Zena sa cigaretom
|
|
|
|
post # 22 | 28.05.2011 , 9:46 PM
|
|
|
| |
|
Par reči o sebi
|
post # 24 | 05.07.2011 , 7:23 AM
|
Nikome ne pristaje da puši :P
|
|
| |
|
|
post # 26 | 05.07.2011 , 8:17 AM
|
Quote (Unique) Zna se sta zenama pristaje, sto se tice pusenja. haha ti nisi normalan kad si tako pametan i znas sta joj najbolje pristaje hajde sad reci sta fali zeni sa cigarom? ono nije nista losija od neke koja nepusi uh..
|
|
| |
|
|
post # 28 | 03.11.2011 , 3:11 AM
|
Quote (JASMINA88) ima mnogo ruznih stvari koje i devojke i muskarci rade....pa sta sa tim....njihova stvar i njihov zivot....meni je recimo ruzno da devojka ide ulicom i da pusi.....to ja nikad ne bih uradila....ali smatram da u kaficu,kuci....nije ruzno....pa boze,zasto postoje slims cigarete....nisu valjda za muskarce......takodje smatram da je jako ruzno da devojka pije pivo iz flase....imas brate casu pa pij koliko hoces....flasa je za muskarce.....uf....toliko od mene..... Slazem se u potpunosti
Nema tog ljudskog bića koje u ovozemaljskom životu može da ima sve što poželi,osim u snovima.Laku noć.
|
|
| |
|
post # 29 | 03.11.2011 , 3:26 AM
|
Ruzno mi je to videti, kao i isto kad nategnu onaj veliki Jelen, ili ga piju na slamku, pa u grlo bih ja njima sasula celo pivo s ambalazom. Zna se kako se pivo pije, i zna se gde se pusi cigareta. Ajoj, jos gore kad im je lak onako pola spao, pa kao da je orala bastu rucno
Sramota me sto sam zensko radi pojedinih slucajeva
Poruku je menjao/la Leksi - Cetvrtak, 03.11.2011, 3:37 AM
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 30 | 03.11.2011 , 5:01 AM
|
Ja ne pusim, ali mi ne smeta kad vidim devojq da pusi... Kao sto muskarci piju, drogiraju se isto tako i devojke rade sta zele...
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
|
post # 31 | 03.11.2011 , 9:12 AM
|
Ja iskreno ne bih voleo da imam devojku koja pusi cigarete zato sto meni cigareta jako smeta ima jako jak miris i mislim da nije nimalo prijatan ali nemogu ja nikome zabraniti ono sto voli da radi
Цео живот нечему се надаш,осетиш да живиш оног трена када падаш, Трипујеш да летиш,човек си па немаш крила,када кренеш да падаш онда кажеш Бога има...
|
|
| |
|
post # 32 | 03.11.2011 , 4:29 PM
|
Neee mrzim kada neko smrdi na duvanski dim!!!
http://www.youtube.com/watch?v=VhBrNKdtnXU <3
|
|
| |
|
post # 33 | 16.11.2011 , 0:19 AM
|
Ne volim vidjeti ni muskarca da pusi, a pogotovo ne zenu.
Ja nisam luzer, o naprotiv, Meni je osmeh lajt-motiv.. :)
|
|
| |
|
|
post # 35 | 16.11.2011 , 1:08 AM
|
A zasto joj nebi pristajalo? O_o JEl ''zena'' neko mitsko bozanstvo pa je ne doticu ''ovozemaljski poroci''? Tih,tih,tih....svasta...
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 36 | 16.11.2011 , 1:18 AM
|
volim zene sa cigaretom,jos kad to radi s astrascu,ako sjedi,prekrsti noge,pokret rukom,kako prinosi cigaretu ustima,kako je grle usnama,jednostavno dolazi im do izrazaja boja ociju:))))
Poruku je menjao/la intimenfrizuren - Sreda, 16.11.2011, 1:20 AM
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
Par reči o sebi
|
post # 37 | 16.11.2011 , 4:24 AM
|
Quote (Unique) Zna se sta zenama pristaje, sto se tice pusenja. Khm :D
Quote (jaobrate) Nisi dobro napisao ali moze da se skapira sta si teo da kazes: Kad recenicu napises ovako:"Ne mrzmi duvanski dim"to se se kapira tako: 1.Ne mrzim duvanski dim 2.Ne mrzis duvanski dim 3.Ne mrzi duvanski dim 1.Ne mrzimo duvanski dim 2.Ne mrzite duvanski dim 3.Ne mrze duvanski dim To znaci da ga ne mrzimo. A kad recenicu napises:"Ne,mrzim duvanski dim" to znaci da se "Ne" odnosi,u ovom slucaju,na pitanje ove teme a"Mrzim duvanski dim" kao usputna informacija kako bi saznali nesto o tebi... Posto sam se dosta nafilozofirao evo da kazem i moje miseljenje sto se tice teme Nije me uopste gadno kad vidim zenu s cigaretom i jeste da je pusenje ruzna navika ali ako se nekom toliko svidja,nek pusi slobodno.
Marest, naš profesor
|
|
| |
|
post # 38 | 18.11.2011 , 4:35 PM
|
Naravno da ne.
Svi brisu Sline samo Gareth Bale :)))
Matematika- Kao Kineski Film Bez Prevoda
Ni U Ovom,Ni U Budućem Svijetu,Za Real Madrid Navijati Neću!
|
|
| |
|
|
post # 40 | 18.11.2011 , 7:57 PM
|
ravnopravnost ok !!! ali bezveze kad riba ide ulicom i vuce ko pocepani sporet
|
|
| |