Motivacioni govori!
|
|
|
|
post # 2 | 11.12.2012 , 4:56 PM
|
Quote (ure3808) sta vi mislite o motivacionim govorima? mislim da su nam i preko potrebni... nismo svi odlucni i istrajni, tako da nam uvek pomognu takvi govori...
:P
|
|
| |
|
|
post # 4 | 11.12.2012 , 10:48 PM
|
Ne volim motivacione govore. Ponekada se čine napuhani.
I mislim da oni mogu pokrenuti čovjeka,ali ne tako lako. Za pravo pokretanja čovjeka potrebno je nešto drugo. A to samo čovjek može otkriti.
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 5 | 11.12.2012 , 11:07 PM
|
Drzi nama razredna motivacione govore svakog ponedjeljka
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
400 poruka na forumu
| |
56
| |
795
|
|
post # 6 | 12.12.2012 , 3:21 PM
|
By_The_Way_, Dobro nekim ljudima su potrebni ipak kolko tolko, ne mogu da te izvade iz problema ako ga ne resis sam, ali ako nemas motivaciju, onda nemas ni volju
When you wanna succeed as bad as you wanna breathe, you will successful!
|
|
| |
|
post # 7 | 12.12.2012 , 9:16 PM
|
Ok je to. Zaista. samo.... zivot te UVEK odvuce na neku drugu stranu. Jedino ako si sam bez igde ikoga pa imas ceo dan vremena da se samo na to fokusiras. Znam da u teoriji to lako...ali praksa je praksa. Nebih da obeshrabrim nikog i DEmotivisem,stoga cu da kazem : Samo napred !:)
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
post # 8 | 12.12.2012 , 9:41 PM
|
http://www.youtube.com/watch?v=V6xLYt265ZM Preporucujem film "The Secret" i "Beyond the Secret", koji su aktuelni u Americi. Osobe koje se pojavljuju u filmu su motivacioni spikeri (ili kako vec ) i osobe koje se bave personalnim razvojom (personal develpoment).
Nenad994
|
|
| |
|
|
post # 10 | 13.12.2012 , 8:39 PM
|
Jesi gledao ? Ako nisi, nemoj da te naziv odbije, veruj mi jedan od najboljih motivacionih filmova. Objasnjava ti nacine da dodjes do novca, srece sto ce ti dalje privuci bolje ljude u zivot. Naravno ako ti se ne svidja ne moras da pratis upustva. Kucaj na guglu dokumentarni filmovi pa tu potrazi the secret ili ga skini sa neta, mada ti je prvi nacin laksi zato sto se tesko nadje odgovarajuci prevod.
Nenad994
|
|
| |
|
|
post # 12 | 14.12.2012 , 1:24 AM
|
Jedan od jacih govora koje sam gledao! Pogledajte obavezno!!!
|
|
| |
|
post # 13 | 14.12.2012 , 1:46 AM
|
U kom smislu sladunjav ? Sta te odbija od toga ? Mada i ja sam film gledao mozda 2-3 puta, pomaze ali naravno moras da razumes stvari koje ti pricaju, bas se usredsrediti. Vise sada volim da gledam seminare Lesa Browna i Boba Proctora, premocni su.
Nenad994
|
|
| |
|
post # 14 | 14.12.2012 , 10:55 AM
|
Smatram da je ovo najbolji govor, sto sam ja zapazila.
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
|
|
post # 17 | 03.09.2013 , 11:44 PM
|
to su obicna sranja. ako je nesto slicno tome potrebno coveku, onda mu je potrebno dok je jos dete, u periodu vaspitanja. ovako zvuci previse pateticno.
|
|
| |
|
post # 18 | 19.02.2014 , 10:21 PM
|
Motivacioni govor je nešto što podstiče ka nekim radnjama, koje su od velike koristi.
"Being kind, loving and gentle is true meaning of life."
|
|
| |
|
|
post # 20 | 25.08.2014 , 3:00 PM
|
"I šta god, odabereš, kako god sebi zacrtaš cilj i težiš ka njegovom ostvarenju, on će postati stvarnost"
"Being kind, loving and gentle is true meaning of life."
|
|
| |