Snovi
|
|
|
post # 1 | 04.01.2013 , 0:59 AM
|
Da li vam se nekad desilo da vam snovi "predvide" nesto i da li vam se desava, da vam se UVEK kada sanjate neke snove koji su slicni po svom sadrzaju dese neke lepe/ruzne stvari ?
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
Smiley
|
post # 2 | 04.01.2013 , 1:04 AM
|
Ja se svojih pojedinih snova plasim,imaju odraz za neke ruzne stvari,a nekoliko puta do sada su se bas obistinili ,i nije nimalo lijepo iskustvo ....
Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...
|
|
| |
|
195 poruka na forumu
| |
25
| |
852
|
|
post # 4 | 04.01.2013 , 3:46 AM
|
Meni da se snovi ostvaruju ja ne bih bio ziv.Iskreno,secam se samo jednog lepog sna i to je to,sve sto sanjam je uglavnom ruzno.To,da snovi mogu da predvide nesto mislim da je donekle tacno,ali ne uvek!Added (04 Jan 2013, 2:46 AM) --------------------------------------------- Sandra_92, Po mom misljenju,covek uvek nesto sanja,samo se ne seca,sad nzm sta je tacno!
|
|
| |
|
post # 5 | 04.01.2013 , 4:30 AM
|
Desilo mi se par puta, da se dogodi ono sto sam sanjao... do duse, nije mi se skoro to ponovo desilo, jer u zadnje vreme samo sanjam pare.... ocigledno moram poceti sanjati nesto drugo...
:P
|
|
| |
|
|
post # 7 | 04.01.2013 , 7:10 AM
|
♥Ivana♥, samo nemoj da sanjas kao ja pare, jer u ovoj nasoj drzavi, nista nije problem, kao novac...
:P
|
|
| |
Ako imas cilj,nacices i put...
|
post # 8 | 04.01.2013 , 9:10 AM
|
(Deki87) samo nemoj da sanjas kao ja pare,
Ma,kakve crne pare...nesto drugo je u mojim snovima..
Život je ono što ti se dešava, dok ti praviš planove za život...
|
|
| |
|
post # 9 | 04.01.2013 , 1:21 PM
|
Obožavam snove. I sanjam nešto svako veče.
Ponekada su to sadržaji koji su mi se već desili,ali u drugom obliku. Nikada mi se snovi nisu ostvarili kao mi se desi ono što sam sanjala. Ali značenja tog sna,da.. Uvijek gledam značenje svog sna.
Ima ih i smiješnih. Kada sanjam izmet i prljava kupatila, uvijek dobijem novac od nekoga ili nekakav dobitak.
|
|
| |
|
post # 10 | 07.01.2013 , 4:22 AM
|
dosta sanjam. u poslednje vremeneke obicne stvari, neki dogadjaj ili nesto slicno. sanjao sam, cak, da dobijam nobelovu nagradu.. a pre mnogo godina imao sam snove da imam nekakvu igracku. toliko sam dugo i "realno" sanjao to, da sam zaboravio da li sam imao tu igracku ili ne.. i dan-danas nisam siguran da li je ovo bio samo san, ili sam imao to. i da, jos uvek se desi da sanjam neki san koji sam sanjao pre mnogo godina...
Poruku je menjao/la Kokiko92 - Ponedeljak, 07.01.2013, 4:24 AM
|
|
| |