Lična REKONEKCIJA
|
|
|
Jedna je SANDRA AFRIKA
|
post # 2 | 19.05.2013 , 9:41 AM
|
Evo ze one koji ne znaju sta je rekonekcija (kao ja) nasao sam na netu kratko objasnjenje:
Ljudsko telo sadrži skup energetskih tačaka i linija koje se nazivaju meridijani. Preko ovih meridijana ljudi su nekada bili povezani na energetsku mrežu Zemlje i Univerzuma i na taj način bili deo mnogo većeg energetskog sistema. Vremenom je došlo do prekidanja tog kanala preko koga smo dobijali energiju, svetlost i informacije, a posledica toga je disbalans organizma i usporen tok evolucije.
Lična Rekonekcija je postupak kojim se ponovo uspostavljaju te prekinute veze unošenjem "novih" aksiatonalnih (osnih) linija, što nam omogućava da imamo pristup višim frekvencijama informacije i svetlosti. Rekonekcija takodje aktivira ponovno povezivanje DNK lanaca i reintegraciju ''niti'' (što se simultano dešava na paralelnim planovima egzistencije). To stvara uslove da se brže razvijamo na svim planovima.
Ma da nesto mi ne uliva nadu ovo
Kad moj te poljubac ko pice udari, u zoru ceka te soba u ludari !
|
|
| |
390 poruka na forumu
| |
20
| |
673
|
|
post # 3 | 19.05.2013 , 1:32 PM
|
|
|
| |
1069 poruka na forumu
| |
17
| |
283
|
|
post # 4 | 19.05.2013 , 10:38 PM
|
Kolko sam video u ovom videu ja ne bi puno eksperimentisao sa tim
|
|
| |
|
post # 5 | 09.09.2013 , 3:29 PM
|
Au nisam nikada cuo za licnu rekonekciju do sada i sad posle ovog videa misljenja su mi podeljena,meni ovo kao prvo izgleda kao neka vrsta hipnoze,nisam siguran uopste da bi neko mogao da me hipnotise i da pravim neke ne prirodne pokrete i da pricam neke gluposti ali pokusao bih,sto da ne
|
|
| |
|
post # 6 | 09.09.2013 , 7:14 PM
|
ovo je tacno isto toliko koliko je tacno ono sto je toma kazan obecao. 100 milijardi investicija..
|
|
| |
|
post # 7 | 09.09.2013 , 7:55 PM
|
Neverujem u ovo,
|
|
| |