Da li vas je iskrenost kostala u zivotu?
|
|
|
post # 1 | 15.09.2012 , 1:02 AM
|
Dakle....
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
|
post # 3 | 15.09.2012 , 1:07 AM
|
... jeste... i to mnogo puta, a ja nikako da se opametim... i uvek budem iskren, i uvek nadrljam... a da budem zloban i ne iskren, ne ide, jednostavno nisam takva osoba...
:P
|
|
| |
|
post # 4 | 15.09.2012 , 1:13 AM
|
Deki87, i mene je. Smatram da ne postoji osoba na svetu koju nije kostala. Jer ona najvise i boli.
|
|
| |
|
post # 5 | 15.09.2012 , 1:22 AM
|
Leksi Iskrenost ume da kosta,sve zavisi od situacije ali uvek ce te vise kostati laz nego ta iskrenost
|
|
| |
|
post # 6 | 15.09.2012 , 1:32 AM
|
Quote (Moonchild007) ali uvek ce te vise kostati laz nego ta iskrenost upravo tako... lepo receno
:P
|
|
| |
|
post # 7 | 15.09.2012 , 1:49 AM
|
Deki87 Hvala
|
|
| |
|
post # 8 | 15.09.2012 , 2:53 AM
|
"Istina ce nas osloboditi".
Kostala me je, i to mnogo. Mislim koga nije. Svako ko je malo pametan, vise ce ceniti istinu, koliko god losa bila, nego laz. A Vi, ako ste pravi prijatelj, neceti slagati.
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
|
post # 10 | 15.09.2012 , 12:04 PM
|
Vjerovali ili ne,iskrenost me nikada,ali nikada nije koštala u životu..
Uvijek sam bila iskrena i uvijek sam znala kada tu iskrenost treba iznjeti,a kada ne.. Inače me ne zanimaju stvari tipa onaj onoga vara i stvari koje su privatne. Svako ima svoj život,a ja svoj jezik držim za zubima kada su one u pitanju.
Isto tako me slabo zanimaju tuđa mišljenja. Kada znam da trebam nešto reći,rećiću,a kada ne onda šutim. Toga sam se uvijek držala i nikada nisam imala "problema".
|
|
| |
|
post # 11 | 15.09.2012 , 3:20 PM
|
By_The_Way_, delim tvoje smatranje. Na mene se mnogi naljute kad im kazem istinu u lice, ali znaju da dodju nakon nekog vremena i da kazu da sam u pravu.
|
|
| |
|
"Old school"
|
post # 13 | 15.09.2012 , 8:39 PM
|
Jeste i to mnogo!
Niko nije tako beznadezno porobljen od onih koji pogresno veruju da su slobodni.
|
|
| |
|
post # 14 | 15.09.2012 , 9:10 PM
|
Jeste, mnogo, ali ko zna za sta je to dobro, ipak znam sa druge strane da bi me ta laz pojela..tako da jbga.
Love is composed of a single soul inhabiting two bodies. A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous. I have found the paradox, that if you love until it hurts, there can be no more hurt, only more love.
|
|
| |
|
post # 15 | 15.09.2012 , 10:16 PM
|
Pa Iskrenost je jedna velika vrlina kod bilo kojeg coveka... Da nekad ne kosta kosta...nekad cak i previse...ali bar kod mene na kraju bi se uvek sve dobro zavrsilo... Kostala me...ali nakon sto "platim" uvek mi se isplatila(Na duze staze) E sad daleko od toga da sam ja uvek "Iskren" hehehe
"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"
|
|
| |
239 poruka na forumu
| |
37
| |
796
|
|
| |
109 poruka na forumu
| |
73
| |
594
|
|
post # 17 | 16.09.2012 , 0:04 AM
|
Quote (Hectore) Pa Iskrenost je jedna velika vrlina kod bilo kojeg coveka... Da nekad ne kosta kosta...nekad cak i previse...ali bar kod mene na kraju bi se uvek sve dobro zavrsilo... Kostala me...ali nakon sto "platim" uvek mi se isplatila(Na duze staze) E sad daleko od toga da sam ja uvek "Iskren" hehehe
Uvek treba biti iskren, samo bi trebalo s vremena na vreme neke istinite stvari precutati, jer istina, pogotovo ona losa, ume da boli i te kako, pa se neki ljudi mogu naljutiti i otici i z tvog zivota.
Ja veoma cenim istinu i iskrenost, zato i svima smem sve da kazem u lice, pa me je na taj nacin veoma kostala jer zbog neke bolne istine neke osobe koje su mi bile drage su otisle iz mog zivota. . . Mada, kad sad bolje razmislim, kad vec nisu bile iskrene i nisu mogle da prihvate istinu, mozda je i bolje sto su otisle . . .
|
|
| |
|
post # 18 | 16.09.2012 , 10:53 AM
|
kad ne znam da cutim kada treba,..dakle iskrenost me kostala,kosta i kostace......
|
|
| |
|
post # 19 | 16.09.2012 , 6:58 PM
|
Nikad kao neiskrenost!
|
|
| |
|
post # 20 | 18.09.2012 , 1:20 AM
|
Iskrenost uvek košta, pojedinci su kao pokondirane tikve i svaka sitnica im teško pada, da ne pominjem krupnije stvari. Kada prođe neophodno vreme i kada se kockice slože, shvatite da je mnogo manje koštala vaša iskrenost i da ste ispali mnogo veći čovek, nego da ste slagali tada i u tom trenutku bili zadovoljni reakcijom suprotne strane.
Neuspeh nije opcija!
|
|
| |