Da li ste usamljeni?
|
|
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 1 | 15.12.2012 , 6:53 PM
|
USAMLJENOST - šta je to? Usamljenost je stanje u kome osoba oseća da nije dovoljno bliska sa drugim ljudima. To je neprijatan osećaj emocionalne praznine koji osobu čini nezadovoljnom, uznemirenom, tužnom. Takvo stanje ima uticaj na celokupno funkcionisanje osobe i u dužem periodu može ozbiljno da umanji kvalitet života.Usamljenost se razlikjuje od dosade. Dosada ponekad može podsećati na usamljenost, više se doživljava kao problem okruženja. Uz veći broj socijalnih kontakata i veća uključenost u društvene aktivnosti može umanjiti dosadu, ali ne razrešava problem usamljenosti jer je osoba i dalje nosi u sebi. Takvo stanje ima uticaj na celokupno funkcionisanje osobe i u dužem periodu može ozbiljno da umanji kvalitet života.
Da li ste usamljeni ili ste se nekada osjecali usamljenim, kako se borite s tim?
Fajlovi:
3299807.jpg
(6.4 Kb)
Poruku je menjao/la Bosankaaa - Subota, 15.12.2012, 6:54 PM
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
|
post # 2 | 17.12.2012 , 5:28 PM
|
Jesam jedno vreme, ali nije to tako strasno ako imas meru. Ne valja ni usamljen previse biti onda ta usamljenost prelazi u depresiju.
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 3 | 17.12.2012 , 6:09 PM
|
Jesam se ponekad osecao usamljeno, ali i to se da resiti...msm, taj problem... Odes kod nekog prijatelja na kaficu, ili drugarice, ako imas devojku, kod devojke, i prodje i to stanje
Mada postoji i ona usamljenost, kada nemoze nista od gore navedenog da izleci, vec vreme, i psiha osobe koja je usamljena... I to mi se dogodilo, ali eto, preziveo sam
:P
|
|
| |
|
post # 4 | 17.12.2012 , 6:17 PM
|
ponekad....
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
post # 5 | 17.12.2012 , 6:46 PM
|
Quote (Vagabond83) ponekad....
Isto tako ponekad se povucem u sebe i osecam se usamljeno ali ne toliko cesto, uglavnom kad imam vise od jednog problema pa ne znam koji cu pre da resim...
|
|
| |
|
post # 6 | 17.12.2012 , 9:21 PM
|
Slabo sam kada usamljena.
Mnogo bolje i lakše funkcionišem kada sam sama. Dovoljna sam sama sebi. Ima me i previše.
|
|
| |
|
post # 7 | 17.12.2012 , 9:29 PM
|
Da.
Ko si ti?
|
|
| |
Mallena
|
post # 8 | 17.12.2012 , 10:35 PM
|
"...toliko vas je, a tako malo ljudi..." kako kaze jedan veliki knjizevni um...
Da, pocesto usamljena, a u gomili!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 9 | 20.12.2012 , 9:36 AM
|
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 10 | 20.12.2012 , 3:19 PM
|
Ponekad
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
post # 11 | 20.12.2012 , 7:32 PM
|
sam sam ali nisam usamljen ..pa imam mene ...
|
|
| |
400 poruka na forumu
| |
56
| |
795
|
|
post # 12 | 20.12.2012 , 10:25 PM
|
taska tema, teska i za ljude koji to stvarno jesu, da priznaju, evo ja cu iskoristiti anonimnost. Pa da pocnem, cesto sam usamljen u duzim vremenskim periodima, sto predje u depresiju, i neizlazenje iz stana po mesec dana, smanjuje produktivnost naravno, primetio sam da mi mali broj ljudi odgovara za druzenje, a tesko ga nalazim, takav sam tip licnosti i cesto zapadam u usamljenost.
When you wanna succeed as bad as you wanna breathe, you will successful!
|
|
| |
|
post # 13 | 23.12.2012 , 11:26 PM
|
|
|
| |
|
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 15 | 10.01.2013 , 4:43 AM
|
Kako sam dosla kod seke nisam usamljena ..
|
|
| |
|
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 17 | 10.01.2013 , 1:22 PM
|
U posljednje vrijeme ne
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |