # 23 | 11.05.2012 , 0:39 AM
|
|
|
| |
56 poruka na forumu
| |
40
| |
218
|
|
post # 24 | 11.05.2012 , 9:43 PM
|
"Ako ste Pravoslavni, ili pak Hriscani, treba da znate da su "tajna udruzenja" zabranjena od strane crkve, i na neki nacin prokleta"....
"Aha. Znaci zabranjeno je biti u ''tajnim udruzenjima" a nije zabranjeno krasti, ubijati, silovati, i slicne radnje. One su dozvoljene i lako moguce, ali naravno slede kazne od strane crkve, a kazna je 30 ocenasa i guraj dalje.'
Ovako govore oni koji neznaju ni 10 zapovesti, i sad ja treba da se upustam u "ozbiljne rasprave".....!!!??? (Uostalim, ja govorim sa stnovista Pravoslavne Crkve, ostala misljenja po meni su vise-manje proizvod samih masona, tj onoga sto oni zele da mislite o njima, nazalost, jednoga dana svi ce znati, ali za mnoge bice kasno, naravno "spasenje " covekovo nije uslovljeno "znanjem " o masonima, na srecu....To vam je isto kao sa pusenjem: svi znaju da je stetno, ali vecina i dalje pusi, neki dobijaju rak, neki ne, i sve se vrti po starom...)
goraXxus Cafenuss
|
|
| |
|
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 26 | 13.05.2012 , 8:13 PM
|
ja mislim da oni rade,kad zavrse sa slobodnim zidarstvom,sjedeci citav zivotni vek za masinama i siju kapute od ljudske koze sa postavom od iscjedjenih dusa osiromasenog sveta sa dugmadima boje suza
Poruku je menjao/la intimenfrizuren - Nedelja, 13.05.2012, 8:16 PM
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
post # 27 | 13.05.2012 , 8:39 PM
|
Hmmm... Prosto se zabrinuh citajuci sve ovo... Sasvim smo uobicajni... Nasa delovanja nisu tajna kao ni obelezja. Jedno od njih je recimo i piramida sa stranama sveta u Knez Mihajlovoj ulici sa stilizonanim Svevidecim okom. Dela su usmerena ka boljitku drzave i uglavnom su humanitarnog karaktera. Najveci problem nasih loza je nazalost kvantitet nasuprot kvalitetu kao sto je nekada bio... Tesla, Tapi (veliki majstor) ...
Velicina je bitna.
|
|
| |
|
|
post # 29 | 14.05.2012 , 0:38 AM
|
naravno da jesmo i organizovali smo mnogo humanitarnih akcija a mnoge su i u toku. ako je nesto zatvoreno ne znaci da je taboo i da je lose. naravno nije mi cilj da se borim protiv ustaljenog misljenja, svako ima pravo na svoje. ja prvi ne bih bio clan onoga sto nije dobro.
Velicina je bitna.
|
|
| |
|
post # 30 | 14.05.2012 , 2:24 AM
|
Lucidni, koji si stepen?
|
|
| |
|
post # 31 | 14.05.2012 , 2:37 AM
|
prvi od tri
Velicina je bitna.
|
|
| |
|
|
post # 33 | 15.05.2012 , 12:05 PM
|
@neko1902 kada se naucis kulturi naucices i kako se postuje na forumima.
Velicina je bitna.
|
|
| |
|
post # 34 | 15.05.2012 , 2:22 PM
|
MASONI ILI ONI SEBE JOS NAZIVAJU SLOBODNIM ZIDARIMA NJIHOV ZNAK JE LENIR I SESTAR SVI NAJVECI LJUDI BILI SU MASONI NPR.TITO VEROVALI ILI NE BIO MASON I PETAR PRVI JE BIO MASON ONI SU PLACALI 1000DINARA TADASNJIH LJUDIMA KOJI BI POGINULI TJ.NJIHOVIM PORODICAMA ONI NISU PRIHVACENI OD STRANE PAPE I PATRIJAHA.Added (15 Maj 2012, 2:22 PM) --------------------------------------------- Almir, iSTINA
http://www.youtube.com/watch?v=VhBrNKdtnXU <3
|
|
| |
|
"Old school"
|
post # 36 | 15.05.2012 , 6:07 PM
|
Ono sto znamo o njima nije istina, a ono sto nas kopka da znamo, nikada necemo doznati...
Niko nije tako beznadezno porobljen od onih koji pogresno veruju da su slobodni.
|
|
| |
|
post # 37 | 15.05.2012 , 10:23 PM
|
Evo, koliko ja znam Masoni nisu ono za sta se predstavljaju, vec su obozavaci satane, inace lucidni, ti to jos ne znas jer si tek 1. stepen, a inace ih ima 33. Znam ovo jer sam dosta citao o njima, evo vam jedna od knjiga koja govori o njima, pa svi zainteresovani neka procitaju...
Fajlovi:
masoni_tajna_re.zip
(595.9 Kb)
|
|
| |
|
|
post # 39 | 17.05.2012 , 7:32 PM
|
dokle god je istina i pravo slova nikada nece biti bitna, ako je to jedini nacin da ih vide pa makar i mladost govorila iz njih
Velicina je bitna.
|
|
| |
|
post # 40 | 19.05.2012 , 0:43 AM
|
I tako je narod i dalje zatupljen.
I dalje je briga sta je neko, nego kakav je neko. A sve dok je tako nece videti dalje od vlastitog nosa. Zalosno! Mnogo zalosno!
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |