Priroda
|
|
|
1005 poruka na forumu
| |
49
| |
230
|
|
post # 2 | 16.03.2011 , 4:03 PM
|
Quote (badule) Priroda je ono sto pokusavamo kroz civilizacijske tekovine da unistimo kako bi okrenuli tocak istorije i potvrdili tu cudnu pricu o EVOLUCIJI u kontra smeru.....tj da konacno od ljudi napravimo majmune Svaka cast.Pravo objasnjenje.Ovo ide u moju knjigu najmudrih misli koje sam cuo.
Twitter: https://twitter.com/marestrpc
|
|
| |
381 poruka na forumu
| |
24
| |
281
|
|
post # 3 | 18.06.2011 , 7:41 PM
|
SJAJNO
SrB-IjA-KiNg*
|
|
| |
1595 poruka na forumu
| |
37
| |
284
|
|
post # 4 | 20.06.2011 , 9:28 PM
|
Priroda je nesto neprocjenivo sto je uvjek u koraku sa nama ona je tu da nas hrani da nam daje i krov nad glavom a takodjer velikim putem nas smiruje
We do not forgive, We do not forget, EXPECT US!!!
|
|
| |
|
post # 5 | 01.07.2011 , 3:08 AM
|
zaista ovde ima pametnih ljudi
|
|
| |
403 poruka na forumu
| |
72
| |
625
|
|
post # 6 | 30.03.2012 , 7:12 PM
|
Evo jedan klip koji sam ja pravio... obozavam prirodu, i volio bih da se ljudi okrenu prirodi sto vise, i da je obnove.... pogledajte klip, i molim vas kazite mi sto mislite, moze ovjde a moze i u pp... bitno mi je vase misljenje jer bih mozda napravio jos neke klipove... hvala unaprijed
|
|
| |
|
post # 7 | 31.03.2012 , 11:58 PM
|
TheBad, video klip ti je odlican, odmara oci i taaaaako smiruje coveka... Pravi drugi odmah.
|
|
| |
|
|
post # 9 | 04.03.2014 , 2:02 PM
|
odličan klip...svidja mi se.. i slika i muzika
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 10 | 05.03.2014 , 8:51 PM
|
Ja ovde nemam šta dodati mada sam mogao malo soli i bibera,volim malo slaniju prirodu i kada nosi mini suknju i kada nije našminkana i kad aje u trenerci i kada me gleda dok joj oči trepere u zraku,i kda je u šorcu dok pravi hranu u kuhinji i kada je vidim u gradu a ja totalno poludim,ovaj skrenuh sa teme.hm, i mogao nešto dodati ali neću jer sam zaboravio,ali kad ase sjetim ondak ćiu to svoje mišljenej podjeliti sa vama,ako ga i tada ne zaboravim,elem...Badule je lepo objasnio,theBad vizuelno dočarao a Tanja je to sve smotala i pojela...ona je za mene prirodna,pardon Priruda,ovaj Priroda.:)...( ovo sam morao reći pod pritiskom)
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |