Stres
|
|
|
|
|
post # 3 | 08.06.2011 , 9:16 AM
|
Chovek mora nauchiti da organizuje svoje potrebe i da smireno reaguje na okolinu...Vedar pogled u daljinu...
|
|
| |
|
post # 4 | 08.06.2011 , 9:20 AM
|
gadna je to boljka - ponekada izjeda coveka iznutra i najedamput BAM ko da te tajson potapso po ramenu - nalazis se u teskom nokdaunu
!!!
|
|
| |
|
post # 5 | 08.06.2011 , 9:58 AM
|
Quote (scorpio978) gadna je to boljka - ponekada izjeda coveka iznutra i najedamput BAM ko da te tajson potapso po ramenu - nalazis se u teskom nokdaunu Strike first,my friend! Let the force be with u!!!
|
|
| |
|
1595 poruka na forumu
| |
37
| |
284
|
|
post # 7 | 01.07.2011 , 2:41 PM
|
Stresa, hvala bogu, nemam
We do not forgive, We do not forget, EXPECT US!!!
|
|
| |
|
|
post # 9 | 29.08.2011 , 1:40 AM
|
Hladan sam kao kurvino srce, kao pingvinovo lijevo mudo. Zato me stres zaobilazi!!!
Poruku je menjao/la luka83 - Ponedeljak, 29.08.2011, 1:41 AM
|
|
| |
389 poruka na forumu
| |
28
| |
101
|
|
post # 10 | 29.08.2011 , 1:56 AM
|
ja jesam u zadnja 2 dana...i bas je lose
Samo Da Se Sredim,Nisam Ja Navucen:)
|
|
| |
|
post # 11 | 29.08.2011 , 2:02 AM
|
Kada sam bio 7. razred, neki lekari iz Batuta..tako valjda..dosli u moju O.S...Trebalo je da se donese, cini mi se samo so...i oni ti urade pregled...Ulazim ja...Drugarica mi skida majcu i legnem na krevet...Gleda onaj ultra zvuk i kaze mi covek imas neku cistu idi ti kod lekara..Odem ja i oni ustanove da je to Stitasta zlezda...Cista se povukla..sve je manja i manja, ali sam mnogo nervozan od tada...Sve moze da me iznervira...od musice do slona..planem u sekundi...Evo vec 4 godine sam mnogo nervozan, i sto je najgore ne mogu to da kontrolisem....
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
|
post # 13 | 29.08.2011 , 2:28 AM
|
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 14 | 29.08.2011 , 11:38 AM
|
trudim se da se ne nerviram za svaku sitnicu, a kad se iznerviram kupim to u sebe, a to je jos gore nego da se odmah izderem i kazem sta ima.. uglavnom kad me neko iznervira, ili sam pod stresom, odvrnem muziku i smirim se....
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
|
|
|
post # 18 | 26.01.2012 , 10:57 PM
|
retko kad sam u stresu..
|
|
| |
|
post # 19 | 28.06.2012 , 0:28 AM
|
Ja jesam, pred svaki moguci ispit ja kukam ko budala neka, bez obzira sto znam ja sam najgori moguci panicar, mrzim to kod sebe ali sta cu takva sam! Kad ne znam onda se i ne sikiram oko toga...nznm znam pascu sta cu ja sad. Ali kad naucim, i izađem na ispit posebno usmeni meni nije dobro. Toje jedina stvar zbog koje samja nenormalno nervozna, i onda odam po kuci ko luda mjesec dana posle ispita dok se ne smirim xD
Love is composed of a single soul inhabiting two bodies. A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous. I have found the paradox, that if you love until it hurts, there can be no more hurt, only more love.
|
|
| |