Veliki problemi sa spavanjem
|
|
|
|
1069 poruka na forumu
| |
17
| |
283
|
|
post # 23 | 08.09.2011 , 5:13 PM
|
pa ae krenite sa nekim sportom da idete bar 1 sat i 30 min onda idite malo negde u skolsko npr na fudbal kosarku ili sto kaze cspro uzmi motiku pas videti kako ces da zaspis ja posle celog dana cackanja neceg zaspim ko od sale samo da sklopim oci i gotovo ali opet ujtru kad se budim za skolu nije dovoljno
|
|
| |
|
post # 24 | 08.09.2011 , 5:30 PM
|
Ja nemam takav problem...bacim ga u trans pre spavanja i spavam kao mala beba
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 25 | 08.09.2011 , 6:58 PM
|
baki problemi takve vrste se resavaju kod doktora
|
|
| |
|
|
|
post # 28 | 08.09.2011 , 9:26 PM
|
sandra1000, ti mene stalno iznenadjujes... Ja ne znam kako cu moci spavati.
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 29 | 08.09.2011 , 9:34 PM
|
Quote (DxD) Ja ne znam kako cu moci spavati Legnes u krevet i pomislis na mene
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
422 poruka na forumu
| |
15
| |
125
|
|
post # 30 | 17.09.2011 , 10:33 PM
|
nocu sam budan do 3 sata onda ujutru nikako da se razbudim
|
|
| |
|
post # 31 | 28.09.2012 , 2:48 PM
|
Quote (sandra1000) Pred spavanje uradi neke vezbe, koliko toliko da se premoris ili prosetaj predvece. To je super za spavanje. Naprotiv... Ja sam citala da je to bas lose resenje. Ako radis vezbe pre spavanja telo samo jos vise budis jer ga punis energijom i gde je san tu, jos gore neces moci da zaspis. Ne preporucuju se vezbe pre spavanja kao ni voce. Voce ne bi trebalo uvece da se konzumira. Mala setnja gradom je u redu ali vezbe tipa trcanje, sklekovi... ne... Nego, svi smo mi razliciti i svako je individua za sebe. Meni ovo sto sam navela ne prija i drzim se toga.
A za organizam je najbolje da svako vece lezete i ustajete u isto vreme. Tako necete ni glavobolje imati a malo mi i smesno kad procitam da tinejdzer ne moze da spava. Pa kako to... Nikad nisam imala problema sa spavanjem.
Savet za one koji imaju nesanicu je da se sto vise krecu a ne samo da budu uz komp i Cs (primer). Trcite, vozite bajs, bavite se sportom, hranite se zdravo i imacete kvalitetan san.
|
|
| |
896 poruka na forumu
| |
89
| |
981
|
|
post # 32 | 28.09.2012 , 3:58 PM
|
Peporucio bih te punu casu mleka pred spavanje ili da jedno 15 min. pre spavanja mirises Heljdu i da je ostavis pored jastuka....najbolje je da uradis oba...znaci popijes casu mleka i heljdu moras nabaviti jer ona pomaze kod sna..... Ako je poremecaj hormona sna onda ce ti ovo pomoci
|
|
| |
|
|
post # 34 | 28.09.2012 , 5:17 PM
|
i ja isto imam problem sa spavanjem,od kako sam presao u novu sobu i drugi krevet ne mogu nikako da se naviknem ,spavam 3-4 sata pa se probudim pa tako opet,nemogu nikako da uhvatim bar 6-7 sna
Poruku je menjao/la ningo89 - Petak, 28.09.2012, 5:18 PM
|
|
| |
|
post # 35 | 28.09.2012 , 5:58 PM
|
|
|
| |
Jedna je SANDRA AFRIKA
|
post # 36 | 28.09.2012 , 6:26 PM
|
ja ljudi u 9,9 ipo u krevet jer ustajem u 4:30 XD
Kad moj te poljubac ko pice udari, u zoru ceka te soba u ludari !
|
|
| |
|
400 poruka na forumu
| |
56
| |
795
|
|
post # 38 | 29.09.2012 , 3:19 AM
|
Quote (DarkoCure) Naime, poceo sam da patim od nesanice koja traje vec dobrih 20ak dana Ako je nesanica teska, nespavanje, suoci se sa problemom, idi kod doktora, prihvati da imas problem, on ce ti dati mozda neki lek na prirodnoj bazi koji ce ti pomoci da zaspis, i konsultacije da otkrijes, sta te cini toliko nervoznim, mozda je depresija u pitanju, kazem ti kao pedagog
Poruku je menjao/la ure3808 - Subota, 29.09.2012, 3:22 AM
When you wanna succeed as bad as you wanna breathe, you will successful!
|
|
| |
|
post # 39 | 29.09.2012 , 3:56 AM
|
Ja ceo zivot imam problem sa spavanjem. Ne mogu da zaspim, kada legnem, zatvorim oci i tako najmanje pola sata drzim oci zatvorene dok ne zaspim, ali kad zaspim ne mogu da ustanem... mucim se nekako, tako da pojma nemam sta pametno da ti kazem, sem da nisi jedini...
P. S. skoro sam saznala da zena u trudnoci mora da izbegava kafu, jer ako previse unosi kafu, dete ce imati problema sa nesanicom. Verujem da je moja mama pila kafu u trudnoci, jer obozava da je pije, tako da ja sada patim i razmisljam kako vise da legnem i da zaspim istog minuta, a ne da se mucim po pola sata da bih zaspala.
Poruku je menjao/la Nechy92 - Subota, 29.09.2012, 4:01 AM
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
|
post # 40 | 30.10.2012 , 8:05 PM
|
Imam problema sa spavanjem,i kada spavam tu su neki snovi od kojih se vise umorim nego sto se odmorim,tako da sam pocela da gledam filmove do kasno u noc i bas bas kada osjetim da sam pospana odem na spavanje... duzina spavanja mi vise nije bitna,bitno je da sam bar malo odmorila
♥♥♥♥"Ne postoje ljepše riječi, a ni zvuk, od njegovog "Volim te"! ♥♥♥♥
|
|
| |