Sa kim biste se tukli???
|
|
|
|
post # 2 | 02.09.2013 , 4:07 PM
|
Dzastin Biber,nervira me
|
|
| |
|
post # 3 | 02.09.2013 , 4:43 PM
|
na tebe bas utice film.
tukao bih se sa vucicem...
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 4 | 02.09.2013 , 5:53 PM
|
Koje ti teme imas.
Jet li xD hahah
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
post # 5 | 02.09.2013 , 8:16 PM
|
ernest hemingvej??
sa bilo kim ko bi mi stao na zulj, recimo sindi modelsicu i njenu sestru, odvratne glupache, ova druga josh je i poslanica odskoro....
|
|
| |
261 poruka na forumu
| |
14
| |
548
|
|
post # 6 | 02.09.2013 , 9:22 PM
|
Chuck Norris
|
|
| |
|
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 8 | 02.09.2013 , 10:49 PM
|
Quote (Bosankaaa) Pa da dobijem batine neka hvala heheh Pa izaberi onog koga bi potencialno moga prebit'. Kao Mini Mi , i onaj iz filma Pljackas djecijeg lica
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
390 poruka na forumu
| |
20
| |
673
|
|
post # 9 | 03.09.2013 , 7:19 AM
|
Bosankaaa, predlazem ti gandija
|
|
| |
|
post # 10 | 03.09.2013 , 3:23 PM
|
Bozidar Djelic, tuk'o bih ga kao konja.
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
390 poruka na forumu
| |
20
| |
673
|
|
post # 11 | 03.09.2013 , 8:10 PM
|
Vagabond83, uuu, dobar predlog ja bih ovog Velimira Ilica, alkosa.
|
|
| |
|
post # 12 | 03.09.2013 , 9:04 PM
|
Željko Mitrović. Ne postoji čovek na planeti koji me nervira kao on. Toliko bih ga tukla da se ne bi više sećao da dira onu svoju kosu dok daje intervju. Svojim emisijama zatupljuje još više ovaj već zatupljen balkanski narod. Ja se ionako u životu nikad nisam potukla, niti sam taj tip da se tučem i da glumim neko ludilo, ali da imam ovu priliku ne bih je propustila i u tom slučaju mislim da bih od njega čak i jača bila.
Što se tiče ženskih javnih ličnosti, trenutno me najviše nervira Maja Nikolić (ali ne bih je tukla). Ne mogu sad da pišem razloge, ima dosta. Na žene generalno i da imam priliku ne bih nikada digla ruku. Ipak su žene lepši i nežniji pol. Ako meni neka u budućnosti opali šamarčinu ne bih mogla da joj uzvratim. Ne mogu... Uzvratila bih joj samo sa poljupcima, neka udara, dok to radi ja ću da ljubim.
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 13 | 03.09.2013 , 11:01 PM
|
Quote (Nutellina) Ako meni neka u budućnosti opali šamarčinu ne bih mogla da joj uzvratim. obrisala bih patos sa njom u tom slučaju...
Ne bih tukla nikoga, ne opterećujem se nebitnim ljudima, ali ako moram da biram nekoga, prvo mi na pamet pada jelena karleuša
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 14 | 03.09.2013 , 11:23 PM
|
greska u naslovu, biste se pise ovako kako sam napisao, kolega...
|
|
| |
|
post # 15 | 04.09.2013 , 0:01 AM
|
Quote (Marijana) obrisala bih patos sa njom u tom slučaju... Što si ti neka grubaaaaa...
Quote (Marijana) Ne bih tukla nikoga, ne opterećujem se nebitnim ljudima, ali ako moram da biram nekoga, prvo mi na pamet pada jelena karleuša Kad ovo vidi MolderFBI... Ja neću da te branim baš!
|
|
| |
|
post # 16 | 04.09.2013 , 9:46 PM
|
Quote Dzastin Biber,nervira me -Knez-, bravo slazem se tukao bih Dzastina Bibera, i razvalio bih ga! Jednostavno receno silovanje mozga
Moj zivot: <3 Ja imam tebra svoje parce neba, direktno ispod njega BLOK 21!!! <3
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 17 | 05.09.2013 , 12:30 PM
|
Quote (Nutellina) Što si ti neka grubaaaaa... umem ja da budem i nežna... Quote (Nutellina) Kad ovo vidi MolderFBI... Ja neću da te branim baš! ahahaha, ma ne moraš, jaka sam, ima da ga patošem što bi rekao Radašin...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 18 | 05.09.2013 , 3:03 PM
|
Kopis, drago mi je da nisam jedini
|
|
| |
|
|
post # 20 | 09.10.2013 , 10:02 PM
|
Danijela Alibabica.. Mnogo mi je ljigav i tupast. Prosula bi ga sakom,koliko god snage i zivota bi bilo u meni.
|
|
| |