Problemi sa bubuljicama...
|
|
|
post # 21 | 20.11.2010 , 1:03 PM
|
Quote (scorpio978) eto bas zato sto imas 15 ne razumes ja nisam 99% stvari osetila ali ipak znam za tih 99% kako bi se trebalo da se ponasam ...
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 22 | 20.11.2010 , 1:34 PM
|
ce videcemo svet i inije tako saren kako izgleda i zivot ne saradjuje sa nasim zeljama kao sto mi to ocekujemo zacas se sve okrene naopacke i odjednom neznas gde ti je dupe a gde glava
!!!
|
|
| |
|
post # 23 | 20.11.2010 , 1:39 PM
|
Quote (scorpio978) zacas se sve okrene naopacke i odjednom neznas gde ti je dupe a gde glava nebrini osetila sam ja gore i od toga tako da kada te zivot osamari postajes ne pametniji vec mudriji, jer neces da ti se ponovi...
Ko si ti?
|
|
| |
|
416 poruka na forumu
| |
30
| |
155
|
|
post # 25 | 27.12.2010 , 2:26 AM
|
Niti sam sta mazao,niti ikada imao bubuljice
Beata vita perfecta sapientia efficitur. petar@extracafe.rs
|
|
| |
|
post # 26 | 08.02.2011 , 10:06 PM
|
na srecu ih nemam
|
|
| |
|
post # 27 | 10.02.2011 , 8:59 PM
|
nija ih nemam
|
|
| |
Par reči o sebi
|
post # 28 | 16.07.2011 , 4:37 PM
|
Ja koristim, verovali ili ne, sapun od kozjeg mleka sa surutkom. Dosta mi pomaže.
|
|
| |
|
|
|
|
post # 32 | 16.08.2011 , 3:15 AM
|
meni od slatka izlaze bubuljice cim jedem slatko malo vise tu su bubuljice ali ne pre vise jedna dvije a ovako nikada nisam imao problema stim ..
|
|
| |
|
post # 33 | 16.08.2011 , 6:41 AM
|
To je tacno, sapun od koz. mleka je zaista najbolje resenje za bub... Sto se mene tice da qcnem u drvo nikad problem sa bub. nisam imala, bas naprotiv imam mnogo cisto lice... to je za pohvalu, ali vodim dosta racuna o tome koje kreme koristim i kakav puder takodje stavljam...
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
|
post # 34 | 16.08.2011 , 10:35 AM
|
Evo iskreno ja sam imao problem sa bubuljicama... Ovako probao sam sve i svasta i jednostavno su uvjek bile tu i nervirale me i onda sam cuo jedan savjet od frizerke, kad se umivas ujutro izostavi lice... tj dio sa bubuljicama ne kvasi ih i istina nakon par dana je bilo duplo bolje, vjerujte mi na rijec... A iskreno problem potpuno mi je rijesila ova krema: vise nemam aposlsutno nikakve necistoce na licu, nista... a prestao sam odavno sa koristenjem iste, jer nemam potrebe, mnogo dobra stvar i uopste nije skupa... oko 5 eura... eto toliko od mene...
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |