Najbolesniji san?
|
|
|
post # 1 | 14.01.2013 , 6:17 PM
|
Opisite najbolesniji san koji ste ikad sanjali i ako pobjedite dobit ćete nagradu. A nagrada je putovanje u zemlju snova.( mozete spavati slobodno). Ja sam sanjala da sa svog balkona gledam prema jednom autu! Odjedamput je iz auta van izašla žena i gledala prema meni a izgledala je ko neki zombi šta ti li ja!
Ja sam se uplašila i ušla u svoju sobu! I odjedamput sam nešto čula iza sebe,okrenula sam se i bila je tamo na balkonu iza vrata,odvratna žena ko ona iz kruga! Onda sam se probudila i morala se ići usred noći istuširati jer sam se preznojila!
Užas ko najgori hororac koji se tebi događa a ne onim vrištečim curicama koje bježe od sjekire na filmskom platnu!
Jedva čekam novu godinu..... :((((haha !
|
|
| |
|
|
post # 3 | 14.01.2013 , 6:44 PM
|
ExtraCafe2012, uh strasno al' najljepsi dio je kad shvatis da je sve samo nocna mora.
|
|
| |
|
post # 4 | 14.01.2013 , 6:58 PM
|
Moji snovi su dosta čudni.
Sinoć sam sanjala svog rođaka. Spavala sam s njim. I bila zaljubljenja u njega. Noć prije toga sanjala sam da me duhovi proganjaju i da me niko ne čuje. Plakala sam posle tog sna,jer se strašno plašim duhova.
Najgori san je jedna noćna mora. Spavala sam u dnevnom boravku tu noć. I spavala sam,ali sam osjećala da sam budna. Osjetila sam da je neko iza moje glave,ali nisam mogla da se pomjerim od straha. Pričao mi je nešto na uho. I čula sam. Osjetila sam njegovo prisustvo kao da je stvarno. Bio je to nekakav mladić. Vidjela sam da je nešto uradio mojoj mami. Brata to nije zanimalo. Samo je izašao iz svoje sobe i otišao negdje. Pokušala sam probuditi majku,ali ona je bila samo tijelo. I jednog dijela sna se ne sjećam. I samo sam onda na uho čula kako mi je neko rekao BU. Tako naglo sam iskočila iz kreveta. I disala sam čudno. Bila sam sva mokra. Posle toga sam se plašila ustati ili zaspati. Srce mi je strašno lupalo.
Nikada mi se tako nešto nije desilo. Sanjala sam,a sve je bilo tako stvarno.
|
|
| |
|
|
post # 6 | 15.01.2013 , 1:50 AM
|
Psychooo, hahahahahaha da nisi Crnogorac?!
|
|
| |
|
|
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 9 | 15.01.2013 , 10:47 AM
|
Ja sam sanjo da sam bar jednom na polugodistu proso
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
post # 10 | 15.01.2013 , 5:25 PM
|
Ammir, ahhahahhahahhahahhahah pusti tvoji snovi al' to ne spada u najbolesnije nego u nemoguce snove hahahhahahha Bosankaaa, Boze sacuvaj , bas bolesno.
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 11 | 15.01.2013 , 6:44 PM
|
ja sam jednom dva p[uta sanjao da sam prehaldjen u snu,to ej ejdan od bolesnijih snova koje sam sanjajuci kasljao
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
post # 12 | 15.01.2013 , 7:17 PM
|
intimenfrizuren, Bjezi bre neozbiljan si
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
| |
|
Sijam i u mraku :)
|
post # 15 | 29.05.2013 , 11:08 PM
|
Najbolesniji san je bio kad sam sanjala da mi hoće da mi sahrane dva druga i drugaricu, i što je najgore ja im svima vičem da ne smeju to da urade, kako žive da ih sahrane i ja plačem, a njih troje legli u kovčeg i rekli ajde pokopajte nas spremni smo.
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
Ako imas cilj,nacices i put...
|
post # 16 | 31.05.2013 , 10:54 PM
|
Ima jedan san koji sam sanjala vise puta.Sanjala sam kako koracam po nekom starom mostu i da odjednom pocnem da padam sa tog mosta i nikako da upadnem u reku koja protice ispod. Strah me je sto sam bas to sanjala vise puta.
Život je ono što ti se dešava, dok ti praviš planove za život...
|
|
| |
|
post # 17 | 17.10.2013 , 2:21 AM
|
Quote ♥Ivana♥ ( ) ma jedan san koji sam sanjala vise puta.Sanjala sam kako koracam po nekom starom mostu i da odjednom pocnem da padam sa tog mosta i nikako da upadnem u reku koja protice ispod. Strah me je sto sam bas to sanjala vise puta. Sanjao sam nesto slicno,tj isto samo sto ja padam sa nekog jako visokog vodopada a na dnu stene,cesto sam sanjao taj san,do duse nisam ga sanjao u skorije vreme.
|
|
| |
792 poruka na forumu
| |
53
| |
326
|
|
post # 18 | 17.10.2013 , 1:57 PM
|
Ja sam sanjao da se Extra Cafe zatvara
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 19 | 18.10.2013 , 11:02 PM
|
Ja sam sanjao da sam poceo navijat za Barcelonu, jbt nisam mogao sebi doc 5 dana, svasta se danas moze sanjati jbt....
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|