Američki restoran “Tvin Piks” nudi posebnu vrstu osveženja svojim gostima u kriznim vremenima. Osim ukusne hrane, oni mogu da uživaju u pogledu na prirodne lepote impresivnog poprsja konobarica.
Vlasnik restorana Rend Devit ističe da su specijaliteti restorana ono što doprinosi da se gosti iznova vraćaju, ali da nemala zasluga pripada i golišavim konobaricama.
"Tvin piks" (nazvan po planini sa dva vrha, što svakako nije slučajno) spada među novu grupu restorana, u kojima goste uslužuju zgodne i oskudno odevene konobarice.
Prvi ovakav restoran bio je “Huters”, otvoren osamdesetih. U želji da udahnu novi život takozvanim “brestoranima “ (breast na engleskom znači grudi), njihovi vlasnici se trude da gostima ponude i nešto više.
Dvadesetdvogodišnja Rouz Dimov, najstarija konobarica u restoranu, kaže da se njen posao ne razlikuje od posla bilo koje druge konobarice.
- Trudimo se da se gosti osjećaju izuzetno i da se lepo provedu - kaže Rouz.